Haberler

Cezaevinden çıkıp 3 kişiyi vuran genç: Aha silah, aha mermi

Güncelleme:

İstanbul Kartal'da cezaevinden yeni çıkan genç, ablasını kafasından, eniştesini ve yeğenini ayağından silahla vurdu. Olayla ilgili polis ekiplerine açıklama yapan Cem Y. soğuk kanlılığıyla dikkat çekerek, "Aha silah, aha mermi." ifadelerini kullandı.

Cezaevinden yeni çıkan Kartal Y., ablasını başından, eniştesini ve yeğenine ayağından silahla vurdu. Olay sonrası ise polislere, "Aha silah, aha mermi." dedi.

DEHŞET SAÇTI

Alınan bilgiye göre ceza evinden yeni çıkan Cem Y., Kartal Yıldırım sokakta 6 kat binanın 3. katında yaşayan ablası Sedef Adanur O., eniştesi Serkan Güzeltepe'yi ve yeğeni Burçin Güzeltepe'yi silahla vurdu.

Cezaevinden çıkıp 3 kişiyi vuran genç: Aha silah, aha mermi

GÖZALTINA ALINDI

Silah sesleri ilen uyanan komşular durumu emniyet ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri Cem Y.'yi göz altına aldı. Olayla ilgili polis ekiplerine açıklama yapan Cem Y. soğuk kanlılığıyla dikkat çekerek, " aha silah aha mermi" ifadelerini kullanıldığı öğrenildi. 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ile yaralı enişte, abla ve yeğeni hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olan enişte Serkan G. durumu ciddi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

miskin:

af çıkarmak için çalışmaya devam. . . . . .

63
6
yanıtYanıtla
BİRSEN:

adalet buna aha sana özgürlük derse olacağı bu her içerden çıkan aynı şeyi yapmıyormu bu ilk defa olmuyor yazık insanlara

52
2
yanıtYanıtla
adnan:

şimdi enişte mi başından vurulmus ablamı bı karar verın

42
2
yanıtYanıtla
isimsiz:

noktalama kurallarına uyarak okuyun anlarsınız

yanıt10
yanıt0
Virgül:

''ablasını kafasından, eniştesini ve yeğenini ayağından silahla vurdu'' Bir daha oku !

yanıt7
yanıt12
GERÇEK:

af getirin af namuslu vatandaşlar ölmeli

37
2
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

DIŞARI ÇIKIP NE YAPACAK ZATEN İŞ YOK, GÜÇ YOK. İÇERİDE NE GÜZEL BESLENİYOR BEDAVADAN

34
3
yanıtYanıtla
BENİM YERİME AF EDEMEZSİN:

AF GELİRSE BUNUN GİBİ KASAPLAR SOKAKLARDA OLACAK SONRA AHA SİLAH AHA MERMİ DİYE RACON KESECEKLER

35
1
yanıtYanıtla
asd:

AF GELSİNCİLER NEREDE. BU DA KADER MAHKUMU DEĞİL, MEMLEKETTE SUÇLU YOK ZATEN HERKES KADER MAKHUMU.

18
6
yanıtYanıtla
Cevap:

Birde af çıkarmayı düşünüyorlar.

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title