Haberler

Kırmızı Bültenle Aranan DEAŞ'lı 2 Kadın Terörist Adliyeye Sevk Edilirken Görüntülendi

Güncelleme:

Bursa'da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı ekiplerinin ortak olarak yürüttüğü operasyonda yakalanan 2 kadın terörist, adliyeye sevk edilirken görüntülendi.

Bursa'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturma kapsamında, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği ortak operasyonda gözaltına alınan, kırmızı bültenle arandığı bildirilen 2 kadın terörist adliyeye sevk edildi.

EMNİYET VE MİT ORTAK OPERASYON DÜZENLEDİ

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ekiplerinin ortak olarak yürüttüğü terör örgütü DEAŞ'a yönelik istihbarat çalışmalarında bazı örgüt üyelerinin Mudanya ilçesinde bir evde saklandığı tespit edildi. Ekipler, 17 Şubat sabahı erken saatlerde operasyon düzenledi.

Kırmızı Bültenle Aranan DEAŞ'lı 2 Kadın Terörist Adliyeye Sevk Edilirken Görüntülendi

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Operasyon kapsamında, ikisi de 'kırmızı bülten ile aranan, yurda giriş yasağı bulunan ve üzerinde sahte yabancı tanıtma belgesi bulunan L.F. ile Fas asıllı, hakkında yurda giriş yasağı bulunan ve sahte kimlik belgeli S.D. yakalandı. 2 kadın teröristi, evlerinde saklayan ve yardım eden Irak asıllı Hollanda vatandaşı A..K. ile M.O.Q. da gözaltına alındı.

Kırmızı Bültenle Aranan DEAŞ'lı 2 Kadın Terörist Adliyeye Sevk Edilirken Görüntülendi

KAÇARAK TÜRKİYE'YE GELMİŞLER

Gözaltına alınan 2 DEAŞ'lı teröristin, Suriye'de terör örgütünün faaliyetlerine katıldığı ve bir süre önce kaçarak Türkiye'ye girdiği, daha sonra Mudanya'da bir evde saklandığı belirtildi. 4 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 2 kadın terörist, gözaltı süresinin dolmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

Ogün:

Yobazlar

39
6
yanıtYanıtla
OSMANCIK TABURU INGILIZE KARSI NUTUK:

Dileğim ikidir: Din ile vatan. . . Ocağım ordu, büyüğüm Sultan, Sultan''a imdad eyle Yarabbi! Ömrünü müzdad eyle Yarabbi! Minareler süngü, kubbeler miğfer, Camiler kışlamız, müminler asker, Bu ilahi ordu dinimi bekler, Allahu Ekber, Allahu Ekber. Minareler süngü, kubbeler miğfer, Camiler kışlamız, müminler asker, Bu ilahi ordu dinimi bekler, Allahu Ekber, Allahu Ekber. Yolumuz gazadır, sonu şehadet, Dinimiz ister sıdk ile hizmet,

5
29
yanıtYanıtla
Huzur:

Parça poncik olasiniz reziller evinizde çocuk büyütmek varken anersitlik de neyin besi dinamiti koyun bacak arasına patlasın gitsin reziller

21
7
yanıtYanıtla
insanlık düşmanları!:

kıçına soksalar daha iyi ;acıyanın allah belasını versin bu köpeklere!

yanıt7
yanıt0
OSMANLI ISLAM DEVLETI:

ALLAHIN KURALARI ILE YÖNETILMEYEN BIR ÜLKE CEHENNEMLIKTIR. . ÖLUM MELEGI GELIP O PISLIK RUHUNUZU ALMASI COK YAKINDIR. . ALLAHIN NANETI KAFIRLERIN CEPE CEVRE KUSATMISTIR. . . . !!!

10
17
yanıtYanıtla
MEHMET AYDIN:

Konuyla ne alakasi var anlamadim bilader ISID ile senin yazdiklarinin ne alakasi var. Allahin kurallariyla yönetilmeyen bir ülke Cehennemliktir diyorsun sen ALIM MISIN

yanıt15
yanıt0
derazorrr:

işide politik destek oluyor anlmıyormusun allah kuran kitapta kamuflaj malzemesi bu baasçı köpeğin!

yanıt20
yanıt0
OSMANCIK TABURU INGILIZE KARSI NUTUK:

Minareler süngü, kubbeler miğfer, Camiler kışlamız, müminler asker, Bu ilahi ordu dinimi bekler, Allahu Ekber, Allahu Ekber. Minareler süngü, kubbeler miğfer, Camiler kışlamız, müminler asker, Bu ilahi ordu dinimi bekler, Allahu Ekber, Allahu Ekber. Allahu Ekber, Allahu Ekber.

5
18
yanıtYanıtla
TRAKYALI:

EVET BUNLAR SENiN BESLEMELERiN.

yanıt0
yanıt0
Çankırılı Mevlüt Bilgin 18:

bunaları çankırıya göndersinler ceza olarak gerisiyle biz ilgineriz

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title