Haberler

Cizre Köylere Hizmet Birliği Mayıs Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Köylere Hizmet Birliği Meclisi 2017 yılı mayıs ayı olağan toplantısını Kaymakam Ahmet Adanur Başkanlığında gerçekleştirdi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Köylere Hizmet Birliği Meclisi 2017 yılı mayıs ayı olağan toplantısını Kaymakam Ahmet Adanur Başkanlığında gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıya Kaymakam Ahmet Adanur, Köylere Hizmet Götürme Birliği meclis üyeleri, Cizre Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Raşit Munis, köy muhtarları ve birlik çalışanları katıldı. Cizre Kaymakamlığı Konferans Salonunda yapılan toplantı 2016 yılı faaliyet raporunun okunması, 2016 yılı bütçe kesin hesabının görüşülmesi, birlik encümeni asil ve ihale komisyonları yedek üye seçimi ile devam etti. Toplantı, köy muhtarlarının dilek ve temenni ve şikayetlerini dile getirmesinin ardından sona erdi. Toplantı sona erdikten sonra Kaymakam Ahmet Adanur toplantıya katılanlara teşekkür ederek tek tek uğurladı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Köylere Hizmet Götürme Birliği Ahmet Adanur Şırnak Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title