Haberler

Dilenerek Topladıkları Parayla 3 Araba Aldılar, Noterde Kameralara Yakalandılar

Güncelleme:

Gaziantep'te caddelerde ve kalabalık yerlerde duygu sömürüsü yaparak dilenen şahıslar, satın aldıkları araçların işlemlerini yaptırırken noterde görüntülendi.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde dilenerek topladıkları paralarla 3 tane araç alan dilenciler, noterde paraları sayıp işlem yaptırırken görüntülendi.

VATANDAŞ KAMERAYA ALDI

Nizip ilçesinde kavşaklarda, caddelerde ve kalabalık yerlerde duygu sömürüsü yaparak dilenen şahıslar, topladıkları parayla 3 araç aldılar. Şahıslar, aldıkları araçların noter işlemlerini yaptırırken bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

CÜZDANLARINDAN TOMARLA PARA ÇIKARDILAR

Ceplerinden ve cüzdanlarından tomarla para çıkarıp sayan şahıslar, daha sonra araç devir işlemlerini yaptırıp noterden ayrıldı. Görüntüleri gören vatandaşlar ise, görüntülere yansıyan şahısları dilenci olarak bildiklerini ve gördüklerinde büyük şok yaşadıklarını ifade ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Nizip 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500

Yorumlar (49)

Gökbey:

Hiç bir dilenciye artık para vermiyorum vermiyeceğim de dinimiz de de yeri yok zekat ve fitre o yüzden var Yardım edeceksem öncelikke en yakınımdan durumunu bildiğim kişilere vereceğim veriyorum da eğer durumu ciddi biri görürsem evine gıda yardımı alırim daha iiyi

21
0
yanıtYanıtla
gelat:

sokakta dilenenlere para vermeyinbunun yerine çevrenizde durumu kötü olanlara yadım edin

21
0
yanıtYanıtla
Ali akbulut:

Ben bugune kadar hic vermedim caddede dilenenlere bundan sonrada hic vermem haram zikkim olsun o paralar

19
1
yanıtYanıtla
secmen:

Allah bunları basımızdan eksık etmesın yoksa sadakamızı kime verirdik

1
16
yanıtYanıtla
TUNCTUNC:

cok normal nasilki BASIN milleti kandiriyorsa dilencilerde kandiriyor.

13
3
yanıtYanıtla
istanbul:

hiçbir dılencıye para vermıyorum vermıyecem bosuna ınsanlara acıyıpda yalandan 1 tl vermeyın kerızmısınız sız uzerımde para olmasa metrobuse kart bas desem basmazssınız okadar gunahınız var kı ıkı kısıye 1 tl verıp vıcdanınızı rahatlatmanın pesındesınız

15
0
yanıtYanıtla
şeriat sevdalısı:

dilencelere para vermek çok büyük sevaptır, her gördüğümde veriyorum.

1
12
yanıtYanıtla
hakan gardas:

Dilenmek dinimizce nekadar kötü birsey oldugunu bilseydin böyle yazmazdin.

yanıt3
yanıt0
LAİKTÜRKİYE:

Laik Cumhuriyetçi Türkiye gelecek din sömürücülerinin hepsi asılacak inşallah

yanıt0
yanıt0
Adınızı yazın:

Benim Ahmak , Salak Milletim verin verin yardım kuruluşuna üşenirsiniz vermezsiniz . Nerde bir dilenci görseniz ona verirsiniz siz verip giderken onlar arkanızdan keriz deyip gülüyorlardır.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title