Haberler

Demet Akalın, 4 Sene Önce Vahşice Öldürülen Özgecan Aslan İçin Kuran Okudu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 4 sene önce bindiği minibüste canice öldürülen Özgecan Aslan'ın vefatının yıl dönümünde Kuran okudu.

Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Demet Akalın, son paylaşımıyla herkesi duygulandırdı. Akalın, 4 sene önce öldürülen Özgecan Aslan'ın ölümün yıl dönümünde evinde Kuran okudu.

ÖZGECAN ASLAN'I UNUTMADI

Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Özgecan Aslan, 4 sene önce evine giderken bindiği minibüste vahşice öldürüldü. Demet Akalın, ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan'ın ölüm yıl dönümünde Kuran okudu.

Demet Akalın, 4 Sene Önce Vahşice Öldürülen Özgecan Aslan İçin Kuran Okudu

"DUALARLA HUZUR BUL GÜZEL KIZ"

Bu anları sosyal medya hesabı Instagram'dan duyuran Demet Akalın, "Seni unutmayanlar. 4. Seneyi devriyesi dualarda huzur bul güzel kız..." dedi.

Demet Akalın, 4 Sene Önce Vahşice Öldürülen Özgecan Aslan İçin Kuran Okudu

ÖZGECAN ASLAN NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Özgecan Aslan'ın yanmış bedeni 12 Şubat 2015 günü suçu beraberindeki iki kişiyle işlediğini itiraf eden kişinin jandarma ekiplerini olay yerine götürmesi ile bulunmuştur. Özgecan Aslan Çağ Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünde okumaktaydı. Cinayeti işlediğini itiraf eden Suphi Altındöken ve ona cinayette yardım eden babası ise Tarsus'un zengin ailelerinden biriydi. Kuyumculuk işlerinde iflas ettikten sonra baba ve oğul minibüs şoförlüğü yapmaya başladılar. Baba Necmettin Altındöken'in de olaydan önce polis kayıtlarında kaçakçılıktan sabıkası olduğu ve kısa süre önce bir trafik kazasına karıştığı belirlendi. Mahkemeye çıkarılan 3 zanlı ağırlaştırılmış müebbet ve 27 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kuran-ı Kerim Demet Akalın Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (42)

JÜL SEZAR:

özgecan ıcın 4 yıl önce de cok uzulmustum ama boyle kısılerı kullanarak reklam yapmayın.

17
3
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

Bende sana katılıyorum ama söz konusu kısıler hande demet aleyna vs olunca ınsan pek olumlu dusunmuyor. sıbel cam vardı basından vurulan kıza vaatlerde bulundu da sonra hep yalanladı

yanıt1
yanıt0
öfkeli:

okuduğun kur-an ın ölüye faydası yok okuduğun dua ölüye ulaşmaz onu kurtarmaz rahatlatmaz, okuduğun sadece yaşayana fayda sağlar. bak bu istismar ile 12bin beğeni almışsın fayda sağlamış sana prim kasarken

9
3
yanıtYanıtla
Hazangülü:

Ne demek ölüye faydasi yok neye dayanarak bu kesin bilgi ispatin delilin mi var??hayirdir hayatta ve ölüyken bir insana yarar tek sey Kuran namaz ve salih amel....ölüye ise yarar tek ama tek sey bizim yapabilecegimiz kuran okumak bunu unutma o aklina sok!!bide bir insanin nasil öldügü önemlidir bunu da unutma!! Öfkeli amacin sadece laf sokmak laf olsun torba dolsun misali...

yanıt0
yanıt1
BAYBURTLU BAYRAM:

12 NUMARALI APTAL BUNU BÌLMEK O KADAR ZOR DEĞÌL.KURAN VE HADÌSLERLE HEPSİ BİLDİRİLİYOR.SADECE AÇIP OKUMAK LAZIM.

yanıt2
yanıt0
SUSTURAMAZSIN:

KADINLAR TARAFINDAN VAHŞİCE KATLEDİLEN ERKEKLER İÇİN DE KURAN OKUDUNUZ MU? AMA PARDON ONLAR ERKEK ONLARA BİR FATİHA BİLE ÇOK CANLARI CEHENNEME DEĞİL Mİ !!

9
1
yanıtYanıtla
Ayle:

Saçmalık... okuduysan kendine sakla reklam için kullanma bi zahmet

7
1
yanıtYanıtla
................:

OKUDUYSAN OKUDUN. . NE DİYE MİLLETE DUYURUYORSUN

6
2
yanıtYanıtla
Hazangülü:

Herkes okusun diye

yanıt0
yanıt0
Ömer çetin:

Ne guzel birşey yapmak istemiş ama sızlerın yaptıgına bakın ayıp ayıp kadına şiddete hayır allah belasını versin böle insanların...

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title