Haberler

Gülnur'u pompalı tüfekle öldüren sevgilisi, aldatıldığını iddia etti

Güncelleme:

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde sabah saatlerinde öldürülen 22 yaşındaki Gülnur Kocabaş'ın katil zanlısı Yusuf A.'nın hırsızlık ve kasten adam yaralamaktan daha önceden sabıkası olduğu öğrenildi. Zanlı ifadesinde, "Beni aldattığını öğrendim. Sabah evden çıkınca yanımdaki pompalı tüfekle göğsüne ateş ederek öldürdüm" dedi.

Sabah saatlerinde iş yerine gitmek için Alaybey Mahallesi 813 sokak üzerindeki evinden çıkan ve evinin hemen önünde erkek arkadaşı olduğunu iddia eden şahıs Yusuf A. tarafından pompalı tüfekle göğsünden yaralanarak öldürülen Gülnur Kocabaş'ın otopsi işlemleri devam ederken gözaltına alınan Yusuf A.'nın da emniyetteki işlemleri sürdürülüyor. Öte yandan katil zanlısı Yusuf A.'nın hırsızlık ve kasten adam yaralamaktan daha önceden sabıkası olduğu öğrenildi. Katil zanlısı ifadesinde, "Beni aldattığını öğrendim. Sabah evden çıkınca yanımdaki pompalı tüfekle göğsüne ateş ederek öldürdüm" dedi.

1 YIL ÖNCE TANIŞTILAR

Gülnur Kocabaş'ın doğma büyüme Kütahya'nın Şaphane ilçesinden olduğu, ancak 2 yıl önce çalışmak için 26 yaşındaki ablasıyla birlikte Manisa'ya yerleştiği öğrenildi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde elektronik malzeme üretilen fabrikada çalışan Gülnur Kocabaş'ın katil zanlısı Yusuf A.'nın, Aydın'ın Söke ilçesinde yaşadığı onun da çalışmak için Manisa'ya geldiği öğrenildi. Zanlı Yusuf A. ile hayatını kaybeden Kocabaş'ın yaklaşık 1 yıl önce çalıştıkları fabrika da tanıştıkları belirlendi.

ACILI AİLE MANİSA'YA GELMEK İÇİN YOLA ÇIKTI

Öte yandan acı haberi alan Gülnur Kocabaş'ın ailesi Manisa'ya gelmek üzere yola çıktı. Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde otopsi işlemleri devam eden Kocabaş'ın cenazesini ise aynı iş yerinde çalışan ve aynı evde kalan ablası teşhis etti. Kocabaş'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından yarın Kütahya ili Şaphane ilçesine defnedileceği öğrenildi.

"BENİ ALDATTIĞINI ÖĞRENDİM"

Suç aletiyle birlikte polise teslim olan ve emniyetteki işlemleri devam eden şüpheli Yusuf A.'nın Aydın'ın Söke ilçesinde hırsızlık ve kasten adam yaralama suçlarından sabıkası olduğu öğrenildi. Yusuf A.'nın emniyetteki ifadesinde, "Biz bir süredir arkadaştık. Kendisini seviyordum. Beni aldattığını öğrendim. Sabah evden çıkınca yanımdaki pompalı tüfekle göğsüne ateş ederek öldürdüm. Suçumu kabul ediyorum" dediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kocabaş 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

önemi yok:

iyi ezberlemiş ne diyeceğini sırf ceza indirimi almak için söylenen iftira , klişe laflar !. .

51
5
yanıtYanıtla
Ali:

Aldattıysa ailesine söyle, terk et. O düşünsün. Cana kıymak nedir, zaten sana uygun biri değilmiş görmüş oldun.

49
5
yanıtYanıtla
önemli mi?:

zeynep cinayetinde alkış tutanlar hatta nerdeyse haketmiş diyenler vardı onlarr buna ne diyecek acaba ???? yazıklar olsun . . . . insan hayatı bu kadar ucuz mu ?

38
3
yanıtYanıtla
Cevo:

Cahillik

36
3
yanıtYanıtla
ASO:

Ateşi bol olsun , aldatmak neymiş artık yana yana öğrenir...!

1
32
yanıtYanıtla
faruk:

Lan keko evliler mi ki aldatmış olacak ? Sizin gibi şehir eşkiyalarının soyu ne zaman tükenecek

yanıt12
yanıt0
Geber aso:

Bu ne biçim yorum, Allah senin belanı versin. Ölen kız kardeşin ya da sevdiğin biri olsa da böyle düşünürdün değil mi vicdan yoksunu insan

yanıt1
yanıt0
Kütahyalı:

Allah seninde belanı versin...

yanıt0
yanıt0
Vereri uzundal:

Ifadesine Şaşırmadım klasik

28
4
yanıtYanıtla
RIDO:

Hırsızlık ve kasten yaralamaktan sabıkası varmış, sanki karısıymış gibi konuşuyor, seni aldatsa ne olur, kocasımısın? hadi şimdi geçir gençliğini cezaevlerinde.

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title