Haberler

Courtney Love'a İç Çamaşırı Seçerken Görüntülendi

Güncelleme:

New York'ta bir alışveriş merkezinde iç çamaşırlarını incelerken görüntülenen şarkıcı Courtney Love, tanınmamak için uğraştı ama başarılı olamadı.

Şarkıcı Courtney Love iç çamaşırı alışverişinde yakalandı. New York'ta bir alışveriş merkezinde ünlü bir firmanın koleksiyonunu inceleyen 51 yaşındaki Love, mağazanın içinde bile güneş gözlüklerini çıkarmadı. Ancak buna rağmen de tanınmaktan kurtulamadı.

DANTELLİLERDEN GÖZÜNÜ ALAMADI

Love daha çok dantelli ve leopar desenli iç çamaşırlarını inceledi.Şarkıcı alışverişini tamamladıktan sonra mağazadan çıkıp alışveriş merkezini dolaşmaya devam etti.


Müzik dünyasına damgasını vuran Nirvana grubunun genç yaşta hayata veda eden üyesi Kurt Cobain ile 1992 yılında evlenen Courtney Love'ın bu evlilikten Frances Bean adında bir kızı var.


AĞIR SUÇLAMA

Grubun hayranları tarafından Cobain'in ölümünde parmağı olduğu iddialarıyla suçlanan Love, 27 yaşında ölen müzisyenin ardından bir daha evlenmedi. Kızı Frances Bean ile de bir dönem arası kötü olan Courtney Love, 2000'lerin başında sık sık skandallarıyla gündeme geliyordu.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Courtney Love Kurt Cobain New York Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

yakısıklık Adam:

ınsaların ıc camasırı sızı ndn ılgılendırıyor kı

1
0
yanıtYanıtla
As:

Sahne kıyafeti seçmiş

0
1
yanıtYanıtla
:

ya bırakında kadın kocasına süpriz yapsın

0
0
yanıtYanıtla
fdhdfAdınızı Yazın:

dhfdfhfdhBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

0
0
yanıtYanıtla
yakısıklı:

başkasının ıc camasırı sızene kı ayıp sıze yanı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title