Haberler

2 Oğlunu, Çekiçle Vurarak Öldüren Babanın Cezası Belli Oldu!

Güncelleme:

Üsküdar'da, 2 oğlunu çekiçle vurarak öldüren, 1 çocuğunu da yaralayan baba Aslan Güleryüz, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Üsküdar'da 2 çocuğunu öldüren, 1 çocuğunu da yaralayan baba Aslan Güleryüz, "altsoydan akrabayı kasten öldürme ve kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Üsküdar'da 9 Ağustos 2017 tarihinde çocukları 22 yaşındaki Ahmet Güleryüz, 21 yaşındaki Onur Güleryüz'ü çekiçle vurarak ve bıçaklayarak öldüren, 18 yaşındaki Orçun Güleryüz'ü ise yaralayan baba Aslan Güleryüz'ün yargılandığı davanın karar duruşması görüldü.

"BEN BU İŞİ İSTEYEREK YAPMADIM, ÇOK PİŞMANIM"

Anadolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Aslan Güleryüz cezaevinden getirildi. Sanığın eşi Songül Güleryüz, kızı Nur Kıyak ile katılan avukatı Özgür Akkaş da salonda hazır bulundu.

Esas hakkındaki savunması sorulan sanık Aslan Güleryüz, "Pişmanım" dedi. Son sözünde ise, "Ben bu işi isteyerek yapmadım, çok pişmanım. Bu olaya sebep olan Mustafa Güleryüz ve Songül Güleryüz'dür" diye konuştu.

2 Oğlunu, Çekiçle Vurarak Öldüren Babanın Cezası Belli Oldu!

2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VE 20 YIL HAPİS

Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, sanık Aslan Güleryüz'ü çocukları Ahmet ve Onur Güleryüz'ü öldürdüğü gerekçesiyle, "altsoydan akrabayı kasten öldürme" suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum etti. Oğlu Orçun Güleryüz'e yönelik eyleminden dolayı ise önce ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan sanık, eylemin teşebbüs aşamasında kaldığı gerekçesiyle üst sınırdan 20 yıl hapis cezası aldı. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

2 Oğlunu, Çekiçle Vurarak Öldüren Babanın Cezası Belli Oldu!

"YAVRULARIM GERİ Mİ GELECEK"

Kararın açıklamasının ardından kızı Nur Kıyak sanığa, "Cezaevinde geberirsin inşallah. Allah belanı versin" diyerek tepki gösterdi. Anne Songül Güleryüz ise, "50 sene verseler ne olacak? Yavrularım geri mi gelecek?" dedi.

İDDİANAMEDEN

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Üsküdar'da 9 Ağustos 2017 tarihinde Aslan Güleryüz'ün, çocukları Ahmet ve Onur Güleryüz'ü çekiçle vurarak ve bıçaklayarak öldürdüğü, Orçun Güleryüz'ü ise yaraladığı anlatılmıştı.

Aslan Güleryüz'ün, "altsoydan akrabayı kasten öldürme" suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istenmişti. Orçun Güleryüz'e yönelik eylemlerinden dolayı ise "altsoydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (27)

Aslı:

Kardeşim bu nasıl bi insanlık. Ben iki haftada bi kızımı görme hakkım var,her görmede çiçekler güneş acıyor. Böylesine allah akıl versin

15
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

belli ki sucu sabit asın gitsin

10
3
yanıtYanıtla
Yinemi:

20 yilmi 10+10 mu vermisler.Biraz daha indirseydiniz.

11
1
yanıtYanıtla
Fener şampiyon:

Lan müebbet+20 yıl.

yanıt0
yanıt0
JÜL SEZAR:

sen mı haberı yanlıs okudun ben mı. 2 yıl agırlastırılmıs muhebbet 20 yıl dıyor. sen şu herseyde zam var işşizim dıyıp yıne aynı partıye oy veren kafadansın sanırım

yanıt11
yanıt1
Yinemi:

Kafami kaldi haklisiniz.Büyuk hata yaptim.Ne bilim nasil okuduysam.Özur dilerim.

yanıt0
yanıt1
Yinemi:

Dun gece sabaha kadar hastabasi bekledim evde.Kimse kimsenin sorununu bilmedigi icin.Ceken bilir 25 yildir hasta bakiyorum rahmetli babam simdide annem.Vakit gecsin uyumayim diye ugras lazim.ALLAH kimseye gostermesin.Tepkinizdede haklisiniz.

yanıt0
yanıt0
FANİ:

Iki evladını öldürmek.Bu nasıl bir cinnet hali Allah aklimizi korusun.İdam gelmeli bencede.

11
0
yanıtYanıtla
Frankfurt:

Maşallah nekadarda güler yüzmüş su ismi bayada kendisine yakışmış

5
2
yanıtYanıtla
hımm:

Allah anneye sabırlar versin. Yaşarken ölmek!en büyük cezayı anne aldı:(

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title