Haberler

Dha Yurt Bülteni - 10

Bakan Zeybekçi Aydın'dan Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi"BİR ADAM DURDUĞU YERDE TEK AYAK ÜSTÜNE KIRK YALAN SÖYLER Mİ?"EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekçi, referandum çalışmaları kapsamında Aydın'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirip, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın'a gelmiş.

Bakan Zeybekçi Aydın'dan Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi

"BİR ADAM DURDUĞU YERDE TEK AYAK ÜSTÜNE KIRK YALAN SÖYLER Mİ?"

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekçi, referandum çalışmaları kapsamında Aydın'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirip, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın'a gelmiş. Burada 18 maddenin içinde olmayan bir şey söylemiş. 'Bir sabah kalkacaksınız, muhtarlığının elinizden gitmiş olacak' demiş. ya böyle bir şey yok ki, maddede. Sen kimi kandırıyorsun? Bir adam durduğu yerde tek ayaküstüne kırk yalan söyler mi? Benim muhtarlarım buna inanmaz. Çünkü böyle bir şey yok. Biri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu durdursun" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında Aydın'ı ziyaret etti. Zeybekçi'nin ilk durağı, Söke İlçesi oldu. Söke Öğretmenevi'nde Zeybekçi'yi, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Aydın İl Başkanı Ömer Özemen, AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve muhtarlar karşıladı.

STK temsilcileri ve muhtarlardan referandumda evet oyu kullanmalarını isteyen Bakan Zeybekci, "Meclisten milletvekillerinin çoğunluğunun oyuyla 18 madde geçti. Ama muhalefet hayır deyin diye diretiyor. Peki, neden? Dün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın'a gelmiş. Burada 18 maddenin içinde olmayan bir şey söylemiş. 'Bir sabah kalkacaksınız, muhtarlığının elinizden gitmiş olacak' demiş. ya böyle bir şey yok ki, maddede. Sen kimi kandırıyorsun? Bir adam durduğu yerde tek ayaküstüne kırk yalan söyler mi? Benim muhtarlarım buna inanmaz. Çünkü böyle bir şey yok. Biri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu durdursun" dedi.

"PARTİLERE OY VERMEYECEKSİNİZ"

Açıklamalarını sürdüren Bakan Zeybekçi, "Biz bölge olarak aynı toprakların çocuğuyuz. Doğamızla birbirimize benzeriz. Üzülürken de sevinirken de birbirimize çok benzeriz. Menderes havzası ve Ege birbirine öyle karıştı ki ayırmak mümkün değildir. Türkiye dünya ekonomisinde 16'ıncı sırada, Avrupa da ise 6'ıncı sırada yer alıyor. Son yıllarda özelikle 2013 yılından sonra ülkemiz büyük ilerleme kaydetti. 16 Nisan'daki referandum ise bir parti meselesi değildir. Hatta AK Parti veya CHP, MHP meselesi hiç değildir. Partilere oy vermeyeceksiniz. Ülkenin refahı için oyunuzu kullanacaksınız. Bu nedenle muhtarlara ve STK temsilcilerine büyük iş düşmektedir. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan öyle bir lider ki, önceden gelen tüm tehlikeleri sezerek her zaman üstesinden gelmesini bildi" diye konuştu.

GERMENCİK'TE AÇILIŞA KATILDI

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Söke'den sonraki durağı Germencik İlçesi oldu. Zeybekçi burada, mehteran takımıyla karşıladı. Bakan Zeybekçi, AK Parti İlçe Başkanlığı'nın kentteki yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Partililer ve vatandaşlar, Zeybekçi'ye ilgi gösterdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Bakan Nihat Zeybekçi Aydın ziyareti görüntüleri ve konuşması

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Burhan CEYHAN / SÖKE (Aydın),

=============================================

Aksaz Deniz Üssü'nde 18 Mart töreni

MUĞLA'nın Marmaris ilçesindeki Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü nedeniyle askeri gemiler denize açıldı.

Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda Güney Görev Grup Komutanlığınca TCG Gaziantep ve TCG Gemlik Fırkateynleri ile Bora ve Poyraz Hücumbotları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlik kapsamında seyre çıktı. Sabah saatlerinde, ilçe protokolü ve ilçede bulunan gazi ve gazi yakınlarının katıldığı etkinlikte, gemilerin limandan ayrılmasının ardından TCG Gemlik Fırkateyni'nde konuşlanan Seahawk tipi bir helikopter havalanarak gemiler üzerinde çeşitli manevralar yaptı. Gemileri selamlayan helikopter bir süre sonra yine gemi üzerindeki platforma iniş yaptı. Ardından iki fırkateyn birbirlerine yaklaşık 30 metre mesafede seyir yaparken arada kurulan ip köprüsü ile posta çantası alışverişi yaptı. Posta çantası etkinliğinden sonra gemilerde Çanakkale türküsü çalındı. Yaklaşık 4 saat süren etkinlikler sonunda Aksaz Limanı'na demirleyen gemilerden ayrılan vatandaşlar, büyük zaferin 102'nci yılında böylesine güçlü bir donanma ile seyir yapmaktan memnun olduklarını belirtti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Gemilerden genel görüntü,-Helikopter ve gemiye binen sivillerin karşılanmasından görüntü,

-Helikopterin havalanmasından ve yaptığı manevralardan görüntü,-Seyirdeki gemilerden görüntü,-Posta çantası eğitiminden görüntü.

Haber-Kamera: Doğuş Esat BERME/MARMARİS (Muğla),

=============================================

Sobadan sızan gazdan zehirlenen kadın öldü

KİLİS'te 48 yaşındaki Songül Ormanlı, yalnız kaldığı evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip yaşamını yitirdi.

İspetpaşa Mahallesi'nde yalnız başına oturan Songül Ormanlı'yı telefonla arayıp ulaşamayan yakınları, polise haber verdi. İhbarla eve gelen polisler, pencereden baktıkları Ormanlı'nın yerde hareketsiz olduğunu görünce sağlık görevlilerini çağırdı. Eve gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan incelemede kadının sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip öldüğünü belirlendi. Ormanlı'nın cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi için morga konuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

Olay yeri

Sokaktaki kalabalık

Ambulans ve cenaze araçları

Cenazenin evden çıkarılması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Reşit ÇELEBİOĞLU-KİLİS-DHA)

=============================================

TIR'a çarpmamak için direksiyonu kırdı, ağaca çarptı

ADANA'da TIR'a çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü refüjdeki ağaca çarptı.

Adana-Mersin karayolu otogar kavşağında 28 yaşındaki Oğuzhan Türkibiş yönetimindeki 01 UY 492 plakalı otomobili iddiaya göre önünde giden TIR'ın aniden durması direksiyonu kırınca kontrolden çıkıp refüjdeki ağaca çarptı. Otomobilde büyük hasar oluşurken sürücü Oğuzhan Türkibiş ise hafif yaralandı. Ayakta tedavi edilen Türkibiş'in plakasına alamadığını söylediği TIR araştırılıyor.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Oğuzhan Türkibiş'in aracının görüntüsü

Yaralanan Oğuzhan Türkibiş'in konuşması

Oğuzhan Türkibiş'e müdahale edilmesi

Ambulans sedyesine taşınması

Araçtan genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Fatih KARAÇALI ADANA,

=============================================

Milas'ta dünya rekoru kırıldı

MUĞLA'nın Milas ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında, rekor denemesi yapıldı. 2015 yılında göğüs üstünde en fazla beton blok kırma denemesi yapan ve 16 bloğu 6 dakika 33 saniyede kırdıran dünya şampiyonu Ali Bahçetepe, Milas'ta 17 bloğu 4 dakika 75 saniyede kırdırarak yeni bir rekora imza attı.

