Haberler

Çukur'un 89. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İki düşman Yamaç ve Çağatay el sıkışıyor

Güncelleme:

89. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlanan Çukur dizisinde Mahsun ve Remzi arasındaki kavga heyecanı arttırırken Vartolu, Sadettin'in karşısın çıkıyor. Öte yandan Yamaç ve Çağatay'ın el sıkıştığı anlar ise merak uyandırıyor.

Show TV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Çukur'un 89. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nefes kesen anların yaşandığı fragmanda Yamaç'ın "Doğru yolu bulacağını biliyordum" diyen Çağatay'ın elini sıkması herkesi şaşkına çeviriyor.

YAMAÇ, ÇUKUR'U TOPARLAMAYA ÇALIŞIYOR

Yamaç, Çağatay'ın hamleleri ile iyice çıkmaza giren Çukur'u yeniden toparlamak için Cumali ve Selim'i de yanına alarak mahalleye dönecek. Çukur yeni bölümde mahalleyi yeniden eski günlerine döndürmek isteyen Yamaç'ın planı herkesi şaşırtacak. Yamaç, düşman olduğu Çağatay Erdenet ile anlaşma yoluna gidecek.

Çukur'un 89. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İki düşman Yamaç ve Çağatay el sıkışıyor

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Selim, Çukur'daki para sıkıntısını çözmek için iş arayışına girerken Yamaç ve Vartolu da dağılan ailenin bütün parçalarını bir araya getirmeye çalışacak. Azer ve Karaca arasındaki yakınlığı fark eden Fadik, soluğu Sultan'ın yanında alacak. Karaca zor bir seçim yapmak zorunda kalacak. Uzun zaman sonra evine dönen Vartolu, Sultan'a babasının katili konusunda hesap vermek zorunda kalacak. Damla'nın, Cumali'ye vereceği sürpriz haber büyük bir heyecan yaratacak.

Babasından kalan boşluğu artık doldurmak zorunda kalan Yamaç, Çukur'u ve aileyi korumak için bu kez bambaşka bir yol izleyecek ve herkesi şaşırtacak bir hamle yapacak.

Çukur'un 89. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İki düşman Yamaç ve Çağatay el sıkışıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

ocuuu452:

vartolu sadettin''in mi karşısına çıkıyor yoksa sadet''inin mi karsısına cıkıyor

12
3
yanıtYanıtla
Mert:

Boyle filmer toplumu bozar Her kosede bunlari idol gorenlerle dolu

4
1
yanıtYanıtla
asrı saadet:

ikiside yanlış

1
0
yanıtYanıtla
şak şak:

Dizi, Çukurda uyuşturucunun ne işi var diye başlıyor. Ne yok ki! Her bölümde 50 kişi ölüyor savcı yok hakim yok

1
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

tamam)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title