Haberler

Deren Talu, siyah dantelli elbiseli pozuyla dikkatleri üzerine topladı

Güncelleme:

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu sosyal medya hesabından yayınladığı tatilde giydiği dantelli elbisesiyle takipçilerinden tam puan aldı.

Sosyal medya hesabından yayınladığı cesur fotoğraflarla dikkatleri Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, siyah dantelli elbisesiyle çok konuşuldu. Talu'nun fotoğrafına kısa süre içerisinde yorum ve beğeni yağdı.

"GELECEĞİN TOP MODELİ"

Deren Talu, Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Talu son olarak bikinisinin üzerine giydiği siyah dantelli elbisesiyle ilgi odağı oldu. Talu'nun bir takipçisi paylaşıma, "Zarafet ikonu, geleceğin top modeli" yorumunu yaptı.

Deren Talu, siyah dantelli elbiseli pozuyla dikkatleri üzerine topladı

DEREN TALU KİMDİR?

Deren Talu, 1996 yılının Kasım ayında doğdu. Deren Talu, Manken, sunucu ve eski Türkiye güzellerinden oyuncu ve sunucu Defne Samyeli ve Mimar Eren Talu'nun kızıdır. Babası Galatasaray Lisesi ve Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur. Babası aynı zamanda Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve eski yöneticisidir. Lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı. Manken olmayı isteyen Deren Talu, bu yoldaki ilk adımını Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı.

Deren Talu, siyah dantelli elbiseli pozuyla dikkatleri üzerine topladı

Deren Talu, siyah dantelli elbiseli pozuyla dikkatleri üzerine topladı

Deren Talu, siyah dantelli elbiseli pozuyla dikkatleri üzerine topladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Sosyal Medya Deren Talu Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (54)

Adınızı Yazın:

şu ülkeyi bi terkedin artık

5
17
yanıtYanıtla
papatya uzun:

Cok yakismis üzerindeki elbise, keske senin gibi cesur olsa tüm kadinlarimiz!!! Bizler erkekler kendi egolarini tatmin edicekler diye, boyun egip de karalara bürünmeyecegiz! Bas örtüsü, carsaf yerine alin da medeniyet görün!

16
3
yanıtYanıtla
mete han:

doğu türkistanda 35 milyon türk soykırıma ugrarken tek heber yapmayanlar bir tane kızın ne giydiği üstünden kızın reklamanı yapıyor bu acaba arz talep meselesimi yoksa habercilik kalitesi mi? yoksa ben mi normal düşünemiyorum bende mi sorun

13
0
yanıtYanıtla
Doğru:

metehan iyi tesbit etmişsin arz talep meselesi

yanıt0
yanıt0
guzel biri:

çok guzel tam bir taş, Türkiyenin en guzeli ve örneği . . . bahtı açık olsun

4
9
yanıtYanıtla
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ:

VALLAHİ NENEN DEN DAHA NENEN

yanıt0
yanıt0
PPPPPPPPPPPPP:

utanmaz nenen yaşında ki kadına bakıyorsun

yanıt2
yanıt1
evet:

pppppppppppppppp bende baktım çok güzel

yanıt1
yanıt2
HEHEHEEEEE:

HE GÜZEL HEY

yanıt1
yanıt2
gariban:

Açım abi ben aç asgari ücretle çalışıyorum. Daha bi kere hayatımda denize girmedim

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title