Dünya Şampiyonu Ali Bahçetepe, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri kapsamında bugün öğlen saatlerinde Milas'ta iki dünya rekoru denemesi gerçekleştirdi. Guinness rekorlarına adını yazdıran Ali Bahçetepe, ilk rekor denemesini tek vuruşla en çok beton blok kırmada denedi. 2015 yılında 37 beton blokla kırdığı rekoru Milas'ta bir blok daha artırarak deneyen Bahçetepe, 38 beton bloğu kırıp, yeni bir rekora adını yazdırmaya çalıştı. 38 beton bloğun üst üste dizildiği platform önüne gelen Bahçetepe, seyircilerin de meraklı bakışları eşliğinde rekor denemesini yaptı. Fakat başarılı olamadı.

GÖĞÜS ÜSTÜNDE BAŞARDI

Bahçetepe daha sonra yine rekoru kendinde bulunan göğüs üstünde en fazla ve en kısa sürede beton blok kırma rekorunu denedi. 2015 yılında 16 bloğu 6 dakika 33 saniyede kırdıran Bahçetepe bu kez 17 beton bloğu en kısa süre içerisinde kırdırmaya çalıştı. Bahçetepe, meraklı bakışlar eşliğinde yere yatarak, her biri 75 santim uzunluğunda, 25 santim genişliğinde ve 7 santim kalınlığında olan beton blokları üzerine koydurdu. Balyozla 4 dakika 75 saniyede bloklar kırıldı. Bahçetepe, göğüs üstünde beton blok kırdırma alanında ikinci dünya rekorunu Milas'ta kırdı.

Bahçetepe'yi tebrik ederek plaket ve çiçek takdim eden CHP'li Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, "Milas'a kırılması güç bir rekor armağan ettiniz. Teşekkür ediyoruz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Göğüs üstünde beton blok kırma rekor denemesinden görüntüler,

-Ali Bahçetepe'ye çiçek ve plaket verilirken görüntü,

-Başkan Muhammet Tokat'ın konuşmasından görüntü.

Haber - Kamera: Oktay ÇAYIRLI / MİLAS (Muğla), DHA)

===============================================

Güher-Süher Pekinel kardeşlerden Eskişehir konseri

DÜNYACA tanınmış piyano sanatçıları Güher-Süher Pekinel kardeşler, 2017 yılının ilk konserini Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile birlikte verdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'ndeki Şef Rengim Gökmen'in yönettiği konserin ilk bölümünde Güher-Süher Pekinel kardeşler, Maurica Ravel'in 'Ölü Bir Prenses için Pavane' ve Françis Poulenc'in 'İki Piyano için re minor' eserlerini seslendirdi. Pekinel kardeşler, salonu dolduranlar müzikseverler tarafından ayakta alkışlandı.

Konserin ikici bölümünde ise Şef Rengim Gökmen yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, Modest Mussorgsky'in 'Tablodan Eserler' adlı bestesini seslendirdi. Konser sonunda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ikiz piyanist kardeşler Güher Pekinel ve Süher Pekinel'e teşekkür ederek plaket verdi. Büyükerşen, şef Rengim Gökmen'de plaket verip senfoni orkestrası sanatçılarını da tek tek kutladı.

Görüntü dökümü

------------------------

-Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in salona gelip yerine oturması,

-İzleyicilerin,

-Pekinel kardeşlerin konserinden,

-Konser bitiminde Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Pekinel kardeşlere ve şef Rengim Gökmen'e plaket vermesi,

-Şef Rengim Gökmen'in konuşması,

-Büyükerşen'in senfoni orkestrası elemanları ve şefle birlikte fotoğraf çektirmesinden görüntüler bulunuyor.)

Haber-Kamera: Eyüp KELEBEK / ESKİŞEHİR,

===================================================

Bursa Kitap Fuarı açıldı

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen Kitap Fuarı ile 13'üncü Eğitim Fuarı bugün açıldı. 26 Mart'a kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek fuarlarda birçok etkinlik de yapılacak.

TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Uludağ Üniversitesi'nin destekleri ile bu yıl 15'ncisi hazırlanan Kitap Fuarı ile 13'ncü Eğitim Fuarı kapılarını kitap severlere açtı. Kısa adı BUTTİM olan, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki açılışa, Bursa Valisi İzzettin Küçük, İçişleri Eski Bakanı AK Parti Bursa Milletvekili Efgan Ala, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı Doğan Hızlan ile çok sayıda yazar ve kitapsever katıldı. Türkiye Yayıncılar Birliği 2'nci Başkanı Fahri Aral, yaptığı konuşmada, şöyle dedi:

"Bu sevindirici rakamıda size vermiş olayım. Yayıncılar birliği olarak Türkiye'de 3'ncü okuyan şehirlerden biri Bursa. Başka bir tablo daha çizeceğim size. 2016 yılında bizim verilerimize göre Milli Eğitim Bakanlığı ve meslek örgütlerinin verilerine göre Türkiye'de 666 milyon 865 bin kitap satıldı. Basılıp üretildi. Bursa'da nüfus oranına vurduğunuz zaman aslında kişi başına 8.4 kitap düşüyor ki, geçen seneye göre bu rakamda bir artış var. Geçen yıl bu rakam 7.4 olarak tesbit edildi. Buda yeterli değil. Dünya artık çok farklı bir yerlerde. Bizde o farklı yerlere gidiyoruz. Ama o bakımdan da kişi başına düşen 8.4 kitap sayısı bizce de çok önemli."

Aral, konuşmasını sürdürürken, "Meslek birliğimizin farklı alanlarda da uğraşları var" dedi. Aral, şöyle konuştu:

"O konuda epey sıkıntımız var. Onları gidermeye çalışıyoruz. Mesela bandrol yasası ile ilgili sorunlarımız var. Korsan kitap ile ilgili sorunlarımız var. Lisanslama ile ilgili sorunlarımız var. Aynı zamanda henüz telif yasasıda hala çıkmadı. Yayıncılık başka türlü gelişemez diyoruz. Özgürlük olmadan gelişmesi çok zor. Bu gördüğünüz rakamlar aslında özgür bir ortamın ürünleri. Bunu ne kadar kısıntıya sokarsak, ne kadar geriye doğru gidersek o dediğimiz kişi başına kitap sayısıda geriye doğru gider. Sıkıntılarımız var özgürlük ortamı açısından. Bugün hem yayıncımız olan hem yazarımız olan bir çok gazeteci tutuklu. ve 4 bin küsür öğretim üyesi ihraç edilmiş durumda. Umarız ki bu hatalar bu eksikler bu mağduriyetler giderilir."

"MÜZESİZ ŞEHİRLER EKSİKLİKTİR"

Törende söz alan Doğan Hızlan ise, "Bursa'nın kitap okuyan şehir olması çok güzel bir şey. Gerçekten artık şehirler böyle anılıyor. Ruhlarıyla, sanat etkinlikleri ile sanata gösterdikleri ilgiyle anılıyor. Ben Bursa'daki bütün fuarları gezdim. Müzesiz şehirler o şehrin tanınmasında, bilinmesinde eksikliktir. Yani bir şehir müzesi, kültür müzesi bu Merinos nasıl yapmışlar. Bunları gördüğünüzde Bursa'nın tarihini öğreniyorsunuz. ve gerçekten Bursa çok güzel kitaplar çıkartıyor. Büyükşehir Belediyesinin kitapları var: Nilüfer Belediyesinin kitapları var. Çünkü bir şehre geldiğimizde o şehri tanımak istiyorum" dedi.

