Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca IŞİD'e Meydan Okudu

Güncelleme:

IŞİD'in önde gelen isimlerinden Ebu Enes'in "Doğru yola gel. Böyle gidersen müşrik olarak öleceksin" tehdidine Cübbeli Ahmet Hoca "Korkmuyorum" cevabı verdi.

IŞİD'in önde gelen isimlerinden Ebu Enes bir konuşmasında, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Mahmut Ünlü'ye yönelik, "Ey sapık adam... Seni tövbeye çağırıyoruz. Doğru yola gel. Böyle gidersen müşrik olarak öleceksin" tehdidinin ardından IŞİD'in ölüm listesine girdi iddialarına ilişkin Cübbeli Ahmet Hoca, "Korkmuyorum, ben müşrik değilim, ben Allah'a tapıyorum. Allah'a tapanın başkasından korkmaması lazım." dedi.

"IŞİD ALLAH'IN ÖLÜM LİSTESİNE KARIŞAMAZ"

Cübbeli Ahmet Hoca, "Her sene Şaban ayında Berat Gecesi'nde Allahü Teala, Hz. Azrail Aleyhisselam'a o sene öleceklerin listesini verir. Ne eksilir ne artar. Onun için geçen sene Berat'ta bizim listede adımız vardı ise ölürüz. Listede adımız yoktuysa IŞİD o listeye karışamaz" dedi.

IŞİD VE HADİSLER KONUSU

Cübbeli Ahmet Hoca IŞİD ile ilgili haberleri hadislerde de yer aldığını belirtip, "Bin küsür sene sonra ortaya çıkacak bir şeyi Peygamber Efendimiz (SAV) nasıl bilsin ve bildirsin. Demek ki Allahu Teala biliyor ve bildirmiş. Burada bir mucize meydana gelmiştir ve sana diyor ki saçları uzun olacak sana diyor ki devlet sahibi olacaklar. Şimdiye kadar hiçbir terör örgütü devletim demedi" ifadelerini kullandı.

"IŞID'İN AMACI TÜRKİYE'Yİ BÖLMEK"

Daha önce nasıl ki Vahhabileri kurdurup koca Osmanlı'yı bölmek için çalışıldığını belirten Cübbeli Hoca, "IŞİD'in de amacı Türkiye'yi bölmektir, yarın bize de sıra gelecek bizi de bölecekler. Neden bu projeye hizmet edeyim. Bu projeye hizmet edenler kesinlikle dine hizmet etmiyorlar" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Mahmut Ünlü Ebu Enes Türkiye Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (63)

muratmobilWeb@haberler.com:

Allah azraile saban ayinda liste veriyormus. Bir musluman olarak soruyorum cuppeliye, nasil bir muslumanlik sizinkisi, mitoloji mi bu. Veya madem bu kadar bilgilisiniz o liste azraile hangi formatta gidiyor. Email Flash diskte Yazili Nasil Oysa birakin saban ayini Allah katinda zaman olmaz...

4
45
yanıtYanıtla
Metin mutluMobil-IOS:

Sayın Ahmet hocam herşeyden önce hakikattan ve haktan yana olarak konuşuyorsunuz ağzınıza sağlık varol ALLAH YARDIMCIN OLSUN SAYGILAR VE SEVGILER METIN...

38
6
yanıtYanıtla
mahomobilWeb@haberler.com:

Gulmek icin izliyom ulam bozuk saat bile gunde 2 kez dogruyu gosteriyor.kayda almaya degmez bu adami cok konusuyor bi kere papagan gibi ezberci oldugu belli yani ezbere tefsir bilgisi var cevaz verme ilmi yok.

7
33
yanıtYanıtla
kurd:

cübbeli insanları uyuşturmak için görev almış her ülkede cübbeli gibi tarikatçılar halkları emperyalist haçlı ordusuna karşı uyuşturuyor. . . Işid e karşı fetva vererek hakları kontrol etmeye çalışırlar yoksa batıya karşı cihad edecek milyonca müslüman ayaklanacak. . kapitalistler devrilecek. . rejimler devrilecek. . o yüzden Işid e karşı her yönden psikolojik savaş yapılacaktır

9
31
yanıtYanıtla
ww:

AĞZINA SAĞLIK HOCAM. . İLMİNLE NE GÜZEL CEVAP VERMİŞSİN İLİMSİZ CAHİLLERE. .

30
4
yanıtYanıtla
usamemobilWeb@haberler.com:

Allah sana tövbe etmeyi nasib etmesin. Cehenneme okadar çok koyun davet ettinki onlarda senin arkandan cehennemi boylayasınız....ebu cehil bile eline su dökemez senin müşriklikte.

7
24
yanıtYanıtla
ehli sünnettttttttttttttttttttt:

cübbeli hocam sen aynen devam et ehli sünnet düşmanı şia vahhabi sözde selefi mutezile hariciye akılcı mealci felsefeci v. s. v. s. sapkın fırkalarla mücadelene. . itler ürür kervanımız yürür elhamdulillah. .

22
8
yanıtYanıtla
müslüm:

helal lan cüppeli. müslüman kafirden korkmaz

24
6
yanıtYanıtla
yüksel:

Değirmenin suyunu merak edenlere sessiz kalamadım. İlgi alanınız islam ya da Muhammed(sav) Ümmeti değilde, cübbelinin parası olması sizin bulunduğunuz noktayı gösterir ama belki bigün sizde değişirsiniz diye yazalım. İnsanların böyle ilim ehli ve müslüman görüntüsü olan kişilerin zengin olması hoşuna gitmez ama Ahmet Hocam babadan zengindir. Hiç görmediği gitmediği hanları, hamamları vardır. 12, 13 yaşında ilk sohbetine giderken bile özel aracı ve şoförüyle yollamıştır babası. Ahmet Hocam enaz 300 öğrenci bakıyordu, yatacak yeri, yemeği içmesiyle kendi cebinden, şimdi kaçtır bilemicem. Örnek söyledim öbür hayırlarını sayacak değiliz biz bilenler. Şimdi biz bugünlerde cebimizden hangi fakire ne aldık bi sorgulayalım bence. . . Ama bende yok mu dedik, hiçbişeyimizden kısmadan. . . Yoksa çok vardı da birazına mı kıydık. . . İlim ehlini koruyalım lütfen, açığını bulmaya çalışanların Mevlam ahirette günahlarını çok deşecek çok bulacak açığını, dikkat edelim. . .

25
4
yanıtYanıtla
..smobilWeb@haberler.com:

helal olsun sana be ahmet hoca gerçekten harbi konuşan bir insansın ışid ahmet hocanın sözlerini iyi işit

26
3
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title