Haberler

Cesur Filmlerin Aranan İsmi Tülin Tan, Şimdilerde Darülaceze'de Yaşıyor

Güncelleme:

70'li yıllarda oynadığı cesur filmlerle adından söz ettiren Tülin Tan, geçirdiği felç nedeniyle varını yoğunu kaybetti. Ünlü Yeşilçam yıldızı, şimdilerde Darülaceze'de yaşıyor.

70'li yılların efsanesi Tülin Tan uzun yıllardır Darülaceze'de yaşıyor. Felç nedeniyle sol tarafı tutmayan Tan, "Yedim, içtim, eğlendim. Hiç param kalmadı" dedi.

ÜNLÜ İSİMLERLE BAŞROL OYNADI

Aydemir Akbaş, Bülent Kayabaş, Kazım Kartal, Zerrin Egeliler, Behçet Nacar ve Hadi Çaman'la çok sayıda cesur film çeviren Tan, "Aşk Dediğin Nedir ki" adlı bir de plak çıkarmıştı.

Cesur Filmlerin Aranan İsmi Tülin Tan, Şimdilerde Darülaceze'de Yaşıyor

KEMAL SUNAL'LA DA KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Çakıl, Maksim, Gar ve Aşiyan gazinolarında sahne aldı. Son olarak Kemal Sunal'la birlikte "İyi Aile Çocuğu" filminde oynadı. Ardından da beyin kanaması geçirdi ve hayatı alt üst oldu.

Cesur Filmlerin Aranan İsmi Tülin Tan, Şimdilerde Darülaceze'de Yaşıyor

"BAŞIMI SOKACAK BİR EVİM BİLE YOK"

Tan, yaşadıklarını şöyle anlatmıştı: "Yıllarca ne paralar kazandım ama bu paraları tutamadım. Şimdi başımı sokacak bir evim bile yok. Cağaloğlu Kız Lisesi'nden 2. sınıfta ayrıldım. 18 yaşında ilk evliliğimi yaptım. 2,5 yıl sürdü. Bir kızım oldu. İkinci evliliğimi 35'te yaptım. O da 2,5 yıl sürdü. 22 yaşındayken Saklambaç'ta fotoroman güzeli seçildim.

Cesur Filmlerin Aranan İsmi Tülin Tan, Şimdilerde Darülaceze'de Yaşıyor

Şöhret oldum. Fındıkzade'de babaevinden, Figen Hanım'ın Gümüşsuyu'ndaki dayalı döşeli evine yerleştim. Onun aracılığıyla cesur filmlerde rol almaya başladım. İlk cesur filmim Hadi Çaman'laydı. Son filmim ise Kemal Sunal'la oldu. İyi Aile Çocuğu... Yapımcısı Selim Soydan'dan hâlâ 5 bin lira alacağım var.

Cesur Filmlerin Aranan İsmi Tülin Tan, Şimdilerde Darülaceze'de Yaşıyor

"SONUM BÖYLE OLMAMALIYDI"

Beni araba tutkum mahvetti. 10'un üzerinde araba aldım, sattım. Çok güzel günler yaşadım. Yedim, içtim, eğlendim. Hiç param kalmadı.

Cesur Filmlerin Aranan İsmi Tülin Tan, Şimdilerde Darülaceze'de Yaşıyor

Sonum böyle olmamalıydı ama oldu. Kadere inanırım. Hayatımda keşkelere yer yoktur. Keşke şu olmasaydı desem ne değişir şu anda?"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aydemir Akbaş Kemal Sunal Hadi Çaman Darülaceze Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (62)

SEFİL BİLO (:

HEM BU DÜNYADA ÇEKİYON HEM DE DİĞER TARAFTA ÇEKECEN.

13
13
yanıtYanıtla
hadi ordan:

o zaman böyle düşünmüyordun, tüm filmleri salyan aka aka seyrettin, şimdide konuşuyorsun, TAVŞAN. . .

yanıt11
yanıt3
mert:

diğer tarafta çekecen lafı çok yanlış bir laf haberin olsun

yanıt8
yanıt5
hidir:

yedigin hurmalar gun gelir seni tirmalar olayi. geberrr

2
16
yanıtYanıtla
ENGİN CAN:

MİLLET MÜBAREK HAŞA ALLAH GİBİ HEMEN HESAP SORULACAK DİYOR. NERDEN BİLİYROSUN LAN HESAP SORULACAGINI. HIRSIZLIK YAPMADI. YETİM HAKKI YEMEDİM. KUL HAKKI YEMEDİ. PARALARI AYAKKABI KUTUSUNA KOYMADI. PARASINI SIFIRLAMIŞ SADECE :) ONCA KÖTULUGUN YANINDA BU KADIN SADECE KENDİ BEDENİNİ İZLETTİRMİŞ. BUDA TEK BAŞINA CEHENNEMLİKTİR DEMEK BOŞ KONUŞMANIZDIR.

4
14
yanıtYanıtla
behcet:

hayat sana gerçekten birşey vermemiş yazık çok yazık ama yeni nesil ibret almalı

15
0
yanıtYanıtla
ALPER Ç:

yedim, içtim vs diyo, pişman değilim diyo. . tamam o zaman alacağını almışsın, yapacağını yapmışssın o zaman kimsenin şikayet etmesi gereken bir durum yok. . herkes ektiğini biçer. . .

14
0
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Etme bulma dünyasi Milletin ahlakini bozarmisin ceeeek

7
7
yanıtYanıtla
ali....:

Haramın binası olmaz. ALLAH kimseyi şaşırtmasın, düşürmesin

11
3
yanıtYanıtla
ALİÇO:

Öyle çok bilmişlik yapma har olduğunu nerden biliyon yobazlarböyle düşünür,insan olan insan gibi çok Allah diyenin harammı yemiceni söylüyon .

yanıt1
yanıt3
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title