Haberler

Sokak Ortasında Dehşet Saçan Genç, Eski Sevgilisini Vurdu

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi, eski kız arkadaşını kafasından, yanındaki erkek arkadaşını ise bacaklarından vurdu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi, eski kız arkadaşını kafasından, yanındaki erkek arkadaşını ise bacaklarından vurdu. Genç kız ağır yaralanırken, sevgilisinin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yakalanan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BİRİNİ KAFASINDAN, DİĞERİNİ BACAĞINDAN VURDU

Olay, Mesudiye Mahallesi İnegöl Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eyüp D. (32) ile kız arkadaşı Bahar Demir (24), birlikte yürüdükleri sırada kızın eski sevgilisi Ömer Z. bir araçla yanlarına geldi. Yanındaki silahı çıkartan Ömer Z., Bahar Demir'i kafasından, Eyüp D.'yi ise bacaklarından vurdu.

Dehşet Saçan Eski Sevgili Tutuklandı

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Olayın ardından Ömer Z., geldiği araçla kaçarken, ihbar üzerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi.Yapılan ilk müdahalelerin ardından iki genç ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Dehşet Saçan Eski Sevgili Tutuklandı

FİRAR EDEN ESKİ SEVGİLİ YAKALANDI

Durumu ağır olan genç kadın Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Eyüp D.'nin olay sonrası firar eden ve her yerde aranan Ömer Z, polis ekipleri tarafından yakalandı. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnegöl Eyüp 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (44)

CUMHUR:

delikanlıya helal olsun adaletli davranmış.

7
50
yanıtYanıtla
AVUKAT:

ADALETTE ONA GEREKTİĞİ GİBİ DAVRANACAK İÇERİDE ÇÜRÜYECEK

yanıt20
yanıt1
Mama:

Cumhur Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın

yanıt3
yanıt0
dogus:

Zinaya yaklaşmayın! Çünkü o hayâsızlıktır, çok kötü bir yoldur. İsrâ Suresi - 32 . Ayet sevgililik flört tarzı şeyler hem haram hem zararlıdır

18
6
yanıtYanıtla
laik:

ne alaka gerizekalı

yanıt1
yanıt3
Sporcu:

Genç kızlarımıza tavsiye. Türk erkeklerinden UZAK durun. Bizim müminlerden hayır gelmez kimseye.

14
8
yanıtYanıtla
dürbünlü:

kızlarımız kime vereceğini de bilmiyor

7
10
yanıtYanıtla
ugur:

haklisin sen kizini iyi yetistir kime niye verecegini iyi dusunsun

yanıt17
yanıt2
2019:

Hayat tecrübesini tam edinmemiş gençler gibi senide kandırırlarsa, sende verirsin. İşte bu deneyim ama kimisine pahalıya patlıyor. Malesef.

yanıt0
yanıt0
S.O.S:

Tipe bak! Çakal.

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title