Haberler

CHP Şuhut Belediye Başkanı Adayı Ekrem Özsoy, Oldu

CHP Şuhut Belediye Başkan Adayı Ekrem Özsoy'un olduğu açıklandı.

CHP Şuhut Belediye Başkan Adayı Ekrem Özsoy'un olduğu açıklandı.

CHP Şuhut İlçe Teşkilatı tarafından ilçe binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısına CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, İl Başkanı Yalçın Görgöz, İl Kadın Kolları Başkanı Mesude İntepe, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Bağ, Atlıhisar Belediye Başkanı Ömer Kurt, CHP Şuhut ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, toplantıda yaptığı konuşmada, rüşvet, yolsuzluk, adam kayırma gibi suçlamalara muhatap olmayan bir belediye başkan adayına ihtiyaçları olduğunu, geçmişte belediye başkanlığı yapmış olan Ekrem Özsoy'un, bu açıdan isabetli bir aday olduğunu söyledi.

Şuhut'ta yarım kalan hizmetleri yapabilmek için yeniden Ekrem Özsoy'a ihtiyaç duyulduğunu belirten Toptaş, 30 Mart seçimlerine sadece yerel seçim gözüyle bakılmaması gerekitiğini belirtti.

İl Başkanı Yalçın Görgöz de Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun bayramlarda 5 müjdeyle geldiğini anımsatarak, "Ancak sonra bu müjdelerin aslı ortaya çıkıyor. Efe, Karacaören, Kayabelen, Balçıkhisar ve Atlıhisar Belediyeleri'nin kapandığını öğreniyoruz. Ne zaman müjdeyle gelse kazanılmış değerlerimiz gidiyor" dedi.

Belediye Başkan Adayı Ekrem Özsoy ise bu dönem başkan adaylığı gibi bir düşüncesinin olmadığını, Şuhut'a hizmet etmek söz konusu olunca göreve talip olduğunu bildirdi.

Belediyeciliğin bilgi isteyen, birikim isteyen, özveri ve hoşgörü isteyen bir görev olduğunu kaydeden Özsoy, "Bu bağlamda biz de ilçemizin sorunlarına vakıf olduğumu ve bu doğrultuda hizmet edeceğime inandığım için aday oldum. Önümüzde 80 günlük bir süreç var. Bu süre sonunda Şuhutlu en iyi kararı verecektir. Şuhut en iyisine layıktır. Seçim sürecinde diğer partilerin adaylarına da başarılar diliyorum. Hoşgörü ve barış içerisinde hayırlı bir seçim olmasını diliyorum" diye konuştu. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

YALÇIN GÖRGÖZ Ahmet Toptaş Ekrem Özsoy Şuhut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title