Haberler

Demiröz, Adilcevaz'da Seçim Çalışmalarına Katıldı

AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Adilcevaz'da, Kaymakam Özer Özbek'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Adilcevaz'da, Kaymakam Özer Özbek'i makamında ziyaret etti.

Beraberinde AK Parti eski Milletvekili Cemal Taşar, İlçe Başkanı Hamdi Tutçu, Belediye Başkan adayı Necati Gürsoy ile Kaymakam Özbek'i ziyaret eden AK Parti Bitlis Milletvekili Demiröz, göreve başladığı günden itibaren ilçe halkının sevgisini kazanan Özbek'i başarısından dolayı kutladı.

Kaymakam Özbek ise iyi temennilerinden dolayı Demiröz'e teşekkür ederek, heyete ilçedeki hizmetleri anlattı.

AK Parti heyeti, yarım saatlik ziyaret sonrası seçim çalışması kapsamında ilçe halkıyla bir araya geldi. Seçim bürosunda partililere seslenen Demiröz, Adilcevaz'ın AK Parti yatırımlarıyla daha da gelişeceğini, büyüyeceğini söyledi.

Belediye Başkan adayı Necati Gürsoy'un çok değerli ve birikimli biri olduğunu vurgulayan Demiröz, "10 yıldan daha fazla bölge müdürlüğü yapmış birinin Adilcevaz'da aday olması gerçekten bizi çok mutlu etti. Sayamadığımız onlarca projeyi AK Parti hükümeti olarak biz ilçemize kazandırdık. İnşallah Necati beyin belediye başkanlığı döneminde bu hizmetlerimiz katlanarak artacaktır" dedi.

Belediye Başkan adayı Necati Gürsoy da Plan Bütçe Komisyonunda Türkiye'nin bütçesini düzenleyen bir milletvekilleri olduğu için şanslı olduklarını belirterek, başkan seçildikten sonra da Demiröz'ün desteklerini esirgemeyeceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından ilçe merkezindeki esnafı dolaşan AK Parti heyeti, mahallelerde gerçekleştirdikleri ev ziyaretleri sonrası ilçeden ayrıldı. - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

İlhan Demiröz Adilcevaz Ak Parti Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title