Haberler

Ceren'in katilinin olaydan bir gün önce Ordu Ticaret Borsası'nın güvenlik görevlisinden para istediği ortaya çıktı

Güncelleme:

Ordu'da evinin önünde öldürülen 20 yaşındaki Ceren Özdemir'in katilinin, olaydan bir gün önce Ordu Ticaret Borsası'nın önünde keşif yaptığı ve içeri girip güvenlik görevlisinden para istediği ortaya çıktı.

Ordu'da evinin önünde öldürülen 20 yaşındaki Ceren Özdemir'in katili Barış Arduç'un, olaydan bir gün önce Ordu Ticaret Borsası'nın önünde keşif yaptığı ve içeri girip güvenlik görevlisinden para istediği ortaya çıktı.

OLAY GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan balerin Ceren Özdemir'i evinin önünde bıçaklayarak öldüren Özgür Arduç'un, olaydan bir gün önce öğle saatlerinde Ordu Ticaret Borsası'nın önünden geçtiği, daha sonra geri dönüp içeri baktığı, sonra tekrar dönüp içeri girdiği güvenlik kameralarına yansıdı.

"GÜVENLİK GÖREVLİSİ UCUZ KURTULMUŞ"

Borsa binasından içeri girdikten sonra güvenlik görevlisiyle bir süre konuştuğu gözlenen zanlının para istediği ancak alamadığı için geri döndüğü öğrenildi. Olaya tanık olanlar, "Güvenlikçi ucuz kurtulmuş. Demek ki katilin yanında o gün bıçak yoktu" yorumunu yaptı.

Özgür Arduç, emniyetteki ifadesinde, "O gün birini öldürmek istedim. Ceren Özdemir'i çantasında para olduğunu düşünerek takip ettim. Evine kadar takip edip öldürdüm" demişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ceren Özdemir Ordu 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

yaman:

maalesef ülkemizde can güvenliği kalmamıştır kendimizi acılı ailenin yerine koyalım bu kadar basitmi hayat bu konuda devlet niye adım atmıyor buda anlaşılmıyor ALLAH ALLAH vallahi hasta olduk dişlerimi kıracağım

9
0
yanıtYanıtla
polis:

Banane demeyen polise ihbarda bulunan vatandaşımıza teşekkür ediyoruz.

8
0
yanıtYanıtla
Maho:

Adam hapishaneden kaçmış ama serbestçe dolaşıyor bu nasıl bir şey anlamadım..adamin eşkali hemen bildirilmeli polisler hemen yakalamalıydı..

8
0
yanıtYanıtla
vb:

abd idam var katilleri idam ediyorlar şöyle bir düşününce abd daha fazla müslüman sayılıyor bu konuda adamlarda yolsuzluk vb. olunca misal gereğini yapmıyorlar mı vb.

7
0
yanıtYanıtla
alpturk:

bu gun ceren yarın baskası . . . . gıttıkce cogalıyor bır yıldır yazıyorum. . . . ıdam ıdam ıdammmmmm. . . . . . cıkmalı cıkmalııı cıkmalııııı hergun ortalama 3 kadın olduruluyor bu ulkede. . . . . . yakında kadın da kalmayacak

3
0
yanıtYanıtla
mehtap k.:

kardeş haberi yayınlarken dikkat barış arduç yazmışsınız düzletme yapın

1
0
yanıtYanıtla
Recep34:

Bu cinayette bir iş var çok şüpheli

0
1
yanıtYanıtla
eski mitçi:

ne olacak adamın dışarıda yapacak bişeyi yok . aç para yok iş yok yatacak yer yok . adam vurup içeri girme peşinde. içerde aç kalmaz yatakta var

yanıt8
yanıt2
Emre:

Eski mitçi değer dediğin gibi olsa hapisten niye kaçsın adam

yanıt0
yanıt0
Barış:

ne zaman barış yazacaksınız diye bekliyordum. Şaşırtmadın mynet.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title