Haberler

Cezaevinden yeni çıkan bir kişi, annesi ile eşini öldürdü

Güncelleme:

Kadıköy'de cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen bir kişi, her ikisi de çiçekçilik yapan annesi ile eşini silahla vurarak öldürdü. Gözaltına alınan şüpheli polis merkezine götürüldü.

Kadıköy'de, cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen bir kişi, her ikisi de çiçekçilik yapan annesi ile eşini silahla vurarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan eşi Seyhan Yüksekova ile annesi Zülfiye Yüksekova, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, kaçan Tahsin Yüksekova'yı yakalamak için çalışma başlattı.

EŞİ VE ANNESİNE ATEŞ ETTİ

Olay, saat 18.00 sıralarında Cemil Topuzlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Tahsin Yüksekova(38), cadde üzerinde çiçekçilik yapan eşi Seyhan Yüksekova(37)'nın bulunduğu dükkan önüne gelerek onunla tartıştı. Tahsin Yüksekova, bu sırada eşi Seyhan Yüksekova'ya silahla bir kaç el ateş etti.

Cezaevinden yeni çıkan katil, annesi ile eşini öldürdü

Seyhan Yüksekova yere yığılırken, Tahsin Yüksekova, aynı cadde üzerinde yine çiçekçilik yapan annesi Zülfiye Yüksekova'ya da kurşun yağdırdı. Tahsin Yüksekova, Bostancı istikametine giden dolmuşa binerek olay yerinden uzaklaştı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yaralı iki kadını ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Ancak her iki kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Polis çevre güvenliği alarak olay yerinde araştırma yaptı.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Ekiplerin çalışmaları sonucu, şüpheliTahsin Yüksekova Ataşehir'de olayda kullandığı iddia edilen tabancayla birlikte yakalandı. Şüphelinin Tahsin Yüksekova'nın cinayet, kasten yaralama, tehdit, hakaret, ruhsatsız silah taşıma suçlarından sabıkalı olduğu öğrenildi.

Cezaevinden yeni çıkan katil, annesi ile eşini öldürdü

Mahalle sakini Mustafa Yılmaz, Zühmiye Yüksekova için, "Mahalle esnafımız çiçekçi. Sevdiğimiz bir ablamızdı. Ben çalışırken silah sesini duyup dışarı çıktığımda yerde yatıyordu zaten" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yüksekova Kadıköy Seyhan Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

Zorbey:

Af çıkarmak isteyenlerin umrunda mı?adamlar kaç tane korumayla geziyorlar olan yine millete olur.ceza evini temizleyecekseniz af deil idam gelsin!

27
0
yanıtYanıtla
memleket zıvanadan çıktı:

daha böyle bunun gibi olaylar daha çokkkk olacak ? af çıkıyor yakında ortalık psikopat kaynayacak

23
0
yanıtYanıtla
Zorbey:

Af çıkmasına karşıyım madem ceza evleri dolu o zaman idam gelsin pislikleri temizleyin neden milletin arasına salınsın insanlara zarar versinler diye mi?

23
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

REİS GEL SEN BU AF İŞİNE GİRME, OY KAYBIN BÜYÜYECEK. . .

20
3
yanıtYanıtla
serdar:

iyi olmuş mahkeme ceza veriyor birileri salıyor ne afıymış o mahkeme 20 yıl verdiyse 20 yatacak bunun eğitimini alan Hakimden dahamı iyi biliyunuzda af veriyunuz

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Şimdi af da geliyor bakalım kimlerin canı yanacak daha da kötüsü bu olaylara sebep olanlar hesap verecekler mi?

15
0
yanıtYanıtla
soner:

ne bekliyorsunuzki salıverin gitsin adalet bu kadar bu ülkede

14
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bunlar bilinçli yapılan şeyler hiç şaşırmaya gerek yok. ülkede kaos ortamı yaratmak için suç potansiyeli yüksek insanları aramıza salıyorlar olay bu. herkes birbiriyle uğraşacak ki gündem çabuk değişsin.

7
6
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Daha bunlar iyi günlerimiz.

10
3
yanıtYanıtla
FURKAN:

cinayet suçu işlemiş kaç gün yatmış acaba sayın adalet bakanı cezalar yetersiz caydırıcı değil ağırlaştırılması lazım bu ölen insanlarda vebaliniz var

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title