Haberler

Didem Soydan'dan sabah ezanı paylaşımı: Nişantaşı'nda duyduğum en efsane ezan okunuyor

Güncelleme:

Yaptığı her paylaşımla dikkat çeken ve sık sık takipçileriyle arasında yaşanan diyaloglarla adından söz ettiren ünlü model Didem Soydan, bu sefer de sabah ezanı hakkında yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

"DUYDUĞUM EN EFSANE EZAN OKUNUYOR"

Öksürük krizi yaşadığı için uyku problemi yaşayanDidem Soydan, uyuyamadığı bir gecenin sabahında ezanı dinledi. Sabah ezanında etkilenen Soydan, hissettiklerini şu sözlerle Instagram hesabından paylaştı: " Nişantaşı'ndan bildiriyorum. Duyduğum en efsane ezan okunuyor. Tabiri caizse hoca döktürüyor. Meğersem böyle okunmalıymış. (İlk defa sabah ezanını duymadım. 'Efso duyarlara' çıkmaya çalışmayın, acımam paylaşırım) neyse, kötüsü ne kadar kulak tırmalıyorsa, iyisi de su gibi aktı. Hocam tebrikler. Ben, boğazım parçalanana kadar öksürmekle meşgul olduğumdan uyanığım haliyle..."

Didem Soydan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımı kısa sürede sildi.

Didem Soydan'dan sabah ezanı paylaşımı: Nişantaşı'nda duyduğum en efsane ezan okunuyor

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Didem Soydan, 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni, babası ise Arnavutluk'tan göç etti.

Üniversite yıllarında harçlığını çıkartmak için çalıştığı bir mağazada 2004 yılında Ümit Ünal tarafından keşfedilerek, ilk defilesine çıktı. Tekliften bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı. Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenildi. Modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Didem Soydan, Türkiye'nin birçok ünlü modacısıyla birlikte çalıştı ve çalışmaya da devam ediyor.

Didem Soydan'dan sabah ezanı paylaşımı: Nişantaşı'nda duyduğum en efsane ezan okunuyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Didem Soydan Nişantaşı Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500

Yorumlar (95)

ASLI:

TAMAM NEYSE SABAH EZANI BAZI İNSANLARIN HOŞUNA GİDEBİLİR SAYGIMIZ SONSUZ AMA ŞU HOPARLÖRLERİN SESİNİ BİRAZ KISSANIZ BİRAZ DAHA UYUMAK İSTİYENLER VAR BENM GİBİ.

5
31
yanıtYanıtla
Neo turk:

Rahatsiz oluyorsan bulgarisata goc orada pazar gunleri can sesiyle uyan

yanıt10
yanıt2
KÖTÜLERÎN DÜŞMANI:

Aslı bayan değilsin bunu tüm akıllı ojuyucukarda biliyor. Mezhehin ve aile terbiyende yok. Hiç omazsa yaşadığın toplulun Dinine saygı duy utanmaz yaratık.

yanıt5
yanıt2
Gurur:

Sabah namazi uykudan daha hayirlidir.

yanıt6
yanıt1
Aslıya:

Görgüsüzlük ile görgülü inanç farklı şey. Görgüsüz inanç sahiplerini cami kapısına bıraktıkları ayakkabılardan tanıyabilirsiniz. Bir de Budistlerin tapınaklarına girerken ayakkabılarına bakın. Görgüsüzlük; hoparlörlerin sesini sonuna kadar açmak, asker uğurlarken yol kesip havaya silah atmak, elektrik hırsızlığı, yandaş kayırmacılığı, bedava yaşamak, bolca yardım almak. .

yanıt3
yanıt0
Birkul:

Güneş doğarken ve batarken yayılan enerjinin beyin hücreleri ve insan vücudu üzerinde olumsuz etkileri vardır bu yüzden bu vakitlerde uyumak sakıncalıdır alemi yaratan Rabbimiz insan için ne faydalı ise onu emreder zararı olan şeyleri ise haram kılar

yanıt4
yanıt2
ASLI:

AŞAŞIDAKİ YORUMLARIN ÇOĞU ÇOK ÜZÜCÜ. 21. YÜZYILDAYIZ HERKESDE AKILLI TELOFAN VAR TEKNOLOJİ İLERLEDİ İSTEYEN HER SABAH MESSAGING SİSTEMİ İLE HOCANIN CANLI EZAN SESİ İLE UYANA BİLİR. BURASI BİR İSLAM DEVLETİ DEĞİL BURASI ÖZGÜR VE LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ. HER İNANÇDAN İNSAN YAŞIYOR BU ÜLKEDE HRİSTİYANIDA VAR YAHUDİSİDE VAR BAŞKA SAYMADIĞIM DİNLERE İNANANLARDA VAR ATEİST DEİSTİDE VAR HERKES SABAH EZAN SESİYLE UYANMAK ZORUNDA DEĞİL. HİÇBİR ÜLKEYEDE GİTMEK ZORUNDA DEĞİLİM İSTEYEN ARABİSTANA GİDSİN.

yanıt1
yanıt6
Birkul:

Çok güzel dile getirmişsiniz burası Türkiye Cumhuriyeti ve bu vatanın askeri ezanlar susmasın diye nöbetteler rica ediyorum vasiyet olarak sizin için sela okunmamasını yazın millet rahatsız olmasın

yanıt5
yanıt1
Geronimo:

Diyanet işleri özellikle sabah ezanı okunduğunda ses yüksekliğini düşürmesi lazım..hamilesi,var hasta insanlar var.,uyuyan bebekler var... Bu zamanda herkesin telefonu var alarmı kurup Namaza kalkabilirler.

5
19
yanıtYanıtla
Birkul:

Hastası hamilesi uyuyan bebesi o okunan ezanla beraber uyanırsa şifa bulurlar insanı yaratan Allah ımız insan için gerekli olan şeyleri sizden iyi biliyor merak etmeyin güneş doğarken ve batarken insan uykuda olursa güneşin o esnada yaydığı enerji insana zarar verir sabah ezanıyla birlikte uyanan kişide uyuşukluk tembellik kan dolaşımı rahatsızlıkları ve daha nicesi olmaz Allah ın izniyle

yanıt23
yanıt3
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title