Haberler

Dika Şırnak'ta '11. Kalkınma Planı' Toplantısını Yaptı

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), ’11. Kalkınma Planı’ hazırlıkları kapsamında Şırnak’ta toplantı düzenledi.

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), '11. Kalkınma Planı' hazırlıkları kapsamında Şırnak'ta toplantı düzenledi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Serdar Gökdemir, Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Muzaffer Akçam, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı. DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, kentteki bir otelde yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, 2019 ve 2023 vizyonunda, cumhuriyetin 100. yılına denk gelecek şekilde bir çalışma yaptıklarını söyledi. Toplantıda katılımcıların dolduracağı anketler hakkında bilgi veren Altındağ, "İlk defa bakanlığımıza yerelde böyle bir çalışma yapalım dedik. Yerel ne düşünüyor, özellikle Şırnak 5 yılını nasıl görmek istiyor? Hangi konular üzerinde çalışma istiyor, bu bizim için çok önemliydi. Bakanlığımızın yaptığı anket çalışmasında 17 maddemiz var. Sağlıktan turizme, tarımdan sanayiye kısacası 17 madde içinde sizin uygun gördüğünüz ve bu gelecekte Şırnak'ı daha iyi noktaya götürebilecek ya da Şırnak'ta çok riskli gördüğünüz bir şeyi bertaraf edecek bir anlayışla bakmanızı istirham edeceğiz. Daha sonra anket sonuçlarını da bu defa sizden bunlara çözüm politikaları üretmenizi isteyeceğiz. Bu kadınlarımızın ve gençlerimizin içinde olduğu bir 3 aşamalı genel bir çalışma olacak" dedi.

Toplantı sonucunda elde edilecek notları 21. Şubat'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileteceklerini söyleyen Altındağ, yerel dinamiklerin vereceği bilgilerin çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimler anket masalarında toplanarak kentin, sorun ve sıkıntılarını moderatörlere aktardı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Yılmaz Yılmaz Altındağ Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title