Haberler

Çin'de durum içler acısı! Maskesiz dışarı çıkan kadın, tekme tokat dövüldü

Güncelleme:

Tüm dünyaya korku salan koronavirüs nedeniyle olağanüstü seferberliğin ilan edildiği Çin'de dışarıya maske takmadan çıkan bir kadın, önünü kesen yetkili tarafından tekme tokat dövüldü.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve yayılarak tüm dünyada panik yaratan koronavirüs salgını nedeniyle yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Olağanüstü seferberliğin ilan edildiği kentte Çinliler maske takarak önlem almaya çalışıyor.

MASKE TAKMAYAN KADINA ŞİDDET

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler ise salgının ne boyuta çıktığını gözler önüne serdi. Gezintiye çıkan bir kadının maske takmadığını fark eden yetkili, kadını saçından tutarak yerlerde sürükledi.

YUMRUKLAYIP HAKARETLER SAVURDU

Bununla da yetinmeyen yetkili, ayağa kalkarak direnmeye çalışan kadına yumruk attı. Hem hakaretler yağdıran hem de şiddetini uzun süre devam ettiren yetkili ile ilgili herhangi bir işlem yapılıp, yapılmadığı henüz bilinmiyor.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Wuhan Haberler

500

Yorumlar (24)

zengin:

beter olun

18
8
yanıtYanıtla
nefro:

Çinde normal bir durum çoçuk veya kadını rahat bir şekilde sokak ortasında dövebilirsiniz. Kimse karışmaz bir şey de demez.

16
4
yanıtYanıtla
asabi:

atma recep din kardeşizzzz

yanıt4
yanıt2
ali veli:

sallama bilader. .

yanıt2
yanıt0
heyt:

ziyaaa

yanıt0
yanıt0
adanali:

harbi kafayı yediniz iyice

16
2
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Uygur Türklerinin ahı kominist çin i yakacak...

14
1
yanıtYanıtla
Doğru doğrudur:

İnsan değil bunlar. ne bulurlarsa yiyolar maske takmadığı için birbirini kesiyolar.

11
3
yanıtYanıtla
çin çorbası:

sanırsamki bunlar maske takmayanlarıda yiyecek

11
1
yanıtYanıtla
HASTA VE MAĞDURLARA KÖTÜLÜK DÎLENMEZ:

Ulan dengesiz medeniyetsiz ard niyetli provokasyoncu insan müsvetteleri, elinizden bir şeyde gelmiyor, değil insanlığa kendinize bile faydanız yok fakat sağlık konusuna bile siyaset bulaştırıyorsunuz. Samimi bir Müslüman Vicdanlı ve merhametli olur. Yüce ALLAH''ın yarattığı tüm canlılara merhametli ve şevkatli davranır.

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title