Haberler

Çiğ Köfteci Ali Usta'nın 7 Yıl Önceki Hali Sosyal Medyaya Damga Vurdu!

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve doğal hareketleriyle milyonlarca kişinin sevgisini kazanan Çiğ Köfteci Ali Usta'nın 7 yıl önceki görüntüleri herkesi şaşırttı. Ali Usta'nın "Allah sizi başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullanması ise dikkat çekti.

Sosyal medya fenomeni Ali Usta'nın 7 yıl önceki halini gören sevenleri şaşkınlıklarını gizleyemedi.

"ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN"

Bir sosyal medya hesabı tarafından paylaşılan Ali Usta'nın 7 yıl önceki hali herkesi şaşırttı. Görüntülerde Ali Usta'nın şu anki haline göre daha sakin ve alçak gönüllü halleri dikkat çekiyor. Ali Usta, sıra bekleyenlere sinirlenmek yerine "Allah sizi başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullanıyor.

Çiğ Köfteci Ali Usta'nın 7 Yıl Önceki Hali Sosyal Medyaya Damga Vurdu!

MESLEĞİ BIRAKTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Sıradan bir çiğ köftecinin aksine dükkanının önünde metrelerce kuyruk oluşan bu işletmenin sahibi Ali Usta, müşterilere olan sert tavrı ve şiddet olaylarıyla gündeme gelmişti. Son olarak dükkanının önünde gitar çalan 2 gence saldırdığı anın görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması sonrası eleştiri yağmuruna tutulan Ali Usta, bir yemek sitesinin iddiasına göre mesleğe küserek doğduğu şehir Hatay'a geri döndü.

Çiğ Köfteci Ali Usta'nın 7 Yıl Önceki Hali Sosyal Medyaya Damga Vurdu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (33)

Aşiret reisi hakkari:

şimarmiş

10
9
yanıtYanıtla
Kenan:

Şimdide bu soytarıyı ünlü etme çabaları dayak hakaret yemek isteyen bana gelsin kamera yok

6
9
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

yazıklar olsun adamın 3 kurus ekmegınde resmen gozlerı kaldı karalamadıkları sey kalmadı amacı musterının ayaklarını kaydırmaktı. .

6
8
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bence Ali Usta Haklıdır...Çünkü İnsanlarımız,,,AAdab Konusunda Yeterli Degil..Davranış Bozuklukları Hepimizde Var..Bu Konuda Ögretmenlere Büyük İş Düşüyor.

9
4
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Aslında Sadece Ögretmenlerede Degil,,Cami İmamlarınında,,,Bu Konuda Sorumlulugu Var..Aileyi Yetiştirecek Olan:Okul Ve Camilerdir..Ancak Hiç Kimse Sorumlulıgu Üzerine Almak İstemiyor..Bunun Neticesi Olarakta,,Toplum Kendi Kendine Birşeyler Yapmaya Çabalıyor,,Sonuç Vahim.

yanıt1
yanıt1
SSSS:

BEN YILLARDIR (1998 DEN BERİ ) TANIYORUM. SON ZAMANLARDA ŞIMARIK VELETLERİN OYUNCAĞI OLDU. KEŞKE İLK VİDEO ÇEKENDE TEPKİYİ SAĞLAM VEREBİLSEYDİ. . .

6
5
yanıtYanıtla
aaaaaa:

Çok lazımdı. .

5
4
yanıtYanıtla
Silifkeli3:

Adamı rahat bırakın artık istanbul ahalisi bu kadar da özele girilmez artik

5
2
yanıtYanıtla
BATUHAN:

adamın neşesini söndürdüler yazık

5
2
yanıtYanıtla
ahmet:

güzel yemek yapmasa hiç kimse alışveriş yapmaz. helal olsun sevilen bir insan. her kes hata yapabilir. o gençleri hoş görecek hatta yanlarına gidip onlarla söyleyecekti, o zaman o gençler yaptıklarına pişman olurlardı.

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title