Haberler

Demre Belediyesinden Eğitime E-Destek

Antalya'nın Demre ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Topçu okullarda e-sınav kartı dağıttı.

Antalya'nın Demre ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Topçu okullarda e-sınav kartı dağıttı.

Demre Belediyesi, 2012-2013 eğitim öğretim döneminde üniversiteye hazırlanan Demreli öğrencilere dağıtılmak üzere kitaplar bastırmak yerine internet üzerinden sınav olabilmelerine imkan veren e-sınav kartları dağıttı.

Bu kararı almalarında "Fatih Projesi" adı altında uygulanan eğitim modelinin etkisinin olduğuna değinen Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, "okullarımızda tüm tahtalardan artık rahatça internete girilebiliyor. Bilgiye ulaşmak öğrencilerimiz için artık daha kolay. Bizler de öğrencilerimizin sınav kaygılarını bir nebze olsun düşürmek ve sınavla ilgili soru ve bilgilere ulaşmalarını daha da kolaylaştırmak için bu eğitim öğretim yılı böyle bir uygulama yapmayı düşündük" dedi.

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu'ya, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Akbudak, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cengiz Yılmaz ve Okul Müdürü Mehmet Emin Aygün eşlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demreli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title