Haberler

Dansözlere para takan kocasını bıçakladı! Ağır tahrik indirimi aldı

Güncelleme:

Bolu'da içkili bir restoranda dansöze para taktığını gördüğü kocasını bıçaklayarak yaralayan Rukiye Çetin hakkında karar verildi. Olayı ağır tahrik olarak değerlendiren mahkeme Çetin'i 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.

Bolu'da restoranda dansözlere para takıp, şampanya patlattığı gerekçesiyle 3 çocuğunun babası Fuat Cenikli'yi (38) meyve bıçağıyla ağır yaralayan Rukiye Çetin, suçu ağır tahrik altında işlediği gerekçesiyle 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, geçtiğimiz yıl Ekim ayında Abant Tabiat Parkı yolu üzerinde bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, Rukiye Çetin isimli kadın, eşinin içkili bir restoranda kocası Fuat Cenikli'nin dansözlere para dağıttığını öğrenmesi üzerine restorana gitti. Eşinin alkol aldığını ve dansözlere para verdiğini gören Rukiye Çetin ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çift restorandan ayrıldılar. Restoran dışında da devam eden tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle, Rukiye Çetin restoranda bulunan bir masanın üzerinden aldığı meyve bıçağıyla eşini karnından yaraladı. Kanlar içerisinde yerde kalan Cenikli, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Eşi Rukiye Çetin ise, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MAHKEME "AĞIR TAHRİK" DEDİ

4 ay boyunca Bolu T Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan Rukiye Çetin, mahkeme heyeti tarafından öldürme kastının bulunmadığına kanaat getirilerek, tutuksuz yargılanmasına karar verildi. Bolu 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan Rukiye Çetin, karar duruşmasında hakim karşısına çıktı. Çetin, yaşananlardan dolayı pişman olduğunu belirterek, eşiyle yeniden evlenmeyi düşündüğü söyledi. Çetin'in savunmasının ardından kararı açıklayan mahkeme heyeti, yaralama olayını ağır tahrik altında işlediğine kanaat getirerek genç kadını 3 yıl 9 ay hapis cezasına çaptırdı. Kararla birlikte, dosyanın Ankara İstinaf Mahkemesi'ne gönderilmesine karar verildi.

İLK EŞİNİ DE BIÇAKLAMIŞ

Rukiye Çetin'in, 10 yıl önce evlendiği 1 çocuğunun babası eski eşini de bıçakla yaralamaktan ve Fuat Cenikli'yi de daha önce dövmesi nedeniyle toplam 1 yıl 6 ay ceza aldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bolu Haberler

500

Yorumlar (21)

RACO:

içkili dansöz oynatan restoran değilde pavyondur orası, bir ailenin böyle pis mekanlarda ne işi olurki muhtemelen kadın konsmatris kocasıda onu çalıştırıp para kazanıyo olay normal yani böyle bi hayat yaşayan kadın erkek ya vurulur ya bıçaklanır başka bişey olmaz normal

14
8
yanıtYanıtla
ADA:

evine bir ekmek parası bile bırakmıyordu belki az bile yapmış kadın

19
3
yanıtYanıtla
Mehmet:

Okuma özürlüsün galiba,kadınla beraber aynı mekana gitmişler....

yanıt4
yanıt0
KAPTAN:

ARADIĞIM KADIN BU İŞTE

15
2
yanıtYanıtla
kadın:

helal olsun bacı sana arkandayım

12
4
yanıtYanıtla
Bug:

kill bill gibi kadın

11
0
yanıtYanıtla
OTTOMAN:

adamı dansöze para taktı diye bıçaklayan kadın mickey mouse tişörtü giyiyor :):)

10
1
yanıtYanıtla
züddürük:

yani?

yanıt3
yanıt0
mickey mouse önemli 3 çocuk ne ki:

Haklısın, iyi giyenemiyordur, 3 çocuğa bakmak ne zor bilir misin, adam şampanya-dansöz, kadın pert. . . Çok normal sıradan. . .

yanıt0
yanıt0
antiyobaz:

buda adam diye ortalikta geziyor bu kari adama denk gelmemis

2
9
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title