Haberler

Depremde hasar gören apartmanların demir kapıları çalındı

Güncelleme:

Elazığ'da depremde hasar gördükleri için boşaltılan 2 apartmanın demir kapıları çalındı.

Elazığ'ın Rüstempaşa mahallesi Adnan Orakçıoğlu caddesinde bitişik halde bulunan biri 5 diğeri 6 katlı 2 binaya, Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından hasarlı raporu verildi. Bunun üzerine toplam 20 daireli 2 apartmanda yaşayanlar tahliye edildi.

APARTMANLARIN KAPILARI ÇALINDI

Dün gece yarısı 2 apartmanın demir kapıları kimliği belirsiz kişiler tarafından sökülerek, çalındı. Hırsızlık olayı sabah saatlerinde mahalle sakinleri tarafından fark edildi. İhbarla gelen polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

"DURUMU POLİSE BİLDİRDİK"

Apartmanda oturan Ahmet Bayram, "Depremden dolayı binalarımızın hasarlı olduğu söylendi. Bizler de binayı boşaltmak için çalışmalara başladık. Apartmanların dış kapılarının çalındığını öğrendik. Durumu polise bildirdik" dedi.

Depremde hasar gören apartmanların demir kapıları çalındı

Depremde hasar gören apartmanların demir kapıları çalındı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sivrice Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (11)

23:

bu yapılan terbiyesizliğin bu şehir ile ilgisi yok bırak bu işi afadtan gelen yemeği bile deprem etkilenen fakat bu yemek çadırda kalanlara gelmiş bizim hakkımız yok düşüncesine sahip gakgolar bu işi yapanlar gelip bu illede görmeniz lazım hep yabancı il plaka hurdacı pikaplar ile dolu ne işin var burda sorduklarında yardıma geldik diyorlar Allah bu gibilere vicdan nasip etsin

10
1
yanıtYanıtla
orhan:

Hepimiz dünyalıyız Adem ile Hava ananın çocuklarıyız kimimiz iyi kimimiz kötü memlekete göre iyi kötü ayrıştırılmaz

10
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Havası sert insanı mert anadolu insanı,falan filan işte hep aynı teraneler he he çok mert çok

5
4
yanıtYanıtla
Haki:

Kim çaldı?sen gördün mü?

yanıt2
yanıt3
..:

Ölüden Göz istemek diye buna diyorlar

4
0
yanıtYanıtla
Haha:

bu ülkede insanı calarlar

2
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Varliktan bunlar, refah icinde yasadiklari icin. Böyle bir aciklama bekliyoruz yetkililerden.

1
0
yanıtYanıtla
xx:

gurbetci denen yaratik avrupada refah icinde yuzdukleri icin demiryolu kablolarini calip binlerce yolcuyu isinden gucunden alikoyan zenginlerden de bahset belliki amacin baska ahlaksiz her yerde her ulkede mevcut

yanıt0
yanıt0
ömer turan:

anadolu insanı ölmüşleri mezardan çalıyor. eski insanlar yok

1
0
yanıtYanıtla
ali:

çalanlar genelde çingeneler

yanıt1
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title