Haberler

Demet Akalın aşka geldi! Sosyal medyada ünlü çifte büyük ilgi

Güncelleme:

Instagram'ı en aktif kullanan ünlülerin başında gelen Demet Akalın, sosyal medyada boşandıktan sonra sevgili olduğu Okan Kurt ile birlikte aşk dolu bir paylaşım yaptı.

Son zamanlarda yaptığı çıkışlar ve yer alan polemiklerle adından sıkça söz ettiren Demet Akalın, evliliklerini sonlandırdıktan sonra ilişkilerine sevgili olarak devam ettiği Okan Kurt ile aşka geldi.

"AŞK YAŞIYORSA HALA"

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, uzun bir aradan sonra Okan Kurt'la olan romantik bir anını takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt'la olan fotoğrafını ''Aşk yaşıyorsa hala, ahh ne ala'' notuyla takipçileriyle paylaştı. Akalın'ın aşk dolu paylaşımı kısa sürece yüzlerce beğeni ve yorum aldı.

Demet Akalın aşka geldi! Sosyal medyada ünlü çifte büyük ilgi

ESKİ EŞİ YENİ SEVGİLİSİ OLDU

Okan Kurt'un maddi durumlarından dolayı 2018 yılının Eylül ayında evliliklerini tek celsede bitiren Okan Kurt ve Demet Akalın, sorunların çözülmesiyle ilişkilerine ikinci bir şans verdi. Kızları Hira ile birlikte yaşayan çift, nikah masasına oturmadan ilişkilerine sevgili olarak devam etme kararı aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Demet Akalın Okan Kurt Haberler

500

Yorumlar (30)

ref:

icradan kacmak icin mal varlığını demetin üzerine ccerip boşan sonra koyu müslüman ol koyu akpli ol neyse. . . .

22
1
yanıtYanıtla
birikedimi7:

bıktık bunlardan

16
0
yanıtYanıtla
KABIZ MEMED.:

Bu TİPSİZLER Resmen TÜRK MİLLETİYLE FASIL GEÇİYORLAR. .

15
0
yanıtYanıtla
aaaaa:

kim izin veriyor acaba ona bir bakmak lazım. . . . . . .

yanıt3
yanıt0
Askmi?:

Tabi tuzunuz kuru millet kendini yakiyor bunlar sefa suruyor asalaklar

14
1
yanıtYanıtla
Gerçek:

devletle göz göre göre dalga geçiyorlar adam sırf zarar uğrattığı şirketler paralarını ailesinden tahsil etmesin diye boşanıp birlikte yaşıyorlar. Şaka gibi

12
0
yanıtYanıtla
TÜPERMEN:

hiçbir zaman ayrılmadılarki. Sırf devletten mal kaçırmak için resmiyeti bozdular. Sonra demet hanım hükümete yalakalığını 2 kademe çıkartarak yaptığı yolları felan paylaşmaya başladı. hani biz sizdeniz bırakın rahat rahat bizde götürelim mesajları. Şuan garibim millette aşk sanıyor. devlet zaten duyarsız yol geçen hanı olmuş. ülke laşkalaşmış düzen tertip kalmamış.

9
1
yanıtYanıtla
OsmanCIK:

OKAN YAKTIN KENDiNi. ))DEMET BAYA TiPSiZ VE iTiCi BiRi

8
0
yanıtYanıtla
AAAaaa:

vergi borcu yüzünden boşanma oyunu oynadılar bunu herkes bilirken yetkililer bilmiyor galiba çünkü en son gördüğümde sarayda ağırlanıyorlardı

6
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

boş işler)

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title