Haberler

Çukur'un yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Vartolu, intikam almak istediği Yamaç'la karşı karşıya

Güncelleme:

Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin merakla beklenen 86. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Çağatay Edrenet, öldürmek istediği Yamaç'ı ölümden kurtaran Mahsun'un ölüm emrini verirken Vartolu'nun Yamaç için söylediği sözler dikkat çekti.

VARTOLU, YAMAÇ'TAN HESAP SORACAK

Çukur'da haftalardır beklenen büyük yüzleşme bu hafta gerçekleşecek. Aylardır gerçeklerden kaçan Yamaç ve babasının katilinin peşinden giden Vartolu karşı karşıya gelecek. Vartolu'nun Yamaç'tan nasıl hesap soracağı heyecanla beklenecek. Yamaç'ı konuşturmak için onu sürpriz bir yolculuğa çıkaran Vartolu, Çukur'da planını devreye sokmak için Medet'ten yardım isteyecek.

Çukur'un yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Vartolu, intikam almak istediği Yamaç'la karşı karşıya

YARIM KALAN İNTİKAMINA DEVAM EDECEK

İşini garantiye almak isteyen Çağatay, Yamaç'la ilgili şüpheleri artınca Mahsun'u zor durumda bırakacak. Mahsun'un Yamaç'ı ele vermemek için neler yapacağı merak konusu olacak. Yamaç ve Vartolu çıktıkları yolculuktan sonra başka insanlara dönüşecek. Yamaç'ın yarım kalan intikam planının devam etmesi nefesleri kesecek. Hedeflerini belirleyen iki kardeşin önüne bu kez kimse geçemeyecek.

Çukur'un yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Vartolu, intikam almak istediği Yamaç'la karşı karşıya

ÇUKUR'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çukur geçtiğimiz Pazartesi akşamı 3. sezonun 18. bölümüyle ekrana geldi. Yamaç'ın yüzüğünü Fatih'ten teslim alan Selim ve Cumali, Çağatay'ın yolladığı paketle birlikte dehşete düştü. Paketin içindeki parçaların Yamaç'a ait olup olmadığını öğrenmek için harekete geçen Koçovalı kardeşler bir yandan da Çağatay'a karşı, kendi yöntemleriyle meydan okumaya devam etti. Uzun zaman sonra Songül'ün karşısına çıkan Akın, geçmişin acı gerçekleriyle yüzleşti. Çağatay'a ulaşmak için gözünü karartan Cumali, Çağatay'ın planından habersiz mücadelesine devam etti. Fakat, Damla'yı polise ihbar eden Çağatay, Cumali'den bir tercih yapmasını istedi.

Çukur'u terk etmesi karşılığında Damla'nın serbest bırakılacağını öğrenen Cumali ise, Damla'yı korumak için mahalleden gitti. Yamaç'ı kaybetme korkusuyla öfkesine hâkim olamayan Selim, Cumali'nin de Çukur'dan gitmesiyle tek başına kaldı. Yaptığı akıllıca planla Çağatay'ı alt eden Selim, Çağatay'ın beklenmedik karşı hamlesiyle neye uğradığını şaşırdı. Çünkü artık sadece Koçovalılar değil, bütün Çukur zor durumda kalmıştı. Çukur'u terk etmek zorunda kalan Selim, yönetimi Akın'a bıraktı. Akın'la anlaşmak isteyen Çağatay beklediği yanıtı alamazken, Çukur için savaşacağını belli eden Akın ekran başındakileri şaşırttı. Bölümün finalinde Çağatay Erdenet'in tuzağından Yamaç'ı kurtaran Mahsun ekran başındakileri şoke etti. Yamaç yerine Ziya'nın öldüğü anlaşılan bölümde Vartolu Çukur'da yeni bir oyunu başlatma hazırlığı yaptı. Final sahnesinde Mahsun'un kurtardığı Yamaç'ın karşısına çıkan Vartolu'nun ne yapacağı şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

kenan mert:

bu diziler toplumu bozdu attı Allah inşallah zarar verdikleri çoluk cocuk gençlerin öcünü bunlardan çıkarsın ALLAHIM kim toplumu bozuyorsa belasını versin. . .

5
1
yanıtYanıtla
adınızı yazını:

seyretmiyorum))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title