Haberler

Çukur'un İdris Babası Ercan Kasal'dan yeni sezon açıklaması!

Güncelleme:

Sezonu reyting birincisi olarak kapatan Çukur'un İdris Babası Ercan Kesal, "Yeni sezonda İdris Baba öldü mü, yaşayacak mı?"sorusuna "O sorunun cevabı için 3 ay boyunca bekleyecekler" cevabını verdi.

Ekranların en çok izlenen dizisi Çukur, 67'inci bölümle sezon finali yaptı. Efsane dizinin son bölümünde ailenin kadınlarının hayatı karşılığında canı istenen İdris Koçovalı'nın diziye veda edip etmediği ise merak konusu oldu.

YENİ SEZONLA İLGİLİ KONUŞTU

Habertürk TV'de Kübra Par'ın sorularını yanıtlayan Çukur'un İdris Babası Ercan Kesal, yeni sezon için "Şunu söyleyebilirim rahatlıkla, ilk iki sezonu aratmayacak" ifadelerini kullandı. Kesal, "İdris Baba ölecek mi?" sorusuna da cevap verdi.

Çukur'un İdris Babası Ercan Kasal'dan yeni sezon açıklaması!

İDRİS BABA ÖLÜYOR MU?

Par'ın "Yeni sezonda İdris Baba öldü mü, yaşayacak mı?" sorusuna yanıt veren Kesal "İşte o da işin güzel tarafı. O sorunun cevabı için 3 ay boyunca bekleyecekler. Yaz boyunca çok da fazla kafalarına takmasınlar. Sonuçta iyi olacak, şunu söyleyebilirim rahatlıkla, ilk iki sezonu aratmayacak Çukur" diye cevap verdi.

Çukur'un İdris Babası Ercan Kasal'dan yeni sezon açıklaması!

"SOSYOLOGLAR İNCELEMELİ"

Usta oyuncu Kesal, "İlk iki sezonu aratmayacak. Çukur'un seyirciyle kurduğu ilişkiyi ciddi anlamda sosyologlar incelemeli. Çok geniş bir skalada insan grupları izliyor. Röportajlarda bazen, yaşanmış bir örnek olduğu için söylüyorum. Yurt dışında bir üniversitede festival için davet edildim. Otopark görevlisi Çukur hastası" yorumunu yaptı.

Çukur'un İdris Babası Ercan Kasal'dan yeni sezon açıklaması!

"SİNEMADA KLASİK OLAN BİR ŞEYİ BECERDİ"

Dizinin seyirciyle olan ilişkisini gözlemleyen Kesal, "Uçakta yanımda oturan beyaz yakalı, finans üst düzey yöneticisi Çukursuz geçirmiyor Pazartesileri. Bir akademisyen aynı şeyleri söylüyor. Sinemanın gücü neyse Çukur onu fark etmiş bence. İyi oyuncular, iyi yönetmenler seyirciyi kurdukları dünyaya inandırmış durumda. Çukur sinemada klasik olan şeyi becerdi. Seyirci kendini iyi hissettiği dünyayı Çukur'un dünyasını buldu. Çukur'daki babanın nasihatlarını kendine söylenmiş gibi algılıyor. Aile dayanışması, feda duygusu, özveri seyirciye iyi geliyor" dedi.

Çukur'un İdris Babası Ercan Kasal'dan yeni sezon açıklaması!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ercan Kesal Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

ÖYLE AMA YANIII:

SON 10 BÖLÜMDE IYICE SACMALADI SENARISTLER- IZLEMIYORUM ARTIK ÖLEN ÖLENE BIR DE BU DEVLETIN POLISI VAR COK ABARTILIYOR ÖLÜM VURMA KIRMA SAHNELERI !!

5
1
yanıtYanıtla
Aaaaa:

Sanki çok ünemli

0
2
yanıtYanıtla
mustafa:

izlemeyin ozaman

yanıt0
yanıt0
ali:

bütün derdimiz idrisdi ölürse ölür yasmı tutalım o gezecek en güzel yerlerde parayıda hamuduyla götürecek biz üzüleceğiz hadi ordan idris bizim kendimize ayıracak üzüntümüz yok zaten filiminde iş yok

0
0
yanıtYanıtla
gürcan:

ölürse ölür ne yapalım altı üstü bir filim üzülelimmi istiyo valla biz gerçekten ölene geçim derdinden üzülemiyoruz artık hem bu diziyi sevmiyoruz kırk yıl idriside oynayanlarıda görmesek aklımıza gelmezler kalksın bu dizi çocuklara kötü örnek

0
0
yanıtYanıtla
ARZU CISSS:

idris baba da kimmiş ramiz karaeski var ken idriz in bi numarası yok ki

0
0
yanıtYanıtla
aycan:

sanki memleket meselesi ölürsen öl

0
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Çukur''un seyirciyle kurduğu ilişkiyi ciddi anlamda sosyologlar incelemeli. Sonra sizi de Toplum Müjendisliği yapmak ve vatana ihanet suçu ile YARGILAMALI adalet. Millette huzur kalmadı her yer Nafya kılıklı saçma sapan insanlarla doldu.

0
0
yanıtYanıtla
adem:

içukur evimiz idris babamız

0
0
yanıtYanıtla
İstanbul gönüllüleri:

Her şey çok güzel olacak ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title