Haberler

Çubuk Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplandı

Çubuk Kent Konseyi Yürütme Kurulu, İsmail Tekaüt başkanlığında toplandı.

Çubuk Kent Konseyi Yürütme Kurulu, İsmail Tekaüt başkanlığında toplandı.

Çubuk Belediyesi tarafından desteklenen Çubuk Kent Konseyi'nin Yürütme Kurulu 6'ncı toplantısı, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi içindeki Çubuk Kent Konseyi Ofisi'nde gerçekleştirildi. Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt başkanlığında yapılan toplantıya; başkan yardımcıları Şuayip Yaman, Ercan Arslan, Sekreter Abdullah Esre, yürütme kurulu üyeleri Zekeriya Erdoğmuş, Onur Meclisi Başkanı Mehmet Saat, Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karadağ Soba ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Yiğiner katıldı. Bir önceki toplantı özetinin okunması ile başlayan bileşimde Çubuk Kent Konseyi tarafından oluşturulacak olan çalışma komisyonları ile çalışma konuları ele alındı.

Toplantıda Çubuk Şoförler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş'un gündeme getirdiği Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'nde bulunan taksi durağı ve hastane yönetiminin taksici esnafına yönelik tutumları ile taksi esnafının sorunları konusunda bilgi alındı.

"ÇUBUK İÇİN TÜM SEKTÖRLER İÇİN ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ"

Toplantıda konuşan Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, "Çubuk Kent Konseyi olarak, hemşehricilik bilincinin geliştirilmesi için çalışmalarımızı yoğunlaştırırken, oluşturulan komisyonlar ve çalışma grupları ile Çubuk ölçeğinde ele alınan konular üzerinde, katılımcılık anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz ilçemize ve ilçe halkımıza hizmet edebilmektir. Bu konuda özverili çalışan tüm gönüllü yürütme kurulu üyelerimize, kadın meclis, onur meclisi, çocuk meclisi, engelli meclisi, gençlik meclisi üyelerimize ve başkanlarına teşekkür ediyorum. Ayrıca bundan sonra Çubuk ile ilgili tüm sektörlerde çalışmalar yapacağız" dedi.

Çubuk Kent Konseyi'nin kullanımına tahsis edilen oda ve içerisinde yapılan dekor için Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'a teşekkür eden Tekaüt, "Tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçemiz adına Çubuk Belediye Başkanımız Sayın Tuncay Acehan'a, belediye başkan yardımcılarına, belediye meclis üyelerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz. Gerçekten de kent konseyi ilk defa bu şekilde destek gördü. İnşallah bizler de bu destekle birlikte ilçemiz için bir şeyler yaparız" diye konuştu.

"ÇEKİŞMELERİ BIRAKIP KENT KONSEYİNDE BİRLEŞELİM"

İlçedeki tüm sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına, bürokratlara ve işadamlarına seslenen Tekaüt, "Çekişmeleri bırakıp Çubuk Kent Konseyi'nde birleşelim, kenetlenelim. Hedefimiz ilçemiz ve bu ilçede yaşayan kadirşinas vatandaşlarımızdır. Biz bir ve diri olursak ilçemizin tüm sorunlarını tek tek çözeriz. Yoksa sorunlar konusunda söylenir dururuz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Çubuk Belediyesi Ercan Arslan Erdoğmuş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title