Haberler

Ceren Özdemir'in katil zanlısından kan donduran ifadeler: Sabah inşaatta kaldım, yeni avlar aradım

Güncelleme:

Evinin önünde öldürülen Ceren Özdemir'in katil zanlısı Özgür Arduç'un ifadesi ortaya çıktı. Arduç ifadesinde Ceren'i öldürdükten sonra "Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım" dedi.

Ordu'da balerin Ceren Özdemir'i (20) evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklayarak cinayet hükümlüsü Özgür Arduç'un ifadesi ortaya çıktı.

Açık cezaevinden iki kez firar eden katil zanlısının ifadesinde kullandıkları sözler de kan dondurdu. Katil zanlısı Arduç ifadesinde Ceren'i öldürdükten sonra "Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım" ifadelerini kullandı.

Ceren Özdemir'in katil zanlısından kan donduran ifadeler: Sabah inşaatta kaldım, yeni avlar aradım

"PARAM OLSA SİLAH ALACAKTIM"

Her satırı dehşet olan katil zanlısının ifadesi şu şekilde: Üzerimdeki montu bir mağazadan çaldım. Ses çıkartan aparatı kopartıp, üzerime giydim. Bıçağı bir av malzemecisinden çaldım. Param olsa silah alacaktım ama param yoktu. Katliam yapmak istiyordum. Zıpkın çalmayı da düşündüm ama ancak bıçak çalabildim. 'Bıçağın karşısında kim durabilir bir bakayım' dedim.

Ceren Özdemir'in katil zanlısından kan donduran ifadeler: Sabah inşaatta kaldım, yeni avlar aradım

"YENİ AVLAR ARADIM"

Bir bıçak darbesinde öldürebileceğim kişiler aradım gözlerimle. Ceren'e daha fazla darbe vuracaktım ama etrafta birileri vardır, diye korktum. Ceren'i farklı noktalarda öldürmek istedim. Ama birisinde yaşlı bir adam çıktı karşıma öldüremedim. Kız az daha beni fark ediyordu. Ben hemen büfeye daldım. 'Hapisteyken mutlaka birilerini öldürmeliyim' diye kafamda tasarladım. Cinayetten sonra inşaatta sabahladım. Sabah kendime yeni avlar aradım ama fırsat bulamadım.

Ceren Özdemir'in katil zanlısından kan donduran ifadeler: Sabah inşaatta kaldım, yeni avlar aradım

YİNE FİRAR EDİP CEREN'İ KATLETTİ

Katil zanlısı Özgür Arduç, hakkında ayrıntılar da ortaya çıktı. Olay yeri yakınındaki güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından kimliği tespit edilen ve polisin başarılı operasyonuyla yakalanan Arduç'un sabıka kaydının kabarık olduğu anlaşıldı. Yakalanma anında, genç kızın yaşamını yitirdiği saldırıda kullandığı anlaşılan bıçak ile 2 polis memurunu da yaralayan Özgür Arduç'un 2005'te yine Ordu'da çocuk cinayetinden dolayı yakalanıp 20 yıl hapis cezasına çarptırıldığı belirlendi.

Cezaevine konulan Arduç'un 2017'de çıkan bir yasaya göre cezasının belli bir kısmını yattığı için açık cezaevine alındığı anlaşıldı. 2018'de açık cezaevinden firar eden Özgür Arduç'un kısa süre sonra hırsızlık yaparken suçüstü yakalanıp yine aynı yasadan yararlanarak bir kez daha açık cezaevine konulduğu saptandı.

Özgür Arduç'un 1 Aralık'ta bulunduğu açık cezaevinden firar ettiği belirlendi. Polisin başarılı çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alınan Özgür Artuç'un ifadesinde cinayeti itiraf ettiği, resmi kaynaklar tarafından açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Ceren Özdemir Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (176)

Recep seker:

Yasa? Çocuk öldürsün yasadan faydalansın, yasalar suçluları koruyor bu ülkede, bu cinayette yasa koyanların da vebalı var!

187
2
yanıtYanıtla
FİLO:

YAZIKLAR OLSUN YAA BÖYLE YARGI SİSTEMİNE. BAŞKADA BİRŞEY DEMİYORUM. . . . . . . . .

171
1
yanıtYanıtla
HAK EDEN AF:

ŞİMDİ BU ADAMA AF MI ÇIKACAK

167
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Çıkacak ya. Oy almak için yapacaklar bunu da. Adalet suçluya yarayan bir kavram. Masuma adalet hiç bir zaman olmadı. Suçlu yasayı hakimden bile o kadar iyi biliyor ki;ne kadar ceza ne kadar indirim alacağını biliyor. Adaletin savunucusu suçlu karşısında söyleyecek bir şey bulamadığından iyi halden indirim, açık cezaevi hatta salıverme durumları ile karşı karşıya kalıyor adalet dediğimiz.

yanıt7
yanıt0
Edo:

Çıkarıp çıkarıp salmayın be şunları aramıza !!!

148
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

bu cani''nin daha fazla oksijen tüketmesine gerek yok. idam şart.

124
1
yanıtYanıtla
sinoplu:

ilk önce seni idam etmek lazım

yanıt0
yanıt0
Hasan14531453:

veeee devletimiz tekrar bir af derdinde. Üstü kapalı olarak vatandaştan habersiz bunun gibi onbinlerce katili sırf belli kısmını yatmışın diye serbest bırakacak af çıkaracak.

79
3
yanıtYanıtla
Reis:

Af olsun oy versinler tabiki

yanıt0
yanıt0
Kenan:

İdam onun kurtuluşu olur acı çekerek gebermeli işkencenin en alası ilk önce tırnaklarını söküp parmaklar kırarak başlanmalı

59
0
yanıtYanıtla
Tüm 176 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title