Haberler

Amcasının kızına cinsel istismarda bulunan sapık, hakim karşısına çıktı

Güncelleme:

Kayseri'de amcasının kızını, ele geçirdiği çıplak görüntüleriyle tehdit ederek cinsel istismarda bulunan İ.A hakim karşısına çıktı. Cinsel istismara uğrayan genç kız, mahkemede, "Benim hayallerimi yıktılar, gençliğimi mahvettiler." diyerek ağladı.

Kayseri'de İ.A. (27), amcasının kızı A.A.'ya (19), ele geçirdiği çıplak görüntüleriyle tehdit ederek, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 30 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Duruşmanın ardından iki tarafın yakınları kavga ederken, A.A. "Benim hayallerimi yıktılar, gençliğimi mahvettiler" diyerek ağladı.
Geçen Şubat ayında meydana gelen olayda işçi İ.A, kuzeni A.A'nın çıplak görüntülerini ele geçirip, bu görüntülerle tehdit etti. İ.A., evine bırakma bahanesiyle aracına aldığı A.A.'ya, boş bir araziye götürüp cinsel istismarda bulundu. A.A.'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan İ.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

30 YILA KADAR HAPİS TALEBİ

İ.A., 'nitelikli cinsel istismar' ve 'özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçlarından 10 yıldan 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada sanıktan şikayetçi olan A.A., "Beni görüntülerle tehdit etti. Kafede oturduktan sonra 'gel seni evine bırakayım' dedi. 'Yok ağabey, şuradan şurası, ben giderim' dedim. Annesiyle konuşuyor gibi yapıp, hastane tarafına gideceğini söyledi. O sıra amcam hasta olduğu için 'tamam' dedim. Issız bir alana götürüp istismarda bulundu" dedi.

Sanık İ.A. ise suçsuz olduğunu öne sürerek, "İddiaların hiçbirini kabul etmiyorum" dedi. Duruşmada 4 kişi tanık olarak dinlendi. Mahkeme heyeti, sanık İ.A.'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

İKİ TARAF KAVGA ETTİ

Duruşmanın ardından iki tarafın yakınları arasında adliye koridorunda tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Adliyede birbirine giren aralarında kadınların da bulunduğu iki grup, polis ve jandarmanın müdahalesiyle dışarıya çıkarıldı. Grup arasında bulunan A.A. "Benim hayallerimi yıktılar, gençliğimi mahvettiler" diyerek ağladı. A.A.'yı adliye önünde yakınları teselli etmeye çalıştı. İki grup, daha sonra adliyeden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri kavga 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (12)

Minik Kuş:

Kız sazan mış. Bu devirde herşeyi düşüneceksin. Kimseye güvenmemek en doğrusu

6
8
yanıtYanıtla
Derya:

HAKSIZ EDEPSİZ OLUNCA HAKLI SUÇLU OLURMUŞ. BAKIN İSTİSMARDA BULUNANLARIN YAKINLARINA HEPSİ BİRBİRİNDEN ZEYTİNYAĞI. . . EDEPSİZLİKLERİYLE BASTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR İNSANLARI. YAKINLARINA DA BUNU SAVUNANA DA HAPİS CEZASI VERİLSİN.

10
1
yanıtYanıtla
Döndü Teyze:

diyanet görevini yapsın yada istifa etsin.

6
4
yanıtYanıtla
Hakkı Dayı:

Çok Dogru Söylüyorsun Teyze.

yanıt1
yanıt0
Seren canj:

O bölgede gayet normal gerici zihniyet bol olduğu yerler bu kaçıncı bu tarz şeyler

6
4
yanıtYanıtla
Okan koç:

Sen nerdensinki

yanıt0
yanıt0
Eren:

Ingiltere kraliyet ailesine mensupp...

yanıt0
yanıt0
........................................:

SEN NEDEN BAHSECDİYORSUN Kİ SEREN DENEN KARPUZ KAFA. .

yanıt0
yanıt0
MALUM KEMAL:

İdam etseler içimiz soğumaz. . .

4
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

ASIN GİTSİN

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title