Haberler

CHP'de Aday Adaylığı Başvuruları 31 Temmuz'da Sona Eriyor

Güncelleme:

CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ekici, CHP'den herhangi bir makama aday adayı olmak isteyenlerin en geç 31 Temmuz'a kadar başvuruda bulunmaları gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Muharrem Ekici, 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde CHP'den herhangi bir makama aday adayı olmak isteyenlerin en geç 31 Temmuz'a kadar CHP İlçe Başkanlığı'na başvuruda bulunmaları gerektiğini hatırlattı.

CHP İlçe Başkanı Ekici, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel seçimlerin 30 Mart 2014 tarihinde yapılacağını, bu seçimlerde Manisa'da Büyükşehir Belediye Başkanı, Belediye Başkanları, Belediye Meclisi üyeleri ve mahalle muhtarlarının seçileceğini anımsattı. CHP Genel Merkezi'nce yayınlanan genelgeye göre, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde herhangi bir makama aday adaylığı için 8 Temmuz'da başlayan başvuruların 31 Temmuz'da sona ereceğini belirten Ekici, "Aday adaylığı için yapılacak başvuruların en geç 31 Temmuz 2013 günü saat 17.00'ye kadar yapılması gerekiyor. Seçimlerin ülkemizi rahatlatmasını ve toplumda iyimserliğin hakim olmasını diliyorum. Yine ayrıca bu seçimlerin Ülkemize, Manisamız'a ve Saruhanlımız'a hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem Ekici Saruhanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title