Haberler

DHA DIŞ - Kardeşini yanan araçtan kurtaran 'Kahraman Kenan'a madalya

Kardeşini yanan araçtan kurtaran 'Kahraman Kenan'a madalyaTaner Tüzün, Münih, (DHA) ? Mart ayında Nürnberg'de yanan araçtan 2 yaşındaki kız kardeşini kurtaran Kenan Büyükhan'a (10) Münih'te yapılan törende Bavyera Başbakanı Markus Söder tarafından madalya verildi.

Dha DIŞ - Kardeşini yanan araçtan kurtaran 'Kahraman Kenan'a madalya

Taner Tüzün, Münih, (DHA) ? Mart ayında Nürnberg'de yanan araçtan 2 yaşındaki kız kardeşini kurtaran Kenan Büyükhan'a (10) Münih'te yapılan törende Bavyera Başbakanı Markus Söder tarafından madalya verildi. Kenan, daha önce de Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül ve Nürnbeg Polisi tarafından onurlandırılmıştı

Geçtiğimiz Mart ayında, Nürnberg'de yanan araçtan 2 yaşındaki kız kardeşi Hira Nur Büyükhan'ı kurtaran 10 yaşındaki Kenan Büyükhan'a bir ödül de, Bavyera Başbakanı Markus Söder'den geldi. Bavyera Hükümet Binası, Antiquarium salonunda yapılan törende, Markus Söder, küçük kahraman Kenan'a övgüler yağdırarak, 'Kendisi küçük ama yaptığı iş büyük' diyerek hem takdirname, hem de Bavyera Hükümeti Onur Madalyası verdi. Kenan'ı Münih Başkonsolosu Mehmet Güney yalnız bırakmadı. Anne Tuğba ve Celil Büyükhan'da çocukları ile gurur duyduklarını söylediler

TÖRENDE ANNE VE BABASI DA HAZIR BULUNDU

Madalya töreninde, Kenan'ın annesi Tuğba Büyükhan ile babası Celil Büyükhan'da hazır bulunarak, çocuklarının mutluluğunu paylaştılar. Törende Kenan'ın yanı sıra, Bavyera'da çeşitli alanlarda başarı sağlayanlar da onurlandırılırken, Alman Televizyonları Kenan ile röportaj yaptı.

BAŞKONSOLOS VE NÜRNBERG POLİSİ DE ONURLANDIRMIŞTI

Kenan'a ilk ödül, 23 Nisan kutlamaları sırasında Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül tarafından verilmişti. Nürnberg Polisi de, Kenan'ın 10'uncu yaş gününde bir sürpriz yaparak, ona kahramanlık sertifikası vererek devriye aracı ve bot ile gezdirmişti.

OLAY NASIL OLMUŞTU

Kenan'ın annesi Tuğba Büyükhan, 26 Mart sabahı, oğlu Kenan ve 2 yaşındaki kızı Hira'yı yanına alıp, BMW marka otomobil ile 6 yaşındaki Azra'yı yuvaya bıraktı. O sırada, ön koltukta oturan Kenan, aracın alev aldığını fark etti. Hemen arka koltukta oturan Hira'nın kemerini çözüp onu dışarı çıkarttı. Otomobil tamamen alevler içinde kaldı. Anne Tuğba, geri döndüğünde, çocuklarının aracın içinde olduğunu düşünerek çılgına döndü. Ama iki çocuğunun da dışarda olduğunu fark edince, rahatladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nürnberg Bavyera Münih DHA Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500

Yorumlar (6)

TÜRK:

BİZDE KAHRAMAN ÇOK :) HANGİ BİRİSİNE MADALYA YETİŞTİRECEKSİN :)

10
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

BİZDE AFFERİM LA DER GEÇER

10
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

Yine mi Almanya abi, Dürbünlü hoca bak Alaman arabaları da yanıyomuş, sen en iyisi memlekete geri dön oralarda yanmayasın abi

1
0
yanıtYanıtla
Gül:

Türk Müslüman düsmani Söder

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

İNSANLIK NEYMİŞ GÖSTER AVRUPAYAAAAAAAAAAAAAAAAAA

0
0
yanıtYanıtla
A.Ş.:

ABUK SUBUK YORUMLAR BİR TARAFA;. . O Aile eğer müracat etmedi ise Bu jeste karşılık ailecek Bavyera''lı olmak için. ALMAN VATANDAŞLIĞINA GEÇMEK İÇİN MÜRACAT ETMELİDİRLER.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title