Haberler

Düğün salonunda çıkan yan bakma kavgasında vurulan çocuk damat, hayatını kaybetti

Güncelleme:

Ankara'da 16 yaşındaki damat, kına gecesinde çıkan yan bakma kavgası sonrası açılan ateşle göğsünden vuruldu. Çocuk damat yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken ölüm haberini alan akrabaları sinir krizi geçirdi.

Ankara'nın Sincan ilçesinde 16 yaşındaki çocuk damat, kına gecesinde 'yan bakma' kavgasında tabancadan çıkan merminin göğsüne isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Ankara'nın Sincan ilçesi Plevne Mahallesi Pazar Sokak'ta bulunan bir düğün salonunda meydan geldi. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin Furkan Koca'nın (16), düğün salonunda yakınlarıyla beraber olduğu kına gecesinde akrabaları arasında 'yan bakma' sebebiyle kavga çıktı.

TAVANDAN SEKEN KURŞUN 16 YAŞINDAKİ DAMADA İSABET ETTİ

Çocuk damadın sadıcı Samet Ü. ve Ali K. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yaşanan arbedede kavgayı ayırmak isteyen Muhammet G., tabancasını havaya doğrultarak 1 el ateş etti. Tavandan seken kurşun damat Hüseyin Furkan Koca'nın göğsünün sol tarafında isabet etti. Ağır yaralanarak olduğu yere düşen damada olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptı. Damat Hüseyin Furkan Koca ambulans ile Fatih Devlet Hastanesine kaldırılırken şüpheli Muhammed G. ise otomobili ile olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Düğün salonunda çıkan yan bakma kavgasında vurulan çocuk damat hayatını kaybetti

"DÜĞÜN SAHİPLERİNDEN 1 KİŞİ SAĞDIÇA SALDIRDI"

Olayın görgü şahidi düğün salonu sahibi ise akşam saat 7.30 gibi organizasyonun başladığını ve erkek ve kız tarafının gayet neşeli olduğunu belirterek, "Gayet eğlenceli bir şekilde başlamıştı. Burada kına olacağını Haymana'da düğün yapacaklarını söylediler. Düğün sahiplerinden bir kişi bilinmeyen bir şekilde sadıç beye saldırdı. Salon çıkışında kavganın büyümesi üzerine düğün sahiplerinden bir kişi kavgayı ayırmak için silahıyla tavana bir el ateş etti. Seken kurşun damada isabet etti" dedi.

Düğün salonunda çıkan yan bakma kavgasında vurulan çocuk damat hayatını kaybetti

ÖLÜM HABERİNİ ALAN AKRABALARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çocuk damat Koca, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hastanenin önünde toplanan damadın akrabaları, Koca'nın ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi. Hastane girişi ve çevresinde güvenlik tedbiri alan polis ekipleri olay ile ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Düğün salonunda çıkan yan bakma kavgasında vurulan çocuk damat, hayatını kaybetti

KAÇAN ŞÜPHELİ HER YERDE ARANIYOR

Polis ekiplerinin olaya ilişkin yaptığı soruşturmada düğün salonunun içerisinde bir adet boş kovan ve salonun tavanında mermi izi tespit edildi. Polis, kaçan şüpheli Muhammet G. için yakalama çalışması başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sincan Ankara Haberler

500

Yorumlar (63)

HURİ:

16 yaşında damat nedir ya çocuk o daha ya

69
4
yanıtYanıtla
huri:

beğenmeyenler hayırdır çocuk gelin çocuk damat zihniyetinde misiniz sapık mısınız zaten böylelerini destekleyenler sapkın düşüncelidir başka birşey değil

yanıt10
yanıt3
Sb:

Evlilik icin yas kucuk ama olum sebebi kazada okllsa silahli magandalik.... lakin evlilige hayir derken kucuk yasta her halti yemelerine de hayir demek lazim

yanıt6
yanıt1
DERİN GÖLGE:

iç anadolu da silah moda olmuş çapsız serseriler

53
2
yanıtYanıtla
Benim babam senin babanı döver:

Keko Haymana

yanıt2
yanıt1
DJ BORİS BREJCHA:

CAHİLLİK HAT SAFADA MAŞALLAH NAZAR DEYMESİN ÜLKEMİZE 16 YAŞ BU NE ???

31
3
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

bunlar joni kardeşler ne çalışma var ne üretim ömürleri çalıp çırpmakla geçiyor malesef içlerinde iyi insanlarda var hata çok çok iyiler ne yapasın Cumhuriyet kurulalı beri yapılan hesaplamalarda 2 yılda bir af çıkmış, topluma zere faydası olmamıştır oysaki okul kadar hapishanelerde lazımdır 100 yılda kanunlar işlese nu uğursuz kalır ne hırsız 100 sonra tertemiz bir toplum nesil gelişir, adam katil yatıyor çıkıyor yapıyor 10 çocuk kime ne faydası var senin benim coçuguma depresyon yaşatıyorlar

yanıt4
yanıt0
...:

ÜLKEDEKİ 16 altılar o yaşa gelene kadar zaten her haltı yaşıyor birtek imza eksik. onu atınca nedense herkeste fark yaratıyor. keşke gerçekten 16 daki gibi yerinde yaşında olarak yaşasak . sorun yaşlarda deil artık ahlaklarda başlarda icdanlarda vs. . anlaycağın imzayla büyümüyorlar kötü yola düşmüyorlar korkma.

yanıt4
yanıt4
Hcgknd:

O yaşta sevgili olup birliktelik olunca özgürlük oluyor çağdaş bulunuyor heralde

yanıt2
yanıt10
Portal:

Damat 16 yasındaysa gelinde herhalde 14-15 yaşlarında. Asıl bu cocukları bu yaşlarda evlendirmeye kalkıp hayatlarını mahveden beyinsizleri içeri tıkıcaksın

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title