Haberler

Sobadan Sıçrayan Kıvılcım Evi Kül Etti: 3,5 Yaşındaki Çocuk Can Verdi

Güncelleme:

Çorum'un Uğurludağ ilçesinde, sobadan sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıktı. Kahreden olayda 3.5 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken, 3 kişide yaralandı.

SOBADAN SIÇRAYAN KIVILCIMLAR NEDENİYLE YANGIN ÇIKTI

Edinilen bilgilere, Yüzgeç mahallesi Başkışla mevkisinde Dursun Budak'a ait evde iddialara göre sobadan sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sardı.

EKİPLER, OLAY YERİNE GELDİ

Evinden dumanlar yükseldiğini gören Budak, jandarma ve itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine Uğurludağ'ın yanı sıra İskilip Belediyesi'nden çok sayıda itfaiye ile sağlık görevlileri ve jandarma ekibi olay yerine sevk edildi.

OĞLUNU KURTARMAK İSTEYEN ANNE BABA ALEVLERİN ARASINA DALDI

Yangın sırasında ahırda olan ve alevleri görünce evine koşan Dursun Budak ve eşi Nurhan Budak (35) ile birlikte içerde mahsur kalan annesi Döne ve oğlu M. A.'yı kurtarmak için alevlerin arasına daldı.

KÜÇÜK ÇOCUK ÖLDÜ, AİLESİ YARALANDI

Yaşlı kadını kurtaran Budak çifti, küçük çocuğu ise kurtarmayı başaramadı. Yangında talihsiz çocuk hayatını kaybederken, annesi, babası ve babaannesi yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar Uğurludağ Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Döne Budak Samsun'a, Dursun Budak Ankara'ya sevk edildi. Çorum'da tedavisi süren Nurhan Budak'ın hamile olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uğurludağ Çorum 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (12)

Sadık:

Birde artistlik yaparlar 81 ile doğalgaz getirdik diye GARİBAN KULLANAMADIKTAN SONRA SARAYLARINIZA BAĞLATIN O DOĞALGAZLARI ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIR VERSİN MEVLA

14
1
yanıtYanıtla
Seren can:

Sorumsuz insan dolu ülke eğitimsizlik işte kim bilir ne yapıyor lar di çocuğu tek başına bıraktılar cahil ler ne olcak

3
9
yanıtYanıtla
Siz çok biliyorsunuz:

Ya yeter bu boş konuşmaları ahkâm kesmeleri bırakın çanları nasıl acımış ki hiç düşünmeden dalmışlar alevlerin içine ne konuşuyorsunuz Allah sabır versin demek çok mu zor

11
0
yanıtYanıtla
Sedef:

Geçimi hayvancılık olan biri illaki o ahıra girer Bunun neresi cahillik!!!!!!! Çocuk tek başına değilmis babaannesi varmış.okuyup anlamadan yorum yapıyorsunuz İse giderken çocuklarınızı kreslere birakmayin Yangın çıkar büyük cahillik etmiş olursunuz İşe götürün çocuklarınızı!!!!!!!!!!

11
0
yanıtYanıtla
Erhan:

Çocuğa sahip çıkmasını bilmezler birde çocuk yaparlar

1
8
yanıtYanıtla
Gizli:

minik bedenin nasıl kefen giyecek senin :(

8
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Öncelikle yavrumuza Allahtan Rahmet Ailesine tahammül gücü Diliyorum,,,Ancak:Çocuk dünyaya geldiğinde erkek ise 2 kız ise 1 adet akika kurbanı kesilmesi sünnettir,,,bu kesilen kurbanlar sayesinde,,o yavrular nice kaza ve belalardan muhafaza olacağını peygamberimiz haber verdiler.. bu bilgileri bilmiyenlerede öğretelim.

7
0
yanıtYanıtla
KARADENİZLİ ÜLKÜCÜ:

DÜRBÜNLÜ İLK DEFA DOĞRU SÖZ ETTİN. HAK VERİYORUM. HATTA ÇOCUJLARIN KULAĞINA EZAN SESİDE DİNLETİLMELİ. PEYGAMBER EFENDİMİZİN (S. A. V. ) HADİSLERİNİ ÖRNEK ALMALI ONA GÖRE HAREKET ETMELİYİZ. EFENDİMİZİN SÜNNETİNDEN KATİYEN AYRILMAMALIYIZ İNŞALLAH. AMİN.

yanıt0
yanıt0
serkan:

ulke.gelişmış.maşşalah..gel.bırede..garıbanı.gor

5
0
yanıtYanıtla
Ali:

Bir nisandan sonra kimse ölmeyecek. Dogalgaz iptal olacak herkese yorgan ve kiz verilecek.

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title