Haberler

Darıca'da Samsunlular Şöleni

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında sahne alan Samsunlular Dernek gecesinde büyük coşku vardı.

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında sahne alan Samsunlular Dernek gecesinde büyük coşku vardı.

Sekizinci kez düzenlenen Darıca Şehirler ve Kültürler Kaynaşması'nda sahili tıklım tıklım dolduran Samsunlular gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzikler eşliğinde gecenin tadını çıkardılar. Program öncesi protokole yemek ikramında bulunan Samsunlular Derneği, Samsun Pidesi ve köftesiyle ziyafet verdi. Yöresel sanatçıların verdiği konserle başlayan gecede açılış konuşmasını yapan Samsunlular Dernek Başkanı Yusuf Akın, "Samsunlular Derneği olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlandık. Kültürlerimizin tanıtıldığı bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak olmak üzere herkese teşekkür ediyorum, iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Gecede bir selamlama konuşması gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, "Bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun başladığı yerdir Samsun, Anadolu'nun, Karadeniz yoluyla denize açılan penceresidir Samsun. Ahşap evleri ve konakları, hanları ve köprüleriyle kültür kenti Samsun, doğa güzellikleriyle Çarşamba ve Bafra ovaları, bu ovalara hayat veren Yeşilırmak ve Kızılırmağı ile şifa dağıtan Havza ve Ladik Kaplıcalarıyla, eşsiz güzellikteki Yakakent ve Atakum kumsalları ve uçsuz bucaksız sahilleriyle bu akşam Samsun'dayız. Samsun'un tüm güzelliklerini hep birlikte yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dernek yönetimi tarafından geceye katılan protokol üyelerine plaket takdimi yapılırken, gece yöresel sanatçıların verdiği konserlerle devam etti. Havai fişek gösterisiyle devam eden gecede Samsunlular gecenin ilerleyen saatlerine kadar halay çekerek programın tadını çıkardı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Karabacak Yusuf Akın Samsun Darıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title