Haberler

Çukur Dizisinde Aliço Karakteri Öldü mü? Rıza Kocaoğlu Veda Mesajı Yayınladı

Güncelleme:

Dün akşam 66'ıncı bölümüyle ekrana gelen Çukur'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yücel kaçırdığı Aliço'yu atık kağıtlardan yapılmış bir çukura hapsetti ve benzin dökerek ateşe verdi. Yangın sırasındaki patlamada yaralanan Yamaç ise Aliço'yu kurtaramadı.

Çukur dizisi 66. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur'da dizisinde sezon finali öncesinde şok bir ayrılık yaşandı. Yücel, Aliço'yu kaçırdıktan sonra bir atık merkezinde hapsetti ve ipucu olarak siyah bir zarfla Yamaç'a buranın fotoğrafını gönderdi. Aliço'yu kurtarmaya gelen Yamaç ise yaşanan patlamayla yere düşüp bayıldı. Yamaç ise Aliço'nun öldüğünü Salih'ten öğrendi.

ALİÇO'NUN ETRAFINDAKİ KAĞITLARI ATEŞE VERDİ

Fotoğraftaki atık merkezini bulan Yamaç yanındaki genci gönderdikten sonra silahına sarıldı. Mekanda keşfe çıkan Yamaç, Aliço'nun sesinin geldiği yöne gidince kötü sürprizle karşılaştı. Yamaç'a büyük bir tuzak kuran Yücel onu atık kağıtlardan yapılmış bir çukura hapsetti. Remzi ise Aliço'nun etrafındaki kağıtlara benzin döküp ateş verdi.

Çukur Dizisinde Aliço Karakteri Öldü mü? Rıza Kocaoğlu Veda Mesajı Yayınladı

PATLAMANIN ETKİSİYLE BAYILDI

Aliço'nun olduğu odaya giren Yamaç gördüğü manzara karşısında şok oldu. Yanan yığına doğru koşan Yamaç patlamanın etkisi ile yere düşüp bayıldı. Baygınlık sırasında geçmişe dönen Yamaç, Aliço ile geçirdiği bir günü hatırladı.

Çukur Dizisinde Aliço Karakteri Öldü mü? Rıza Kocaoğlu Veda Mesajı Yayınladı

Atık merkezindeki patlama sonrası gözlerini hastanede açan Yamaç'ın ilk gördüğü kişi Salih oldu. Uyanır uyanmaz Aliço'yu soran Yamaç, Salih'in hallerinden şüphelenince acı gerçekle yüzleşti. Aliço'nun öldüğünü öğrenen Yamaç hemen ayağa kalkmaya çalışsa da Salih onu durdurdu.

INSTAGRAM'DAN VEDA PAYLAŞIMI YAPTI

Çukur dizisinde Aliço rolünü oynayan oyuncu Rıza Kocaoğlu, dizideki sahnenin hemen ardından Instagram'dan Aliço karakterinin fotoğrafını paylaşarak el sallayan emoji koydu. Dizide Cumali rolündeki Necip Memilli ise bu fotoğrafa 'Her şey için teşekkürler. Emeğine sağlık' notunu yazdı.

Çukur Dizisinde Aliço Karakteri Öldü mü? Rıza Kocaoğlu Veda Mesajı Yayınladı

Çukur Dizisinde Aliço Karakteri Öldü mü? Rıza Kocaoğlu Veda Mesajı Yayınladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rıza Kocaoğlu Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

zaza:

senarist beş para etmiyor geçen seneki filmden bu sezon eser yoktu, saçma sapan sahneler olaylar bağlantısız hikayeler ve saçma karakterler dolu bir film, seyirci cumaliyi bekliyordu fakat cumali fırça yemekten ve gereksiz çıkışlar yapmaktan ve her sahnede yaaaa demekten başka hiçbir halta yaramadı, afganlar niye girdi filme niye çıktı? bütün olaylar idrisin eski manitacılıkları birtane sokak olayı gerçek mesele yok tamamen saçmalık film, 01 den sahne çalmalardan başka işleri yok

18
3
yanıtYanıtla
DÜZYATAN:

Çok üzüldüm sabaha kadar ağladım dayanmadım nasıl gider çukurdan (ha bu arada bir bölüm dahi izlememişim :)))

10
10
yanıtYanıtla
dürbünlü:

çok komiksin güle güle kendimden geçtim.

yanıt9
yanıt1
Sedat:

Yanyat istersen, belki görürsün.

yanıt0
yanıt0
cihat:

feyk veda . . . veda edecekse neden 3 bölümdür istihbarat takıp edıyor. . . onlar kurtarmıştır

19
0
yanıtYanıtla
Er Di:

Yemezler abisii yemezler.

yanıt0
yanıt0
Herşey !Y! olacak ):

aliçoyu arayan adamlar ne oldu ?

16
1
yanıtYanıtla
Gkhan:

Arayan adam kurtardi takib eden surekli alico bomba gelcek

yanıt0
yanıt0
lord54:

Aliçoyu son anda kaçırdılar Aliço daha ölemez takipteki Mit ciler var. Aliçoyu neden takip ediyorlar bunu görmeden ölmez. çok kritik bir yerde güçlü bir şekilde çıkacak aliço

16
1
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

aliço gıttı ali koç gelecek

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title