Haberler

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın ailesiyle ilk kez görüntülendi

Güncelleme:

Usta komedyen Cem Yılmaz ve eski sunucu Defne Samyeli aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Sürekli evlenecekleri konuşulan ünlü çift, Can Yılmaz ve Zafer Algöz'ün sahnelediği gösterisini Yılmaz'ın anne ve babasıyla izledi. Cem Yılmaz'ın annesi Sebahat Yılmaz ve babası Arif Yılmaz da çifte eşlik ederken, Samyeli ilk kez Yılmaz'ın anne ve babasıyla birlikte görüntülendi.

AİLESİYLE İLK KEZ GÖRÜNTÜ VERDİ

Oyuncu Zafer Algöz ve Can Yılmaz, yaşadıkları komik anekdotları paylaştıkları 'Burda olan burda kalır' adlı gösteriyi, dün Karşıyaka Suat Taşer Tiyatrosu'nda sahneledi. Komedyen Cem Yılmaz, aşk yaşadığı eski sunucu Defne Samyeli ile birlikte, ağabeyi ve yakın dostunun oyunu izlemeye geldi. Ünlü çifte, Cem Yılmaz'ın annesi Sebahat Yılmaz ve babası Arif Yılmaz da eşlik etti. Böylelikle ilk kez Defne Samyeli, Yılmaz'ın annesi ve babasıyla görüntü vermiş oldu.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın ailesiyle ilk kez görüntülendi

SALONDA GÖRÜNCE ŞAŞKINLIK YAŞADILAR

Yılmaz ailesi ve Defne Samyeli, salona lüks bir minibüsle geldi. Kulis kapısından giren Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çiftini salonda gören vatandaşlar başta şaşkınlık yaşadı, ardından alkışladı. Çift de salondakileri selamladı. Ardından Yılmaz ailesi ve Samyeli, ön sıraya geçerek oturdu ve oyunu izledi.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın ailesiyle ilk kez görüntülendi

SAHNEYE ÇIKARAK SEYİRCİYİ SELAMLADILAR

İlk bölümün ardından dışarı çıkan, ikinci bölüm başlarken tekrar içeri giren Yılmaz ailesi ve Samyeli, yine alkışlarla karşılandı. Bu arada gelenler arasında Uğur Yücel'in de olması, alkışları arttırdı. Uğur Yücel de seyircileri selamladı. Oyun sonunda Can Yılmaz ve Zafer Algöz, Uğur Yücel ve Cem Yılmaz'ı, "Bizim gibi gençlerin önünü açan ustalar gelsin" sözleriyle anons edip sahneye çağırdı. Cem Yılmaz ve Can Yücel, sahneye çıkarak seyircileri selamladı.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın ailesiyle ilk kez görüntülendi

SÖZLERİYLE KAFA KARIŞTIRMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde sahnede fenalaşan Cem Yılmaz, "Sağlığım gayet iyi, keyfimiz iyi, evliliğimiz de iyi gidiyor" diyerek kafa karıştırmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Defne Samyeli Zafer Algöz Can Yılmaz Cem Yılmaz Haberler

500

Yorumlar (36)

the end:

BİN AYDAN HAYIRLI OLAN KADİR GECENİZİ KUTLARIM.

347
1
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Cemi severdim, siyasete girince hiç sevmiyorum artık. Siyasetten uzak sanatcılar lazım bize.

15
20
yanıtYanıtla
Müfit:

Defne hanım, siz çok güzel çok bakımlı birisin, ne buluyorsun bu çirkin adamda

12
13
yanıtYanıtla
Muro 1:

BU TIPLER EVLENIR BOSANIR PAYLASIRLAR GURUP PARTISINI SEVER CEM KUPENDEN VERDINMI MANITANA

10
14
yanıtYanıtla
dfvb:

Sende tvden seyredersin

yanıt0
yanıt2
nilo:

tipsiz sulale tiplere bak

17
6
yanıtYanıtla
1234:

kiskanc nilo

yanıt5
yanıt4
Fırat:

Allah din iman versin herkese ahirette vatansızlara biraz vatan devlet millet sevgisi versin para içinde yüzenlere bunların bir günde kazandığı parayı benim sülalem bir yılda kazanamıyor ama bu insanlar yinede bu vatanı sevmiyolar bu milletin cebinden çıkıyor sizin bu saltanatlar gibi yaşadığınız para bu millet uyanır bir gün beş parasız kalırsınız

14
6
yanıtYanıtla
TUR AT:

Alınlarında mı yazıyor sevmedikleri nerden bildin?

yanıt0
yanıt0
Fırat''a Cevap:

Uyanmış olsalardı çoktan piyasadan silinmişti, artık çok geç

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title