Haberler

Devrilmek Üzere Olan Lüks Aracı Tutmak İsteyen İşçi, Aracın Altında Kalarak Can Verdi

Güncelleme:

Çin'de bakım yapılan aracı tutan demir kollardan biri koptu. Bir işçi devrilmek üzere olan lüks aracı tutmak isterken, altında kalarak hayatını kaybetti.

Çin'de lüks araçların bakımının yapıldığı bir serviste yaşanan akıl almaz kaza güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Otolift ile kaldırılmış olan Rolls-Royce'un altına bakım yapıldığı sırada, aracı havada tutan demir kollardan biri koptu.

İŞÇİLERDEN BİRİ HEMEN KAÇTI

Sol arkaya doğru devrilmeye başlayan aracın altındaki işçilerden biri kaçarken; diğer işçi aracın sol ön tekerini tutarak aracın devrilmesini önlemeye çalıştı.

YAŞANAN OLAYLAR KAMERALARA YANSIDI

Aracın yükselmesi ile ayakları yerden kesilen işçi, aracın tamamen yere düşmesi ile aracın altında kalarak can verdi. Diğer işçi ise hafif yaralı olarak kurtuldu. Yaşanan o anlar ise otomobil servisinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (33)

DERİN GÖLGE:

bırak düşsün be kardeşim canından kıymetlimi

23
0
yanıtYanıtla
Uğur alpaydın:

Tam bir salaklık... Ömrüm boyunca demişimdir, lif altına önlem almadan girmek ölüm getirir... Şimdi buna kader yada ecel derler... Gerçekte cehalet... Ben o lifin altına 1 saniye bile girmem..

10
10
yanıtYanıtla
astigmat:

ekmek parasını kazanmaya çalışırken ölen birine salak diyorsun. nasıl bir insansın sen?salak olan sensin ve salakça konuşan da. o lif değil lift. ayrıca, ya da (da) yapım eki değil bağlaçtır. yani ayrı yazılır. salak görmek istiyorsan aynadan kendine bak. etrafındakilerden daha akıllı olduğun zaman, onlara salak diyebilirsin. izin veriyorum. . .

yanıt6
yanıt0
mert:

birisi girmek zorunda ama bu sen değilsen birbaşkası

yanıt0
yanıt0
Parasızlığın gözü kör olsun:

Aptal olduğu için değil oluşacak hasarı nasıl karşılarım diye dengede tutmaya çalışmış Zenginler siz zekatınızı hakkıyla vermediğiniz sürece 1 ken 5 kazanma hırsıyla gittiğiniz sürece Bizlerde elimizdekini bölüşmediğimiz sürece bu düzen bozulmaya devam edecektir

15
0
yanıtYanıtla
Kemalettin:

Orası çin onlar ne bilsin zekatı sadakayı. Az akıllı okuyun haberleri.

yanıt2
yanıt1
KAHRETSİN:

Allah yakınlarına sabır versin. Çok acı birşey. Allah kimsenin başına vermesin böyle bir talihsizlik. böyle kazalar birdaha olmaz inşallah

14
1
yanıtYanıtla
mng:

panik halinde insan mantıklı düşünemiyor. Refleks ile hareket etmiş. Yoksa kendisi de bilir 5 tonluk aracı tutamayacağını.

12
1
yanıtYanıtla
ERCİYES:

ecel şaşırtırmış insanı kurtulurdu kaçsaydı

12
0
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

anlık hata. . . çok acı. . allah rahmet eylesin.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title