Haberler

Diriliş Osman'da aranan kan bulundu! Burak Özçivit'e yeni partner

Güncelleme:

Atv'de ekrana gelmeye hazırlanan Diriliş Osman'ın çekimleri son hızla devam ederken, başrol oyuncusu Burak Özçivit'in partneri için farklı bir isim daha ortaya atıldı. Özçivit'in partneri olduğu konuşulan Özge Törer, gündemin ilk sıralarına oturdu.

Reyting rekoru kıran Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Diriliş Osman izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Çok yakında ATV ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan dizide yeni bir gelişme yaşandı. Başrolde yer alan Burak Özçivit'in partneri için oyuncu seçmeleri devam ederken, anlaşmaya varıldığı söylenen isim izleyicide büyük merak uyandırdı.

SÖYLENEN İSİM TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Diriliş Osman'da Burak Özçivit'e partner olarak düşünülen kadın başrol oyuncusunun daha önce Aslıhan Karalar olduğu söylenmiş ve bir çok izleyici tarafından tepki almıştı.

Diriliş Osman'da aran kan bulundu! Burak Özçivit'e yeni partner

PARTNERİ BELLİ OLDU

Dizide Malhun Hatun olarak ekranlarda yer alacak kadın başrol oyuncusu için bir çok isim düşünülmüş ancak kriterlere uymadığı için anlaşma sağlanamamıştı. Ancak Diriliş Osman dizisinin başlamasına bir ay kala dizinin kadın başrol oyuncusunun bulunduğu söylendi. Medya Tava'nın haberine göre Burak Özçivit'in partnerinin genç oyuncu Özge Törer'in olduğu konuşuluyor.

Diriliş Osman'da aran kan bulundu! Burak Özçivit'e yeni partner

ÖZGE TÖRER KİMDİR?

20'li yaşların başında olan yetenekli oyuncu Özge Törer, hala üniversitede öğrenci. 2017- 2018 eğitim öğretim yılında Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi sahne sanatları bölümünü kazanmıştır.

Diriliş Osman'da aran kan bulundu! Burak Özçivit'e yeni partner

Özge Törer şu anda üniversite 3. sınıf öğrencisidir. Girdiği Diriliş Osman seçmelerinde yapımcı Mehmet Bozdağ'ı hem yeteneği hemde güzelliği ile büyülemeyi başarmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Özçivit Haberler

500

Yorumlar (21)

cankan:

hüloğğğ ları bi 5 senede osmanla uyuturlar artık ertuğrul epey uyutmuştu :)

28
40
yanıtYanıtla
KANCAN:

Birde Mustafa KAMALIN dizisi ciksada sizleri uyutsak ülke bi dinlense :)

yanıt18
yanıt30
uyuma ,önce kendin uyan sonra millete la:

bence sen uyuyorsun, bu zamana kadar yapılmış en iyi tarihi dizi, sen araştırda öyle konuş, seni diğer dizilerle uyutuyorlar haberin yok. aile yapısını bozan dizilere bu kadar sesin çıkmaz, uyuyan güzel

yanıt19
yanıt14
ASLI:

BOŞ İNSANLARIN BOŞ DİZİSİ.

15
24
yanıtYanıtla
dutluca-bilecik:

avrupa takidi ithal kulturumuzden bihaber diziler boş insanların boş dizisi

yanıt0
yanıt4
KÜBRA:

ŞUAN SOKAĞA ÇIKSAM 5 DAKİKADA YOLDA BU KIZDAN DAHA GÜZEL VE ŞU BURAKTAN DAHA YAKIŞIKLI 50 KİŞİ GÖRÜRÜM. . ŞU TİPLERİ OYUNCU YAPTINIZ, GÖZLERİMİZ KANIYOR

28
3
yanıtYanıtla
cnm:

kiskanma

yanıt3
yanıt12
BTV:

ALLAH RIZASI İÇİN BU FİLMDE ÖPÜŞME SAHNESİ OLMASIN. . .

22
5
yanıtYanıtla
asdf:

ahahhaha. ulan harika adamlarsınız ya.

yanıt0
yanıt0
Diriliş Ertuğrul.:

TRT nin bir ağırlığı vardı bu dizide. Özel kanallarda o coşkuyu vermez veremez.

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title