Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kestaneci Arasında Geçen Diyalog Vatandaşları Gülümsetti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Caddesinde seyahat ettiği nostaljik tramvaydan halkı selamladı. Tramvaydan inen Erdoğan ile kestaneci arasında geçen diyalog ise gezintiye damga vurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Caddesinde seyahat ettiği nostaljik tramvaydan halkı selamladı.

KESTANE TEZGAHININ BAŞINA GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beyoğlu Belediyesinin geleneksel "Gönül Soframız" programına katılmak için Üsküdar Kısıklı'daki konutundan Taksim Meydanı'na geldi. İftar vaktine bir saat kala Taksim Meydanı'na gelen Erdoğan, vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Erdoğan, iftarın verileceği alanda etrafını saran vatandaşlarla sohbet ederken, hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra beraberindekilerle Cumhuriyet Anıtı önünden nostaljik tramvaya bindi. Bir süre tramvayda seyahat eden Erdoğan, vatandaşları selamladı. İstiklal Caddesi'nde tramvaydan inen Erdoğan, bir seyyar satıcıdan kestane aldı. Erdoğan kestane almadan önce seyyar satıcıyla pazarlık ederek sohbet etti. Kestaneciyle pazarlık eden Erdoğan, "İşler nasıl?" diye soru. Satıcı da "Elhamdülillah güzel." karşılığını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstiklal Caddesi Beyoğlu Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title