Haberler

Ceylanpınar'da roketin düştüğü evin içi görüntülendi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Suriye'den atılan roketin isabet ettiği evin görüntüleri ortaya çıktı. Roketin düştüğü tek katlı evin çatısında delik oluşurken evin avlusundaki beton parçaları ve tepsideki kırık çay bardakları dikkat çekti.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Suriye'den atıldığı değerlendirilen roketin isabet ettiği ev görüntülendi.
Turgut Özal Mahallesi'nde Suriye'den atıldığı düşünülen iki roketten birinin isabet ettiği evde inceleme yapan ekipler, çalışmalarının ardından olay yerinden ayrıldı.

Roketin düştüğü Yusuf Atan'a ait tek katlı evin damında delik oluştuğu ve pencerelerdeki camların kırılmış olduğu gözlendi. Evin avlusundaki cam ve beton parçaları ile tepsideki çay bardakları dikkati çekti.

Ceylanpınar'da roketin düştüğü evin görüntüleri ortaya çıktı

PATLAMA SESİNİ DUYUNCA OLAY YERİNE KOŞTU

Patlama sonrası çıkan küçük çaplı yangının itfaiye ekiplerince söndürüldüğü öğrenildi. Olayda yaralanan ev sahibinin kuzeni Ahmet Atan, patlama sesini duyarak sokağa çıktığını belirterek, sesin kuzeninin evinden geldiğini anlayınca olay yerine gittiğini söyledi.

Ceylanpınar'da roketin düştüğü evin görüntüleri ortaya çıktı

"YARALILARIN DURUMLARI İYİ"

Evde kuzeninin yanı sıra misafirlerinin de olduğu anlatan Atan, "Suriye'den atılan roket evin damına isabet etti, o sırada amcaoğlu Yusuf ve misafirleri çay içiyorlardı ve patlama oluyor. Evde o sırada eşi ve çocukları, bir de kayınları vardı. Yaralılar için ambulans geldi, onları götürdü. Şanlıurfa'ya sevk etmişler, görüştük. Şükür, durumları iyi." diye konuştu.

Ceylanpınar'da roketin düştüğü evin görüntüleri ortaya çıktı

ROKETLİ SALDIRIDA 6 KİŞİ YARALANMIŞTI

Suriye'den dün akşam saatlerinde atıldığı değerlendirilen iki roketten birinin Ceylanpınar ilçesinde bir evin çatısına isabet etmesi sonucu biri çocuk 6 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan 2'si Şanlıurfa'ya sevk edilmişti.

Ceylanpınar'da roketin düştüğü evin görüntüleri ortaya çıktı

Ceylanpınar'da roketin düştüğü evin görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak: AA / Güncel

Ceylanpınar Şanlıurfa Suriye Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

çiftetelli suriyeli:

türkiyeye gelin. burda devlet bize bakiyi. beleş ekmek veriyi

20
9
yanıtYanıtla
Emre:

ceylanpinar Turkiye zaten cahil

yanıt21
yanıt3
Diyarbakırlı:

canın çıkıyor değilmi faşist oysaki gerçek oyle değil asla devlet suriyelilere maaş vermiyor insanlar onları en ucuza çalıştırıyor kulandıkları telefondan aldıkları arabadan elektrikten sudan herşeyden vergi veriyorlar biraz humanist olun biraz insanları sevin sen silah patırtısını duysan panik atak geçirirsiin biraz igneyi kendine batır

yanıt12
yanıt13
TÜRK MİLLİYETÇİSİ:

düzgün okuyun arkadaşlar atılan füze suriyeden atılmış türkiyede patlamış okumadan yorum yapmayın suriyelilerde kişi başı 1200 lira maaş alıyolar kesin bilgi kira yardımı alıyolar gıda yardımı alıyolar türkiyeyi bombalıyolar yazık yazık yemek yediği tabağa sıçıyolar şerefsizler

11
3
yanıtYanıtla
Maaş yok:

UYdurma maaş falan yok durumu kötü olana 100 tl kişi başı aile yardımı var o kadar o herkese çıkmıyor ben suriyeliyim

yanıt4
yanıt10
Hakikat:

abi o evin hali ne öyle hiç mi badana temizlik yapmadın

6
7
yanıtYanıtla
....:

Fakirlik öyle lanet birşey ki temizliğe bile gerek duymazsın.

yanıt5
yanıt3
lezbiyen torku çalışanı:

HAİN PKKNIN GÖRÜLDÜĞÜ YERDE BAŞI EZİLMELİDİR.

10
0
yanıtYanıtla
erd:

kafirlerle dost olmanın sonuçları bunlar , kafir rusya ve kafir amerikayla dost olanlar onlar gibidir.

1
5
yanıtYanıtla
öcalan asılsın!:

KOBANİ DENEN PKK MİLİTAN YUVASINA OPERASYON ŞART OLDU.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title