Haberler

Demet Akbağ'ın Eşinin Hayatını Kaybettiği Trafik Kazasında Detaylar Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika, İzmir'de kaza geçirerek hayatını kaybetti. Emniyet kemeri takılı olmadığı için araçtan fırlayan Çika'nın dün sabah hava yolu ile İzmir'e gelmek istediği ancak uçağı kaçırdığı ortaya çıktı.

Oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın da içerisinde bulunduğu araç, saat 18.30 sıralarında İzmir- Çeşme Otoyolu İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında kaza yaptı.

Çika'nın dün sabah saatlerinde havayolu ile İzmir'e gelmek istediği ancak uçağı kaçırdığı ortaya çıktı.

BARİYERE ÇARPARAK ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Kaza saat 18.30 sıralarında İzmir- Çeşme Otoyolu İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında meydana geldi. Havayolu ile İzmir'e gelen Zafer Çika, buradan Muammer Renda yönetimindeki 35 S 7580 plakalı Pick-Up ile Çeşme'ye gitmek üzere yola çıktı.

Demet Akbağ'ın Eşinin Hayatını Kaybettiği Trafik Kazasında Detaylar Belli Oldu

Araç, İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan Pick-Up, ardından şarampole yuvarlandı.

EMNİYET KEMERİ TAKILI OLMADIĞI İÇİN ARAÇTAN FIRLADI

Olay yerine gelen ekipler, sürücünün yanında oturduğu anlaşılan Zafer Çika'nın, emniyet kemerinin takılı olmaması nedeniyle kaza sırasında aracın ön camdan fırladığını belirledi. İtfaiye ekiplerinin de yardımıyla karayoluna çıkartılan yaralılara ilk müdahale buradaki sağlık ekibi tarafından yapıldı.

Demet Akbağ'ın Eşinin Hayatını Kaybettiği Trafik Kazasında Detaylar Belli Oldu

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Durumu ağır olduğu öğrenilen Çika ile Renda, ardından ambulanslarla dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan ve hastaneye kaldırılan Zafer Çıka, gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Demet Akbağ'ın Eşinin Hayatını Kaybettiği Trafik Kazasında Detaylar Belli Oldu

SABAH UÇAĞINI KAÇIRMIŞ

Kaza ile ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıktı. Aracı Muammer Renda'nın kullandığı kesinlik kazanırken, Zafer Çika'nın İstanbul'dan sabah saatlerinde İzmir'e gelmeyi planladığı uçağı kaçırdığı için saat 17.00'de kente geldikten sonra Çeşme'ye gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Demet Akbağ'ın Eşinin Hayatını Kaybettiği Trafik Kazasında Detaylar Belli Oldu

İŞ VE SANAT CAMİASI HASTANEYE KOŞTU

Kazanın duyulmasının ardından Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna başta olmak üzere futbol, iş ve sanat dünyasından çok sayıda kişi hastaneye gelerek Zafer Çika'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Zafer Çika'nın cenazesi yarın öğle namazına müteakip İzmir Alsancak Hocazade Camii'nden kaldırılacak ve Çeşme'de defnedilecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Demet Akbağ İzmir Haberler

500

Yorumlar (53)

TÜRK:

Allah öl dediğinde kimsenin ünlü ya da zengin olması ona ayrıcalık tanımaz. Ecel geldi o ise uçak kaçar

41
4
yanıtYanıtla
aynn:

Keşke önce ''''TÜRK'''' adına yakışır birşekilde rahmet dileseydin. ünlüyüm yada zenginim diye hava atmıyoo. . !!adam kazada ölmüş ölmüşş rahmetli olmuş. anladıınn. . boş yorum yapma. .

yanıt2
yanıt0
Dürbünlü:

arabaya binmeden önce abdest alıp yol dualarını okumuş olsaydı böyle acı bir olayla karşılaşmazdık..tabii bunlar artist oldukları için ne abdest nede dua bilirler.öbür tarafa hazırlıksız giderler.

2
39
yanıtYanıtla
PINAR:

İNSANLARIN İNANCINDAN SİZENE NE KÖTÜ İNSANLARSINIZ ALLAH SİZE AKIL VERSİN

yanıt4
yanıt1
DÜRBÜNNN:

NERDEN BİLİYORSUN ?

yanıt0
yanıt2
DÜRBÜNLÜNÜN AVUKATI:

DÜRBÜNLÜ YINE ZIRVALAMISSIN ALLAHIN TAKDIRI BÖYLE IMIS DEMEKKI

yanıt2
yanıt2
dürbünsüz:

dürbünlü inan gene ne zırvalamışsın diye gözlerim seni arar oldu yorumlarda :))) bağımlılık mı yapıyosun ne anlamadım

yanıt2
yanıt1
ghetto:

kardeşim uçağı kaçırma lüksü nedir ya Allah aşkına tamam hadisenin tamamına ecel diyoruz böyle olacakmış ama bunlardan ibret alınmalıayrıca safety first demiş atalarımız (ingiliz soyundan geliyorum)o emniyet kemeri gereksiz olsaydı trilyon dolarlık otomotiv endüstrisi salak gibi onu oraya koymazdı değil mihadi Allah rahmet eylesin şimdi

13
8
yanıtYanıtla
DELİDİR AMA !:

GHETTO , öncelikle benim atam İngiliz değil . Önce bunda anlaşalım . Tamam , kemerimizi takalım, onda hem fikirim de , ben de sana ; arabanın HAVA YASTIĞI neden açılmadı derim . . .

yanıt4
yanıt7
aynn:

Allah rahmet eylesin. . . emiyet kemeri takılmassa hava yastıgı acılmaz bilginize. . . !!!

yanıt7
yanıt0
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title