Haberler

"Demirkent Ödülleri" Sahiplerini Buldu

Dünya Şirketler Grubu kurucusu Nezih Demirkent ve eşi Prof.Dr.Işın Demirkent adına verilen "Demirkent Ödülleri" sahiplerini buldu.

Dünya Şirketler Grubu kurucusu Nezih Demirkent ve eşi Prof. Dr. Işın Demirkent adına verilen "Demirkent Ödülleri" sahiplerini buldu.

Ödül töreninde konuşan Demirkent Ödülleri Genel Sekreteri Rüştü Bozkurt, insanları diğer canlılardan ayıran özelliklerden birincisinin "Dünya bir gündür o da bugündür" algısının çok ötesine gitmek, gelecek için değerler üretmeyi bilmek olduğunu söyledi.

İkinci özelliğin ise "alın teri ve akıl teri harcayarak gelecek nesillere eser bırakanları saygıyla anıp vefa duygusuna sahip çıkmak" olduğunu kaydeden Bozkurt, ödüllerinin insani özellikleri daha ileri, daha etkin, daha anlamlı noktaya taşımak için verildiğini belirtti. Bozkurt, ödüllerin ortak bir çabanın sonucu olduğunu vurgulayarak, bu süreçte katkısı olan herkese teşekkür etti.

-Ödüller-

Geçen yıl itibariyle "Demirkent Ödülleri" adı altında tek bir çatıda toplanan ödüller, "medya", "tarih" ve "sosyal sorumluluk" alanlarında topluma değer katmaya devam edenleri özendirmeyi ve onların gelişmesine ve ilerlemesine katkı yapmayı amaçlıyor.

Farklı jürilerin 3 alanda da değerlendirme yaptığı ödüller kapsamında

"medya" kategorisinde 5 ayrı ödül verildi.

Ulusal Yazılı Medya Ödülü'nü Radikal Gazetesi'nden Hasan Benli "Akla Ziyan Karar" başlıklı haberiyle, Yerel Yazılı Medya Ödülü'nü Haber Ekspres Gazetesi'nden Merve Has "Para için ilaç kobaylığı yapan öğrenciler var" başlıklı haberiyle, Görsel Ulusal Medya Ödülü'nü Show TV'den Muhabir Burak Ersemiz ve Kameraman Deniz Pirinçciler "2. Van Depremi'nde Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nden aktardıkları görüntülerle", Görsel Yerel Medya Ödülü'nü Kanal 35'ten Ezgi Saracoğlu "Engelli kadına sığınma hakkı yok" başlıklı haberiyle alırken, "Medya Etiği Onur Ödülü"ne Habertürk Gazetesi Yazarı Umur Talu layık görüldü.

"Tarih" kategorisinde verilen tek ödül, "Türkiye'de Gazetecilik Mesleğine İlişkin Örgütlenmeler" başlıklı çalışmasıyla Tahir Olcay Kıraç ve "Akkoyunlu Devleti Tarihi" çalışmasıyla Kazım Paydaş arasında paylaştırıldı.

"Sosyal Sorumluluk" dalındaki ödülü ise "Bir Usta, Bin Usta" projesiyle Anadolu Sigorta almaya hak kazandı.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Ekonomi

Nezih Demirkent Işın Demirkent Rüştü Bozkurt Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title