Haberler

Kaçırdıkları Kıza Önce Tecavüz Ettiler, Sonra Kazığa Oturtarak Öldürdüler

Güncelleme:

Arjantin'de uyuşturucu çetesi kaçırdıkları 16 yaşındaki kıza, uyuşturucu verip ardından tecavüz etti. 3 kişilik çete genç kızı kazığa oturtup öldürdü.

Arjantin'de 16 yaşındaki kız öğrenci, uyuşturucu çetesi tarafından okulundan zorla alınıp kendisine uyuşturucu verildi. Çete üyeleri genç kıza uyuşturucu içirdikten sonra tecavüz edip tahta kazığa oturttular. İç kanama geçiren genç kız hayatını kaybetti.

UYUŞTURUCU İÇİRİP TECAVÜZ ETTİKTEN SONRA KAZIĞA OTURTTULAR

Savcılık genç kızın genç kızın Mar del Plata'de bulunan okulundan uyuşturucu çete üyeleri, tarafından kaçırıldığını ve çete üyeleri kendisine kokain ve esrar verdikten sonra genç kıza tecavüz edip tahta kazığın üstüne oturttuklarını tespit etti.

İÇ KANAMA NEDENİYLE ÖLDÜ

Çete üyelerinin vücudundaki kanları yıkayıp elbiselerini giydirerek uyuşturucu bağımlılarının tedavi edildiği bir klinik yakınlarına bıraktığı genç kızın detaylı olarak yapılan müayenesinden sonra tecavüze uğrayarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Savcılık genç kızın kazığa oturtulmasından dolayı iç kanma geçirdiği ve bu yüzden hayatını kaybettiğin açıkladı.

2 ÇETE ÜYESİ YAKALANDI

23 yaşındaki Matias Gabriel Farias ve 41 yaşındaki Juan Pablo Offidani isimli iki çete üyesi polisin takibi sonucu yakalandı. Üçüncü çete üyesinin arandığını söyleyen polis, yakalanan çete üyelerinin arabasında uyuşturucu, kullanılmış kondom ve silah cephaneliği bulunduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Arjantin 3. Sayfa Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title