"KİTAP İÇİN ÖZEL ZAMAN AYIRMALI"

Daha sonra söz alan Bursa Valisi İzzetin Küçük, kitap okumak için insanların özel bir hazırlık yapması gerektiğini belirtirken, "Televizyonda belki de sizler de izlemişsinizdir. 'Boş vakitlerinizde ne yaparsınız?' diye ünlü simalara veya oradaki programcıya soruyorlar. Herkesin boş zamanlarında söylediği şey, kitap okumak, film seyretmek, spor yapmak. Kitap, boş zamanlarda yapılan, can sıkıntısında yapılan bir şey gibi algılanıyor. Burada kitap nasıl kıymet görür. Kitapı okumak için özel hazırlık yapmak gerekiyor. Özel bir zaman ayırmalı. En değerli şeyini yapıyor insan. O kitap okuyan en kıymetli insanlarla muhatap olur. Yani şimdi boş zamanımda kitap okuyorum diyen insan, bu anlayış ile bu ülkede bu kadar kitap okunuyor" diye konuştu.

80 KÜLTÜREL ETKİNLİK YAPILACAK

Bu yıl 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen Bursa Kitap Fuarı, söyleşi, panel ve çocuk etkinliklerinden oluşan 80 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Aralarında Türkan Şoray, Cemil Kavukçu, Doğan Hızlan, Deniz Kavukçuoğlu, Gülten Dayıoğlu, Murathan Mungan, Ayşe Kulin, Hasan Ali Toptaş, Canan Karatay, Üstün Dökmen, Doğan Cüceloğlu, Zafer Algöz, İlber Ortaylı, İrfan Değirmenci, Haydar Ergülen, Mazhar Alanson, Can Yılmaz, Ahmet Şimşirgil, Sinan Meydan, Zeynep Turan, İbrahim Kaboğlu, İsmail Saymaz, Nihat Sırdar, Kahraman Tazeoğlu, Aret Vartanyan ve Nuray Sayarı'nın da bulunduğu tanınan pek çok yazar okurlarıyla buluşacak.

Bursa Kitap Fuarı'nın ilk onur konuğu öykü yazarı Cemil Kavukçu olarak belirlendi. Fuar süresince düzenlenecek panel ve söyleşilerde Cemil Kavukçu'nun edebiyatı, öyküleri ve yaşamı ele alınırken bir de TÜYAP tarafından editörlüğünü Enver Ercan'ın üstlendiği armağan kitap hazırlandı. Kitap Fuarının ikinci günü olan 19 Mart Pazar günü Semih Gümüş ve Turgay Fişekçi ile birlikte, 'Cemil Kavukçu ve Öykücülüğü' panelinde konuşmacı olarak yer alacak. 20 Mart Pazartesi günü ise 'Cemil Kavukçu ile Çocuklarla Masal Kurma Oyunu' söyleşisinde genç okurlarıyla buluşacak.

Bursa Kitap Fuarı'nın 15'inci yılı kapsamında fuar süresince "15. Yıl Özel Söyleşileri" düzenlenecek. Bu başlık altında gerçekleşecek okur ve yazar buluşmalarında Ahmet Ümit, Tarık Tufan, Blogcu Anne Elif Doğan, Hüsnü Arkan, Celil Oker, Nihat Sırdar ve Cemalnur Sargut farklı konu başlıklarında söyleşecek.

Nilüfer Belediyesi tarafından Nazım Hikmet'in 115. yaşı için hazırlanan "Nazım'ı Yazanlarö sergisi TÜYAP'ın ev sahipliğinde kitap fuarının ziyaretçileriyle buluşacak. Sergide, Ara Güler'den Orhan Pamuk'a, Fazıl Say'dan Zülfü Livaneli, Ayşe Kulin, Mehmet Aksoy ve Genco Erkal'a uzanan geniş bir yelpazede sanatçı ve yazarlardan toplam 121 ismin eserlerinden alıntılar ve fotoğraflar yer alıyor. Sergi fuar kapsamında ücretsiz olarak 26 Mart Pazar akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

Görüntü dökümü

-----------------------

-Fuardan görüntüler

-Konuşmalardan detaylar

-Fuarın genel detayları

Haber: Faruk KAHRAMAN/BURSA, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Erdem Aydın Milas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title