Haberler

Diyanet'in yayınladığı "Fenomen olma, iyi ebeveyn ol" videosu akıllara Şeyma Subaşı'nı getirdi

Diyanet İşleri Başkanlığı, "Mevlidi Nebi" haftası kapsamında "Fenomen olma, iyi ebeveyn ol" başlıklı bir video yayınladı. Söz konusu video, akıllara geçtiğimiz günlerde yağmurdan korkan kızına gülerek karşılık verdiği için eleştiri yağmuruna tutulan Şeyma Subaşı'nı getirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, "Mevlidi Nebi" haftası kapsamında 'Peygamber ve Aile' konusu ile ilgili yeni bir video paylaştı. "Fenomen değil, iyi ebeveyn ol" başlığıyla teknoloji bağımlılığının eleştirildiği video, akıllara Şeyma Subaşı'nı getirdi.

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINA DİKKAT ÇEKİLDİ

Peygamber ve Aile konulu videoda, son yıllarda artış gösteren sosyal medya akımını tepki gösterildi. Videoda yer alan "Sanal hayatta takipçilerin artarken gerçek hayatta azalmasın." cümlesi dikkat çekti.

Diyanet'in yayınladığı 'Fenomen olma, iyi ebeveyn ol' videosu akıllara Şeyma Subaşı'nı getirdi

KIZIYLA YAĞMURDA ÇEKİLEN VİDEOSU TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Yayınlanan videodaki anne ve çocuk ilişkisi akıllara Instagram'da 3 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı'nı getirdi. Geçtiğimiz günlerde kızı Melisa ve yakın arkadaşlarıyla Miami'de tatil yapan Subaşı, yağmurda çekilen videosuyla tepki çekti. Şiddetli yağmurda araç içinde olan Melisa'nın Anne çok korkmaya başladım" demesine gülerek karşılık veren Subaşı, eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Diyanet'in yayınladığı 'Fenomen olma, iyi ebeveyn ol' videosu akıllara Şeyma Subaşı'nı getirdi

Gelen tepkiler üzerine paylaşım yapan Subaşı, "Üstü açık arabada yağmur yağmış, Melisa çok korkmuş, ben de annesi olarak onu dinlememişim... Gayet komik ve aptalca bir andı. Melisa'nın orada 'korkuyorum' demesi normal, diyebilir. Ben ve Melisa çok eğleniyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

500

Yorumlar (22)

Leyli Leyli yar:

Bu Şeyma Subaşı kadar kıskanılan başka bir insan yoktur ülkemizde, neden kaldıramadınız kadının başarısını acaba bu kadar? :)

4
25
yanıtYanıtla
konyalı kadın:

ortada bir başarımı var ahlaksızlıktan baska?

yanıt10
yanıt0
COMOLOKKO:

HAKLISIN BÜYÜK BAŞARILARI VAR. SAY SAY BİTMEZ.

yanıt9
yanıt0
LAPTOP RECAİ:

tabı memlekette nafaka yiyip boş yapmak başarı oldu komiksiniz ya

yanıt9
yanıt0
yedik:

sen şeymamısın yoksa :))

yanıt9
yanıt0
ŞİNANAY NAY:

LEYLI LEYLI YAR YİNE SARHOŞ!

yanıt10
yanıt0
EXPER:

paracun olmasa kaybolup gidecekti. acun bi kendisine hakim olamadı başımıza sardı kendi boşandı her gün bu kadını görüyoruz. normalde haritada gösteremeyeceği ülkelere özel jetlerle gitti. fotoğrafların altına translate den çeviri ile cümleler yazdı. yaşıtlarına iyi bi örnek oldu kısa yoldan parayı bulursunuz diye. sonra bi adamla dost hayatı yaşıyor sürekli. kitap yazdı ama yarım yamalak cümleler içerikler ile. tepkileri o kadar yapmacık ki. 1-2 beğeni için yapmayacağı şey yok. yakın zamanda kaybolursun

23
0
yanıtYanıtla
DEDE:

BUNUDA ŞEYMAYA BAĞLADINIZ HELAL OLSUN HERZEMAN HABER YAPMAYI BAŞARIYONUZ

19
2
yanıtYanıtla
MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN:

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI MAALESEF VASAT KALIYOR DİNİ BİLGİ VERMEKTE TOPLUMA. DÜNYEVİ BOŞ ŞEYLERE ÇOK YORUM YAPILIYOR. AYET VE HADİSLERLE TOPLUMU HARAM OLAN ŞEYLERLE NET AYDINLATMALIDIR DİYANET. BİR HADİSTE ŞÖYLE DENİLİYOR. . . . . . . . -ÜMMETİME İLETMEK ÜZERE KIRK HADİS EZBERLEYENE ŞEFAAT EDERİM. . . . . . -HADİS-İ ŞERİF

20
1
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

ŞU KADININ HAREKETLERİNİ TASVİP ETMİYORUM ORASI AYRI DA NEDEN HERŞEYİ BU KADINA YORUMLAYIP HABER YAPAN SİZİ DE HİÇÇÇÇ ANLAMIYORUM

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title