Haberler

Çukur'un Yeni Bölümünün İkinci Fragmanı Yayınlandı

Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur dizisi, üç haftalık aranın ardından bomba gibi bir bölümle ekrana dönüyor. Çukur'un heyecanla beklenen yeni bölümünün 2. fragmanı yayınlandı.

Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur dizisi üç haftalık aranın ardından bomba gibi bir bölümle ekrana dönüyor. Çukur'un heyecanla beklenen 49. yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

YAMAÇ'I KİM VURDU?

Fragmanda duyulan "Kökünüzde ölüm var Yamaç, kökünde ölüm var. Kökünde ölüm olanın dalında da ölüm olur!" sözleri gerilimi yükseltiyor. İntikam için geri dönen Çeto ve Mahsun'un ortalığı savaş alanına çevirdiği, Koçovalıların vurulan Yamaç'a, bunu kimin yaptığını anlamaya çalıştığı tanıtımda, gizemli kişinin "Yaşamak istediğine emin misin?" sorusu merak uyandırıyor. Çukur'un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 2. sezonun 16. bölümünde aldığı kurşun darbeleri ile ağır yaralanan Yamaç Koçovalı, büyük bir yaşam savaşı verecek. Koçovalılar, yaşadıkları kayıplar sonrasında Yamaç'ın vurulmasıyla yeni bir sınavdan geçecekler. İdris, bir oğlunu daha kaybetme korkusuyla yüzleşecek. Harekete geçen Koçovalı Kardeşler, haini ne pahasına olursa olsun bulmak için mücadele edecekler. Çukur'dan çıkmak zorunda kalan Çeto ve Mahsun ise onları bu hale getirenlerden hesap soracaklar. Mahalleye geri dönen Cumali ve Emmi, karşılarında o hatırladıkları Çukur'u bulamayacaklar. Vartolu ve Cumali arasındaki gerilim ise giderek büyüyecek. Yamaç'ı kim vurdu, Çukur toparlanabilecek mi sorularının cevabı merakla beklenecek.

Çukur'un Yeni Bölümünün İkinci Fragmanı Yayınlandı

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çukur'un ekrana gelen 2. sezonun 15. bölümünde Cumali ile Selim arasındaki çocukluklarından kalan bir anı izleyen ekran başındakiler, bugüne döndüklerinde Selim ve Cumali'nin yıllar sonra karşı karşıya geldiklerini gördüler. Saadet ve oğlunun hasretiyle yanıp tutuşan ve bu uğurda Çeto'nun dediklerini yapan Vartolu, Selim'in Lal Fındık'ı vurmasıyla Saadet ve oğluna kavuştu. Ersoy'un kendilerine ihanet ettiğini öğrenen Çeto'nun Ersoy'u öldürdüğü sahne, bölümün en çok konuşulan anları arasına adını yazdırdı. Ersoy'la buluşacağını düşünen Yamaç, karşısında tanıdığı bir yüzü gördü ve kurşunlarının hedefi oldu.

Çukur'un Yeni Bölümünün İkinci Fragmanı Yayınlandı

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur'da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Halil Babür, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ay Yapım Çukur TV Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

büyük resim:

ADAM KESİP BİÇMEK YERİNE ADAM AKILLI Bİ ABDEST ALMAYI GÖSTERSELER NAMAZA GİDENLERİ GÖSTERSELER DE BİZDE ALKIŞLASAK

6
8
yanıtYanıtla
nigger:

gecen bolum cenaze namazı kıldılar bro

yanıt3
yanıt2
BOŞ HAYATLAR....:

VUR KIR ÖLDÜR. . . BÖYLE SAÇMALIK DİZLER BİR BİZİM ÜLKEDE HERHALDE. . . KALİTE SIFIR. . . BELGESEL İZLEYİN ARKADAŞLAR. . . AVRUPA AYA BİZ DİZİLERDE YAYA. . PARA KAZANDIRIYORUZ SAÇMA SAPAN KONULU DİZİLERE. . . . YABANCI FİLMLERDEKİ İÇERİK VE ANLAM HARİKA BİZDE ÇABA YOK Kİ VUR KIR ATEŞ ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN GELSİN LÜKS VİLLALAR ARABALAR. . . . UMUTSUZUM TÜRK FİLMLERİNDEN.

4
2
yanıtYanıtla
maraşlı:

aras bulut iynemli şubatta bedelli askerlik yapacak vurulup çıkabilir veya hastanede yatabilir bi süre. . .

3
3
yanıtYanıtla
No Comment:

Bazen öyle aptal saptal yorumlar yazıyosunuz ki şuraya sinirlenmemek elde değil dizi bu kardeşim dizi ne devletinden ne adaletinden bahsediyosun biraz daha zorlasan burdan domates 8 tl biber 13 tl ye geçiceksin. Aç kalmışta aklınızı peynir ekmek niyetine yemiş gibisiniz.

3
2
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Bu dizilerde tavuk keser gibi adam kesiyorlar. Bu işler böyle kolay olmamalı. Adalet yok mu bu ülkede? Adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar. Devlet neden müdahale etmiyor böyle dizilere? Bu dizilerin diğer bir anlamı Devlet yok Devlet biziz demek değil midir? Devletin olduğu yerde bu serseri çeteleri varlık gösterebilir mi?

5
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Ek olarak adam gibi bir adalet sistemi olsa, devletin de bir etkinliği olur. Cezalar caydırıcı değil. Ülkenin en büyük iki sorunu adalet ve ekonomik kriz.

yanıt3
yanıt0
YASİN:

bir varmış bir yokmuş yamaç aslında yokmuş

1
0
yanıtYanıtla
9 canli:

cukurun yamacina firlatmislar ama bunda hic olecek bir ifade yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title