Haberler

Çocuğun Darp İddiasında, Kadın Özür Diledi

Elazığ'da bir markette kasanın kenarında duran 6 yaşındaki çocuğu "Sen erkek misin, kadın mısın?

Elazığ'da bir markette kasanın kenarında duran 6 yaşındaki çocuğu "Sen erkek misin, kadın mısın?" diye soru sorduğu için fiziki müdahalede bulunduğu iddia edilen yerel ses sanatçısı M.E. "Son günlerde yaşadığım üzüntülerden dolayı bir anlık öfke ile hareket ettim, öncelikle çocuğumuzdan, ailesinden ve tüm kamuoyundan özür diliyorum, sadece yakasını kaldırdım ve yere bıraktım." dedi.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü Karakoçan ilçesinde bir markette yaşanmıştı. Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 6 yaşındaki M.Ü.K., alışveriş yaparak kasaya gelen ilçede yerel ses sanatçısı olan 39 yaşındaki M.E.'ye "Sen erkek misin, kadın mısın?" diye sorması üzerine fiziki müdahalede bulunduğu yer almıştı. Olayın medyaya yansımasının ardından M.E. açıklamada bulundu.

"Fiziğim ve dış görünüşümle ilgili hakaret etti"

M.E. açıklamasında," 6 Mayıs Ramazan'ın ilk günü orucumu açtıktan sonra, bir yakınıma ait taziyeye katılmak üzereyken, taziye evinin ihtiyaçlarını gidermek üzere bir markete girdim. Kasaya geldiğimde 6-7 yaşlarında bir erkek çocuğu bana sözlü olarak taciz ve hakaretlerde bulundu. Bir kaç defa uyarmama rağmen aynı şekilde dış görünüşüm ve fiziğimle ilgili taciz ve hakaretlerine devam etti. Çocuğun ailesinin yanında olmadığını görünce korkutmak amacıyla yaklaştığımda hakaretlerinin dozunu arttırdı. Bende fiziki olarak müdahalede bulundum. Sadece yakasını tutarak kaldırdım ve yere bıraktım." dedi.

"Bir anlık öfke ile hareket ettim özür diliyorum"

Herhangi darp, edici fiziksel müdahalesi olmadığını belirterek konuşmasını sürdüren M.E. "İnsanların tarafıma yaptıkları sözlü linç girişimi yüzünden bütün hayatım alt üst oldu. Olayın aslını bilmeden yargılama yapılmamalıdır. Yaptıklarım tabi ki doğru değildir ve kabul edilmez. Son günlerde yaşadığım üzüntülerden dolayı bir anlık öfke ile hareket ettim. Öncelikle çocuğumuzdan, ailesinden ve tüm kamuoyundan özür diliyorum" diyerek açıklamasını tamamladı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (32)

ADİL OLUN:

6-7 yaşındaki çocuğu suçlu bulacak kadar akıl tutulması yaşayanlara Allah akıl fikir izan versin.

9
19
yanıtYanıtla
KÜBRA:

SEN NEDEN ÖZÜR DİLİYORSUN Kİ. . O ÇOCUĞU O ŞEKİLDE TERBİYESİZ YETİŞTİREN AİLE SENDEN ÖZÜR DİLEMELİ. KİM OLSA SİNİRLENİR. . BELKİDE BENİM BAŞIMA GELSEYDİ , BENDE O AN ÖYLE YAPARDIM BİLEMİYORUM AMA AİLELER ÇOCUKLARINA ÖNCE BÜYÜKLERİNE SAYGIYI TERBİYEYİ ÖĞRETSİN!

20
8
yanıtYanıtla
...:

kübra belli ki cocugun yok. olsaydı emin ol bu sekilde konuşamazdın. karsındakı genç ya da yetişkin değil. küçücük bi çocuk. farzedelim ki yaptığı yanlış çocukcağızın. orada muhatabı çocuk değil o vicdansız kadının. cocugun annesidir. kendinize gelin insanlğınızı sorgulayın. . şiddetin hiç bir şekilde kabul edilir haklı çıkarır yanı yoktur. . .

yanıt1
yanıt2
....:

Kübra ya sen hiç cocuk olmadın ya da çocuğun ne olduğunu bilmiyorsun. 6 yaşındaki çocuk meraklı olur ve sorular sorar bu gayet normal bir durum ama bir çocuğa darp uygulamak sana doğru geliyorsa bir psikolağa git ve asla anne olma çocuğa yazık.

yanıt1
yanıt1
Hasan:

Kadın haklı ailesi sahip çıksaymış çıkardığına

11
17
yanıtYanıtla
AYI:

Çocuk haklı kadın daha düzgün kıyafet giysin kadınlığını bilsin

9
18
yanıtYanıtla
Aliveli kırkdokuzelli:

Çocuk çocukluğunu bilsin kadın mı erkek mi sana ne

21
4
yanıtYanıtla
kerim:

bu çocuğun ebeveynleri cezalandırılmalı. Gerekirse bu ve diğer çocukları korumaya alınmalı . O ilgisiz ve yetersiz ebeveynler yeni çocuk yapamayacak şekilde tedavi edilmeli.

17
7
yanıtYanıtla
hamdi.:

kimseden tepki almasaydın bu özürü yaparmıydın. ne dersin.

8
12
yanıtYanıtla
Osman Batur:

Suç çocukta değil, anne-babasında evlat sahibi olmak 2 dakikadan ibaret değil. Çocukları telefondan, tv''den uzak tutun ve adam gibi terbiye verin.

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title