Haberler

    Direniş

    "İstiklalimiz ve İstikbalimiz için"Bir millet istiklali ve istikbali için şahadet şerbetini seve,seve içiyorsa onları unutmamak ve neslimize unutturmamak boynumuzun borcudur.

    "İstiklalimiz ve İstikbalimiz için"

    Bir millet istiklali ve istikbali için şahadet şerbetini seve,seve içiyorsa onları unutmamak ve neslimize unutturmamak boynumuzun borcudur.

    Korkaklar, henüz ecelleri gelmeden defalarca ölürler,

    Cesur olanlar ölümü sadece bir kez tadarlar. W.Shakespeare

    Oyunun her karesinde vatan için kahramanca DİRENEN halkımızı ve göğsüne kurşunlara siper eden oların Cesur evlatlarını göreceğiz.

    15 Temmuz gecesi yeni bir Çanakkale Destanı yazan kahramanlarımızın gerçek hikayelerine sağır kalmayı seçen bencil yüreklere inat o şanlı DİRENİŞİN sessiz çığlıklarını tarihin tozlu sayfalarına göndermeyeceğiz ve sonrasında olası bir kanlı darbeye karşı hazırlıklı olacağız.

    Biz bugün rahat uyuyalım diye o gece canını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi

    UNUTMAYALIM,UNUTTURMAYALIM

    YAŞ: 9 +

    Korkaklar, henüz ecelleri gelmeden defalarca ölürler,

    Cesur olanlar ölümü sadece bir kez tadarlar. W.Shakespeare

    Yazan: Türk Milleti

    Yönetmen: Mehmet Tahir İKİLER

    Reji ast: Kadir ÇÖKLÜ,

    Müzik tasarım: İshak 2. Tekgül,

    Director/Producer: Sinan AKYOL

    Yapım: MÜSSED Müstakil sahne sanatları eğitimi derneği

    Işık ve ses: Volkan SOYLU,Durmuş GÖKMEN, Said YILMAZ.

    Oyuncular: Ömer Faruk NAS, Mehmet Tahir İKİLER, Serkan YAŞAR, Azer can okutan, Ali SAĞ, İshak 2. Tekgül, Erdinç ÖCAL, Kadir ÇÖKLÜ, Serkan KAYA, Celal Murat USANMAZ, Korhan Enis Yavuz, Şevket ÇETİN, Abdullah GÜREL, Mehtap MAMAN ÇÖKLÜ, Özge AYDIN, Hasan ERTEN, Şahset BERBER, Kadir KOÇ,Kazım KOLCU, Ali İmran YILDIRIM, Mustafa BEDİR, Adem PALA, Renan MUTLU,Metin PEKSARI,

    Detaylar :

    İl : Ankara

    İlce : Altindağ

    Mekan : Ankara Başkent Tiyatro

    Mekan Adresi : Gençlik Parkı

    Başlangıç Saati : 27.04.2017 19: 00: 00

    Bitiş Saati : 27.04.2017 21: 00: 00

    Kategori : Direniş

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Mehmet Tahir Çanakkale Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    title