Haberler

Sevgilisini bıçaklayarak öldürdü, savunması pes dedirtti: Korkutmak istedim

Güncelleme:

Kayseri'de tartıştığı sevgilisi Çiğdem Tokgöz'ü bıçaklayarak öldüren Aslan Aydemir, "Çiğdem'in saçının teline zarar gelmesini istemezdim. Onu çok seviyordum. Erkekliğime ve çocuklarıma küfür edince korkutmak için aldığım bıçakla bir anlık sinirle bıçakladım" dedi.

Kayseri'de tartıştığı sevgilisi Çiğdem Tokgöz'ü (28) bıçaklayarak öldüren Aslan Aydemir'in (41) tutuklu yargılanmasına başlandı. Sanık Aydemir, Tokgöz'ü çok sevdiğini söyleyerek, "Çiğdem'in saçının teline zarar gelmesini istemezdim. Onu çok seviyordum. Erkekliğime ve çocuklarıma küfür edince korkutmak için aldığım bıçakla bir anlık sinirle bıçakladım" dedi.

ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Olay, 28 Ekim günü merkez Talas ilçesi Deliçay Sokak'ta Çiğdem Tokgöz'ün yaşadığı evde meydana geldi. Bünyan ilçesinde çiftçilik yapan evli Aslan Aydemir, tartıştığı sevgilisi 2 çocuk annesi Çiğdem Tokgöz'ü ekmek bıçağı ile bıçaklayarak öldürdü. Yakınları tarafından polise teslim edilen Aslan Aydemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kayseri 5'inci Ağır Ceza Mahkemesince sanık Aslan Aydemir hakkında, 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek insan öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında sanık Aydemir ile ölen Çiğdem Tokgöz'ün şikayetçi annesi M.T., eski eşi İ.U. hazır bulundu. Çiğdem Tokgöz ile 4-5 yıldır ilişkileri olduğunu ve çok sevdiğini söyleyen sanık Aydemir, "Çiğdem iyi bir kızdı. Bana derdini ve sıkıntılarını anlattı. Maddi ve manevi olarak her türlü yanında olacağımı söyledim. Çiğdem ile ilişkimiz başladı. Çiğdem ve çocuklarına ben bakıyordum. Ev tutmuştuk" dedi.

Çiğdem'i bıçaklayarak öldüren sevgilisi: Saçının teline zarar gelmesini istemezdim

"KORKUTMAK İSTEDİM"

Aydemir, sevgilisi Tokgöz'le son zamanlarda aralarında maddi sorunlar nedeniyle tartışmalar olduğunu belirterek, "Yatak odası takımı istedi, 'alamam' dediğim de, para yüzünden tartışmaya başladık. Çiğdem'e bir şeyler alınca iyi, almayınca kötüydü. 'Paran varsa, ben varım, paran yoksa yokum' ve 'sen nasıl erkeksin' diyerek, erkekliğime laf etti. Ağır laflar edince kendimi kaybettim, elimle birkaç defa vurdum. Sabah, yeniden tartıştık, çocuklarıma laf edince elime aldığım bıçakla korkutmak istedim. Bir anda kendimi kaybettim. Çiğdem'in saçının teline zarar gelmesini istemezdim. Çiğdem'in konuşamayan küçük kızı E.U.nun (6) sırtına babasının telefon numarasını yazarak, parka bıraktım. Mağdur olmalarını istemedim" diye konuştu.

Çiğdem'i bıçaklayarak öldüren sevgilisi: Saçının teline zarar gelmesini istemezdim

"ÇOCUĞUMUN GENÇLİĞİNİ ÇALDI"

Duruşma salonuna geldiğinde yanında oturan polis memuruna, "Kızımın katili bu mu?" diyen anne M.T. ise, "Çocuğumun gençliğini çaldı. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum, katil" dedi. Mahkeme heyeti, sanık Aslan Aydemirin tutukluk halinin devamına karar vererek, akıl sağlığı raporu aldırılması için duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (17)

METEHAN:

insanların onuruyla gururuyla oynamak bazen pahalıya patlayabilir herkes aynı olay karşısında aynı tepkiyi vermeye bilir bunu hesaba katmak gerek mevzu ne olursa olsun

5
19
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

ne alaka yani onuruyla gururyla oynamak. herkes hekese hakaret edip kötü kelimeler konuşuyo. ne yani hepimiz katilmi olalım

yanıt6
yanıt0
naz67:

Hiç uğruna ölen bir genç kız ve arkasından şuan kendini savunan bir katil var bumudur erkeklik bunu yapan insanda ne onur vardır nede gurur zaten pahalıya patlar dediğiniz şey can almakmı olmuyorsa yapamıyorsan bir ilişkiyi sürdüremiyorsan yada kendinde o gücü hissetmiyorsan kendi başına yaşamayı dene sevgili yapmak yada evlenmeyi düşünmek ne demek yazıklar olsun kadına el kaldıran bu aciz yaratıklara yazıklar olsun bu düşünceye sahip olan ortalıkta erkeğim diye dolaşan asalaklara. . .

yanıt8
yanıt1
azmi:

Hep söylerim sivas kayseri buranın insanından uzak duracaksın ve asla güvenmeyeceksin yiğit ve mert olarak geçinirler ama yobaz insanlardır.

13
4
yanıtYanıtla
yiğido:

Sivas''a ve Sivaslıya kurban ol!!!Sen nerelisin acaba İtalyan erkeğimi? Tipsiz

yanıt0
yanıt1
kj:

bravo

yanıt1
yanıt1
YİĞİDO GEÇİNEN CVP.:

Yiğido denen çirkef sen benim tipimi gördünmü ?Görmedin peki beni tipsiz olarak nasıl niteleyebiliyorsun ? Sivas''ınız batsın ben ne kurban olucam güven olmayan iki yüzlü yobaz insanınıza .

yanıt1
yanıt0
DAMAT FERİT:

Adamın tipine bakınca nasıl bir insan olduğu anlaşılıyor.

12
0
yanıtYanıtla
SS:

üzerinde atlet elde tespih arabada resim çeken adamdan hayırmı gelir 41 yaşında bide boş hayatlar

11
0
yanıtYanıtla
ööööjööö:

haydi iyisin indirimi kaptın. . seni tek celsede ömür boyu yatırmayan hakime saygılarımı sunarım. . .

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title